Trein Bloemendaal - Den Helder prijzen vanaf € 13,30

Start van
€ 13,30
Ontdekken

Bloemendaal naar Den Helder door trein

De reis van Bloemendaal naar Den Helder door trein is 62,73 km en duurt 1 uur en 28 min. Er zijn 34 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:04 en de laatste om 23:59. Het is mogelijk om te reizen van Bloemendaal naar Den Helder door trein voor slechts € 13,30 of zoveel als € 13,30. De beste prijs voor deze reis is € 13,30.

Laagste prijs€ 13,30
Reisduur1 uur en 28 min
Aansluiting per dag34
Laagste prijs€ 13,30
Hoogste prijs€ 13,30
Eerste vertrek00:04
Laatste vertrek23:59
Afstand62,73 km
VertrekBloemendaal
AankomstDen Helder
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Bloemendaal tot Den Helder
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bloemendaal tot Den Helder.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bloemendaal naar Den Helder, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bloemendaal naar Den Helder te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Bloemendaal naar Den Helder

De goedkoopste Bloemendaal - Den Helder treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Den Helder te reizen

Als u met de trein naar Den Helder reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Bloemendaal tot Den Helder CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.39kg
Bus
4.7kg
Vlucht
12.55kg
Auto
10.04kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bloemendaal tot Den Helder met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bloemendaal en Den Helder is 4.39kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bloemendaal en Den Helder? Door de trein te nemen tussen Bloemendaal en Den Helder bespaar je 8.16kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.31kg vs de bus en 5.65kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bloemendaal tot Den Helder?
Een trein-ticket van Bloemendaal tot Den Helder is € 13,30. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 13,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bloemendaal naar Den Helder?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bloemendaal tot Den Helder is € 13,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bloemendaal en Den Helder door trein?
Bloemendaal tot Den Helder is 62,73 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bloemendaal en Den Helder?
Bloemendaal tot Den Helder is gemiddeld 1 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 22 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Bloemendaal naar Den Helder?
Bloemendaal naar Den Helder heeft gemiddeld 34 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bloemendaal naar Den Helder?
De vroegste trein van Bloemendaal tot Den Helder vertrekt om 00:04. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bloemendaal tot Den Helder?
De nieuwste trein van Bloemendaal tot Den Helder vertrekt om 23:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bloemendaal tot Den Helder?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 13,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Bloemendaal naar Den Helder door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bloemendaal en Den Helder is 1 uur en 22 min.
Is er een directe trein van Bloemendaal naar Den Helder?
Ja, er is een directe trein tussen Bloemendaal en Den Helder.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bloemendaal tot Den Helder door trein?
De reis van trein van Bloemendaal naar Den Helder zorgt voor 4.39kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bloemendaal

Weekendjes weg van Bloemendaal

Internationale routes van Bloemendaal en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bloemendaal

Belangrijkste trajecten naarDen Helder

Andere populaire trajecten