Trein Dordrecht - Haarlem prijzen vanaf € 15,30

Start van
€ 15,30
Ontdekken

Dordrecht naar Haarlem door trein

De reis van Dordrecht naar Haarlem door trein is 63,6 km en duurt 1 uur en 22 min. Er zijn 66 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:24 en de laatste om 23:54. Het is mogelijk om te reizen van Dordrecht naar Haarlem door trein voor slechts € 15,30 of zoveel als € 15,50. De beste prijs voor deze reis is € 15,30.

Laagste prijs€ 15,30
Reisduur1 uur en 22 min
Aansluiting per dag66
Laagste prijs€ 15,30
Hoogste prijs€ 15,50
Eerste vertrek00:24
Laatste vertrek23:54
Afstand63,6 km
VertrekDordrecht
AankomstHaarlem
VervoerdersNS International, nsnl

Goedkope trein-tickets van Dordrecht tot Haarlem
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Dordrecht tot Haarlem.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Dordrecht naar Haarlem, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Dordrecht naar Haarlem te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Dordrecht naar Haarlem

De goedkoopste Dordrecht - Haarlem treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Haarlem te reizen

Als u met de trein naar Haarlem reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NS International is een Nederlandse spoorwegmaatschappij die internationale treindiensten exploiteert die Nederland verbinden met andere Europese landen. Het is een dochteronderneming van de Nederlandse Spoorwegen (NS), de nationale spoorwegmaatschappij van Nederland. NS International biedt hogesnelheidstreinen aan, zoals Thalys en Eurostar, maar ook regionale treinen, zoals de Intercity Brussel en ICE International.

Diensten aan boord NS International van Dordrecht tot Haarlem
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Dordrecht naar Haarlem met train.
Voorzieningen NS International
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Dordrecht tot Haarlem CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.45kg
Bus
4.77kg
Vlucht
12.72kg
Auto
10.18kg
Wat is de CO2-uitstoot van Dordrecht tot Haarlem met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Dordrecht en Haarlem is 4.45kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Dordrecht en Haarlem? Door de trein te nemen tussen Dordrecht en Haarlem bespaar je 8.27kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.32kg vs de bus en 5.73kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Dordrecht tot Haarlem?
Een trein-ticket van Dordrecht tot Haarlem is € 15,38. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 15,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Dordrecht naar Haarlem?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Dordrecht tot Haarlem is € 15,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Dordrecht en Haarlem door trein?
Dordrecht tot Haarlem is 63,6 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Dordrecht en Haarlem?
Dordrecht tot Haarlem is gemiddeld 1 uur en 22 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 14 min.
Welke bedrijven werken van Dordrecht tot Haarlem?
Dordrecht tot Haarlem wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail NS International, nsnl, Nederlandse-Spoorwegen (NS) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Dordrecht naar Haarlem?
Dordrecht naar Haarlem heeft gemiddeld 66 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Dordrecht naar Haarlem?
De vroegste trein van Dordrecht tot Haarlem vertrekt om 00:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Dordrecht tot Haarlem?
De nieuwste trein van Dordrecht tot Haarlem vertrekt om 23:54. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Dordrecht tot Haarlem?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 15,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Dordrecht naar Haarlem?
Er zijn gemiddeld 33 van Dordrecht om naar Haarlem te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Dordrecht naar Haarlem door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Dordrecht en Haarlem is 1 uur en 14 min.
Is er een directe trein van Dordrecht naar Haarlem?
Ja, er is een directe trein tussen Dordrecht en Haarlem.
Wat is de CO2-uitstoot voor Dordrecht tot Haarlem door trein?
De reis van trein van Dordrecht naar Haarlem zorgt voor 4.45kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Dordrecht

Weekendjes weg van Dordrecht

Internationale routes van Dordrecht en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Dordrecht

Belangrijkste trajecten naarHaarlem

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten