Trein Rotterdam - Le Havre prijzen vanaf 158,99€

Start van
158,99€
Ontdekken

Rotterdam naar Le Havre door trein

De reis van Rotterdam naar Le Havre door trein is 409,3 km en duurt 5 uur 47 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:58 en de laatste om 18:58. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Le Havre door trein voor slechts 158,99€ of zoveel als 298,66€. De beste prijs voor deze reis is 158,99€.

Beste prijs 158,99€
Reisduur 5 uur 47 min
Aansluiting per dag 7
Laagste prijs 158,99€
Hoogste prijs 298,66€
Eerste vertrek 07:58
Laatste vertrek 18:58
Afstand 409,3 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Le Havre
Vervoerders Regional, Thalys,

Trein Tickets van Rotterdam tot Le Havre

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Le Havre

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Le Havre.

Het traject van Rotterdam naar Le Havre wordt dagelijks gereden door 6 treinen vertrekkend van naar het station in Rotterdam Centraal naar in de stations in Le Havre, Gare Routière.

De gemiddelde reisduur bedraagt 5 uur 59 min. De eerste trein vertrekt om 06:58. De laatste trein vertrekt om 13:58.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Le Havre
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Le Havre.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Le Havre, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Le Havre te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rotterdam naar Le Havre

De goedkoopste Rotterdam - Le Havre treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 129€ als je geluk hebt, of 168€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 220€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Le Havre te reizen

Als u met de trein naar Le Havre reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Le Havre

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Rotterdam naar Le Havre reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Regional, Thalys en FlixBus van Rotterdam tot Le Havre
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Le Havre met trein.
Voorzieningen Regional Thalys FlixBus BlaBlaCar Bus
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper
Bagage

Rotterdam tot Le Havre CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.2kg
Bus
14.2kg
Vlucht
568.3kg
Auto
54.8kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Le Havre met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Le Havre is 2.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Le Havre? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Le Havre bespaar je 566.1kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 12.1kg vs de bus en 52.7kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Le Havre?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Le Havre is 206,71€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 158,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Le Havre?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Le Havre is 158,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Le Havre door trein?
Rotterdam tot Le Havre is 409,3 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Le Havre?
Rotterdam tot Le Havre is gemiddeld 6 uur 18 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur 47 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Le Havre?
Rotterdam tot Le Havre wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Regional, Thalys, FlixBus, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Le Havre?
Rotterdam naar Le Havre heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Le Havre?
De vroegste trein van Rotterdam tot Le Havre vertrekt om 07:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Le Havre?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Le Havre vertrekt om 18:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Le Havre?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 158,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Le Havre gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Le Havre te gaan. Je kunt gaan van Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Le Havre, Gare Routière.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Le Havre door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Le Havre is 5 uur 47 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Le Havre?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Le Havre.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Le Havre door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Le Havre zorgt voor 2.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarLe Havre

Andere populaire trajecten