Trein Porto - Monte Redondo prijzen vanaf € 11,90

Start van
€ 11,90
Ontdekken

Porto naar Monte Redondo door trein

De reis van Porto naar Monte Redondo door trein is 140,43 km en duurt 4 uur en 1 min. Er zijn 43 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:27 en de laatste om 17:42. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Monte Redondo door trein voor slechts € 11,90 of zoveel als € 22,59. De beste prijs voor deze reis is € 11,90.

Laagste prijs€ 11,90
Reisduur4 uur en 1 min
Aansluiting per dag43
Laagste prijs€ 11,90
Hoogste prijs€ 22,59
Eerste vertrek00:27
Laatste vertrek17:42
Afstand140,43 km
VertrekPorto
AankomstMonte Redondo
VervoerdersIR - InterRegional, Comboios de PortugalMeer

Trein Tickets van Porto tot Monte Redondo

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Monte Redondo

Goedkope trein-tickets van Porto tot Monte Redondo
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Monte Redondo.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Monte Redondo, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Monte Redondo te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Porto tot Monte Redondo te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Monte Redondo

De goedkoopste Porto - Monte Redondo treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 13,15 als je geluk hebt, of € 18,71 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 26,44 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Monte Redondo te reizen

Als u met de trein naar Monte Redondo reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Comboios de Portugal (CP) is de nationale spoorwegmaatschappij van Portugal. Het werd opgericht in 1860 en exploiteert zowel passagiers- als vrachtdiensten op het Portugese spoorwegnet, dat meer dan 2.700 kilometer spoor beslaat. Comboios de Portugal (CP) biedt passagiersdiensten voor zowel binnenlandse als internationale routes, met handige verbindingen naar buurlanden zoals Spanje. Het bedrijf exploiteert een gevarieerde vloot van treinen, waaronder hogesnelheidstreinen zoals de Alfa Pendular en Intercidades, evenals regionale en pendeltreinen om aan een verscheidenheid aan reisbehoeften te voldoen.

Tickettypes en faciliteiten van Porto tot Monte Redondo

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Comboios de Portugal wanneer u van Porto naar Monte Redondo reist.

Tourist / Turistica

Turistica is een tweedeklasticket voor betaalbaar reizen met comfortabele stoelen, toegang tot een beperkt aantal automaten, een barwagen en sterke internettoegang.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort / Conforto

Conforto is een eersteklas optie en biedt extra comfort met ruime stoelen, voldoende beenruimte, klaptafels, verkoopautomaten, een barwagen, een mediacentrum, audio- en visuele mediakanalen en gratis Wi-Fi.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Er is gratis Wi-Fi beschikbaar op de Alfa Pendular, terwijl de Intercidades Service de Wi-Fi verbetert, wat kan leiden tot af en toe verstoringen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alfa Pendular biedt stopcontacten aan in zowel de Comfort- als de Tourist-klasse. De Comfort-klasse beschikt over extra zitafstand en een speciale vergaderzone. Intercidades 1e klas biedt stopcontacten op bepaalde stoelen, die u kunt kiezen tijdens de kaartaankoop, en beschikt over ruimere zitplaatsen met superieure ergonomie.
luggage Bagage open icon close icon
In CP-treinen mag u gratis handbagage voor persoonlijk gebruik meenemen, zolang deze niet gevaarlijk of storend is voor andere passagiers en veilig kan worden opgeborgen in de bagagerekken of onder uw stoel. Het is echter belangrijk op te merken dat het vervoer en de bewaring van uw bagage en goederen volledig uw verantwoordelijkheid zijn.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Comboios de Portugal geeft prioriteit aan inclusiviteit voor elke passagier. Met investeringen in oprijplaten, rolstoelen en personeel dat is opgeleid om gehandicapte personen te helpen, kunnen mensen met een handicap of beperkte mobiliteit vol vertrouwen en comfortabel reizen met de Comboios de Portugal-treinen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Zowel de Alfa Pendular- als de Intercidades-treinen zijn uitgerust met een bar/cafetaria. Controleer de treingegevens bij de ticketbalie voordat u instapt. De bar/cafetaria is toegankelijk in specifieke rijtuigen, met uitzondering van de Alentejo-lijn.
air_con Airconditioning open icon close icon
Het merendeel van de CP-treinen is voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Als u met Sud Expresso, Lusitânia Comboio Hotel of Celta reist, kunt u maximaal drie stuks bagage meenemen, zolang deze in de daarvoor bestemde bagageruimte passen en niet groter zijn dan 85x55x35 cm. In andere CP-treinen mag u één stuk bagage per passagier meenemen, met uitzondering van handtassen, laptops en soortgelijke voorwerpen. Bovendien zijn fietsen toegestaan in voorstedelijke en intercitytreinen, maar op Alfa Pendular moeten ze worden gedemonteerd en als bagage worden verpakt. Het is belangrijk op te merken dat het vervoer en de bewaring van uw bagage en bezittingen gedurende de hele reis uw verantwoordelijkheid zijn.

Porto tot Monte Redondo CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.83kg
Bus
10.53kg
Vlucht
28.09kg
Auto
22.47kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Monte Redondo met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Monte Redondo is 9.83kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Monte Redondo? Door de trein te nemen tussen Porto en Monte Redondo bespaar je 18.26kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.7kg vs de bus en 12.64kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Monte Redondo?
Een trein-ticket van Porto tot Monte Redondo is € 17,14. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 11,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Monte Redondo?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Monte Redondo is € 11,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Monte Redondo door trein?
Porto tot Monte Redondo is 140,43 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Monte Redondo?
Porto tot Monte Redondo is gemiddeld 4 uur en 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 56 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Monte Redondo?
Porto tot Monte Redondo wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail IR - InterRegional, Comboios de Portugal, U - Urban, comboios_r, R - Regional, AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Monte Redondo?
Porto naar Monte Redondo heeft gemiddeld 43 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Monte Redondo?
De vroegste trein van Porto tot Monte Redondo vertrekt om 00:27. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Monte Redondo?
De nieuwste trein van Porto tot Monte Redondo vertrekt om 17:42. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Monte Redondo?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 11,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Monte Redondo door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Monte Redondo is 2 uur en 56 min.
Is er een directe trein van Porto naar Monte Redondo?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Monte Redondo.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Monte Redondo door trein?
De reis van trein van Porto naar Monte Redondo zorgt voor 9.83kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Porto

Weekendjes weg van Porto

Internationale routes van Porto en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Porto

Belangrijkste trajecten naarMonte Redondo

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten