Trein Groningen - Oldenzaal prijzen vanaf € 23,68

Start van
€ 23,68
Ontdekken

Groningen naar Oldenzaal door trein

De reis van Groningen naar Oldenzaal door trein is 103,75 km en duurt 13 uur en 50 min. Er zijn 33 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:53. Het is mogelijk om te reizen van Groningen naar Oldenzaal door trein voor slechts € 23,68 of zoveel als € 23,68. De beste prijs voor deze reis is € 23,68.

Laagste prijs€ 23,68
Reisduur13 uur en 50 min
Aansluiting per dag33
Laagste prijs€ 23,68
Hoogste prijs€ 23,68
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:53
Afstand103,75 km
VertrekGroningen
AankomstOldenzaal
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Groningen tot Oldenzaal
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Groningen tot Oldenzaal.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Groningen naar Oldenzaal, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Groningen naar Oldenzaal te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Groningen naar Oldenzaal

De goedkoopste Groningen - Oldenzaal treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Oldenzaal te reizen

Als u met de trein naar Oldenzaal reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Groningen tot Oldenzaal CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.26kg
Bus
7.78kg
Vlucht
20.75kg
Auto
16.6kg
Wat is de CO2-uitstoot van Groningen tot Oldenzaal met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Groningen en Oldenzaal is 7.26kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Groningen en Oldenzaal? Door de trein te nemen tussen Groningen en Oldenzaal bespaar je 13.49kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.52kg vs de bus en 9.34kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Groningen tot Oldenzaal?
Een trein-ticket van Groningen tot Oldenzaal is € 23,68. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 23,68.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Groningen naar Oldenzaal?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Groningen tot Oldenzaal is € 23,68. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Groningen en Oldenzaal door trein?
Groningen tot Oldenzaal is 103,75 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Groningen en Oldenzaal?
Groningen tot Oldenzaal is gemiddeld 13 uur en 50 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 34 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Groningen naar Oldenzaal?
Groningen naar Oldenzaal heeft gemiddeld 33 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Groningen naar Oldenzaal?
De vroegste trein van Groningen tot Oldenzaal vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Groningen tot Oldenzaal?
De nieuwste trein van Groningen tot Oldenzaal vertrekt om 23:53. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Groningen tot Oldenzaal?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 23,68, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Groningen naar Oldenzaal door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Groningen en Oldenzaal is 2 uur en 34 min.
Is er een directe trein van Groningen naar Oldenzaal?
Ja, er is een directe trein tussen Groningen en Oldenzaal.
Wat is de CO2-uitstoot voor Groningen tot Oldenzaal door trein?
De reis van trein van Groningen naar Oldenzaal zorgt voor 7.26kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Groningen

Weekendjes weg van Groningen

Internationale routes van Groningen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Groningen

Belangrijkste trajecten naarOldenzaal

Andere populaire trajecten