Trein Geldrop - Rotterdam prijzen vanaf € 18,70

Start van
€ 18,70
Ontdekken

Geldrop naar Rotterdam door trein

De reis van Geldrop naar Rotterdam door trein is 93,13 km en duurt 1 uur en 25 min. Er zijn 41 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:13 en de laatste om 23:19. Het is mogelijk om te reizen van Geldrop naar Rotterdam door trein voor slechts € 18,70 of zoveel als € 18,70. De beste prijs voor deze reis is € 18,70.

Laagste prijs€ 18,70
Reisduur1 uur en 25 min
Aansluiting per dag41
Laagste prijs€ 18,70
Hoogste prijs€ 18,70
Eerste vertrek00:13
Laatste vertrek23:19
Afstand93,13 km
VertrekGeldrop
AankomstRotterdam
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Geldrop tot Rotterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Geldrop tot Rotterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Geldrop naar Rotterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Geldrop naar Rotterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Geldrop naar Rotterdam

De goedkoopste Geldrop - Rotterdam treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Rotterdam te reizen

Als u met de trein naar Rotterdam reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Geldrop tot Rotterdam CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.52kg
Bus
6.98kg
Vlucht
18.63kg
Auto
14.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Geldrop tot Rotterdam met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Geldrop en Rotterdam is 6.52kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Geldrop en Rotterdam? Door de trein te nemen tussen Geldrop en Rotterdam bespaar je 12.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.46kg vs de bus en 8.38kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Geldrop tot Rotterdam?
Een trein-ticket van Geldrop tot Rotterdam is € 18,70. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 18,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Geldrop naar Rotterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Geldrop tot Rotterdam is € 18,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Geldrop en Rotterdam door trein?
Geldrop tot Rotterdam is 93,13 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Geldrop en Rotterdam?
Geldrop tot Rotterdam is gemiddeld 1 uur en 25 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 22 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Geldrop naar Rotterdam?
Geldrop naar Rotterdam heeft gemiddeld 41 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Geldrop naar Rotterdam?
De vroegste trein van Geldrop tot Rotterdam vertrekt om 00:13. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Geldrop tot Rotterdam?
De nieuwste trein van Geldrop tot Rotterdam vertrekt om 23:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Geldrop tot Rotterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 18,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Geldrop naar Rotterdam door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Geldrop en Rotterdam is 1 uur en 22 min.
Is er een directe trein van Geldrop naar Rotterdam?
Ja, er is een directe trein tussen Geldrop en Rotterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Geldrop tot Rotterdam door trein?
De reis van trein van Geldrop naar Rotterdam zorgt voor 6.52kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Geldrop

Weekendjes weg van Geldrop

Internationale routes van Geldrop en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Geldrop

Belangrijkste trajecten naarRotterdam

Andere populaire trajecten