Bus Utrecht - Lviv prijzen vanaf € 77,01

Start van
€ 77,01
Ontdekken

Utrecht naar Lviv door bus

De reis van Utrecht naar Lviv door bus is 1.344,61 km en duurt 35 uur en 57 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:55 en de laatste om 18:30. Het is mogelijk om te reizen van Utrecht naar Lviv door bus voor slechts € 77,01 of zoveel als € 163,97. De beste prijs voor deze reis is € 77,01.

Laagste prijs€ 77,01
Reisduur35 uur en 57 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 77,01
Hoogste prijs€ 163,97
Eerste vertrek06:55
Laatste vertrek18:30
Afstand1.344,61 km
VertrekUtrecht
AankomstLviv
VervoerdersFlixBus, Sindbad

Bus Tickets van Utrecht tot Lviv

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Utrecht tot Lviv

Goedkope bus-tickets van Utrecht tot Lviv
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Utrecht tot Lviv.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Utrecht naar Lviv, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Utrecht naar Lviv te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Utrecht tot Lviv te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de bus naar Lviv te reizen

Als je met de bus naar Lviv reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Euroclub LLC is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige reisdiensten aan klanten. Het bedrijf biedt een breed scala aan reisgerelateerde diensten, waaronder hotelboekingen, vluchtboekingen, autoverhuur en reisverzekeringen. Euroclub LLC heeft een team van ervaren reisprofessionals die onvermoeibaar werken om ervoor te zorgen dat klanten een naadloze en plezierige reiservaring hebben. Het bedrijf streeft naar uitstekende klantenservice en heeft de reputatie betrouwbaar en betrouwbaar te zijn. Euroclub LLC bedient zowel individuele als zakelijke klanten en is sterk vertegenwoordigd in de reisindustrie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een wereldwijd netwerk van partners en gelieerde ondernemingen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Sindbad is een busmaatschappij die actief is in Polen en binnenlandse en internationale busdiensten aanbiedt. Het uitgebreide netwerk van Sindbad verbindt Polen met verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Italië.

Diensten aan boord FlixBus, Sindbad, Euroclub van Utrecht tot Lviv
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Utrecht naar Lviv met bus.
Voorzieningen FlixBus Sindbad Euroclub
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check

Utrecht tot Lviv CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
94.12kg
Bus
100.85kg
Vlucht
268.92kg
Auto
215.14kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Utrecht tot Lviv?
Een bus-ticket van Utrecht tot Lviv is € 110,10. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 77,01.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Utrecht naar Lviv?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Utrecht tot Lviv is € 77,01. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Utrecht en Lviv door bus?
Utrecht tot Lviv is 1.344,61 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Utrecht en Lviv?
Utrecht tot Lviv is gemiddeld 35 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 25 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Utrecht tot Lviv?
Utrecht tot Lviv wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Sindbad, Euroclub, Ecolines diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Utrecht naar Lviv?
Utrecht naar Lviv heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Utrecht naar Lviv?
De vroegste bus van Utrecht tot Lviv vertrekt om 06:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Utrecht tot Lviv?
De nieuwste bus van Utrecht tot Lviv vertrekt om 18:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Utrecht tot Lviv?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 77,01, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Utrecht naar Lviv door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Utrecht en Lviv is 25 uur en 45 min.
Is er een directe bus van Utrecht naar Lviv?
Ja, er is een directe bus tussen Utrecht en Lviv.
Wat is de CO2-uitstoot voor Utrecht tot Lviv door bus?
De reis van bus van Utrecht naar Lviv zorgt voor 100.85kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Utrecht

Populaire routes

Weekendjes weg van Utrecht

Internationale routes van Utrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Utrecht

Andere populaire trajecten