Bus Utrecht - Kiev prijzen vanaf € 79,77

Start van
€ 79,77
Ontdekken

Utrecht naar Kiev door bus

De reis van Utrecht naar Kiev door bus is 1.769,23 km en duurt 39 uur en 55 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:55 en de laatste om 18:30. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Kiev door bus voor slechts € 79,77 of zoveel als € 180,85. De beste prijs voor deze reis is € 79,77.

Laagste prijs€ 79,77
Reisduur39 uur en 55 min
Aansluiting per dag6
Laagste prijs€ 79,77
Hoogste prijs€ 180,85
Eerste vertrek06:55
Laatste vertrek18:30
Afstand1.769,23 km
VertrekUtrecht
AankomstKiev
VervoerdersFlixBus, Sindbad

Bus Tickets van Utrecht tot Kyiv

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Utrecht tot Kyiv

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Kiev
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Kiev.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Kiev, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Kiev te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Utrecht tot Kyiv te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 90,36 tot € 188,87, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 52% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Utrecht tot Kiev

De goedkoopste bustickets voor Utrecht - Kiev zijn te vinden voor slechts € 103,84 als je geluk hebt, of gemiddeld € 127,79. Het duurste ticket kan wel € 152,93 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Kiev te reizen

Als je met de bus naar Kiev reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Sindbad is een busmaatschappij die actief is in Polen en binnenlandse en internationale busdiensten aanbiedt. Het uitgebreide netwerk van Sindbad verbindt Polen met verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Italië.

Diensten aan boord FlixBus, Sindbad van Utrecht tot Kiev
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Kiev met bus.
Voorzieningen FlixBus Sindbad
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check

Utrecht tot Kiev CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
123.85kg
Bus
132.69kg
Vlucht
353.85kg
Auto
283.08kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Kiev?
Een bus-ticket van Utrecht tot Kiev is € 116,14. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 79,77.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Kiev?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Kiev is € 79,77. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Kiev door bus?
Utrecht tot Kiev is 1.769,23 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Kiev?
Utrecht tot Kiev is gemiddeld 39 uur en 55 min. De snelste optie brengt u echter daar in 36 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Kiev?
Utrecht tot Kiev wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Sindbad, Ecolines diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Kiev?
Utrecht naar Kiev heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Kiev?
De vroegste bus van Utrecht tot Kiev vertrekt om 06:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Kiev?
De nieuwste bus van Utrecht tot Kiev vertrekt om 18:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Kiev?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 79,77, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Kiev door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Kiev is 36 uur en 0 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Kiev?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Kiev.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Kiev door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Kiev zorgt voor 132.69kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Belangrijkste trajecten naarKiev

Andere populaire trajecten