Trein Rotterdam - Mannheim prijzen vanaf 51,90€

Start van
51,90€
Ontdekken

Rotterdam naar Mannheim door trein

De reis van Rotterdam naar Mannheim door trein is 389,9 km en duurt 5 uur 34 min. Er zijn 43 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:49 en de laatste om 23:49. Het is mogelijk om te reizen van Rotterdam naar Mannheim door trein voor slechts 51,90€ of zoveel als 151,90€. De beste prijs voor deze reis is 51,90€.

Beste prijs 51,90€
Reisduur 5 uur 34 min
Aansluiting per dag 43
Laagste prijs 51,90€
Hoogste prijs 151,90€
Eerste vertrek 01:49
Laatste vertrek 23:49
Afstand 389,9 km
Vertrek Rotterdam
Aankomst Mannheim
Vervoerders Rhein-Neckar-Verkeh, Eurobahn,

Trein Tickets van Rotterdam tot Mannheim

  Sep 25
  Meer
  19°
  Sep 26
  Meer
  19°
  Sep 27
  Meer
  22°
  Sep 28
  Meer
  20°
  Sep 29
  Meer
  21°
  Sep 30
  Meer
  21°
  Oct 01
  Meer
  15°
  Oct 02
  Meer
  14°
  Oct 03
  Meer
  18°
  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  16°
  Oct 06
  Meer
  17°
  Oct 07
  Meer
  14°
  Oct 08
  Meer
  15°
  Oct 09
  Meer
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
19°

Treinen van Rotterdam naar Mannheim

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Rotterdam naar Mannheim.

Het traject van Rotterdam naar Mannheim wordt dagelijks gereden door 102 treinen vertrekkend van van de stations in Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Centraal naar in de stations in Mannheim, Zob.

De gemiddelde reisduur bedraagt 7 uur 21 min. De eerste trein vertrekt om 02:05. De laatste trein vertrekt om 23:50.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Rotterdam tot Mannheim
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rotterdam tot Mannheim.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rotterdam naar Mannheim, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rotterdam naar Mannheim te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met de trein naar Mannheim te reizen

Als u met de trein naar Mannheim reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

HLB Hessenbahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in de deelstaat Hessen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een dochteronderneming van HLB Basis AG. HLB Hessenbahn rijdt op verschillende lijnen in de regio, waaronder de Frankfurt-Königstein-spoorlijn, de Taunus-spoorlijn en de Main-Lahn-spoorlijn. Het bedrijf exploiteert ook de Frankfurt Airport Express, die directe verbindingen biedt tussen de luchthaven van Frankfurt en verschillende steden in de regio. HLB Hessenbahn zet zich in voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan haar passagiers.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

Tickettypes en faciliteiten van Rotterdam tot Mannheim

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, Nightjet en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Rotterdam naar Mannheim reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Rhein-Neckar-Verkeh, Eurobahn en DB - Regionalbahn van Rotterdam tot Mannheim
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rotterdam naar Mannheim met trein.
Voorzieningen Rhein-Neckar-Verkeh Eurobahn DB - Regionalbahn DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) HLB Hessenbahn Nightjet VIAS Rail Fernbus EuroCity DB - Intercity
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper
Bagage

Rotterdam tot Mannheim CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.4kg
Bus
16.2kg
Vlucht
646.1kg
Auto
62.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rotterdam tot Mannheim met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rotterdam en Mannheim is 2.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rotterdam en Mannheim? Door de trein te nemen tussen Rotterdam en Mannheim bespaar je 643.7kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 13.7kg vs de bus en 59.9kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rotterdam tot Mannheim?
Een trein-ticket van Rotterdam tot Mannheim is 103,33€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 51,90€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rotterdam naar Mannheim?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rotterdam tot Mannheim is 51,90€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rotterdam en Mannheim door trein?
Rotterdam tot Mannheim is 389,9 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rotterdam en Mannheim?
Rotterdam tot Mannheim is gemiddeld 7 uur 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur 34 min.
Welke bedrijven werken van Rotterdam tot Mannheim?
Rotterdam tot Mannheim wordt gedekt door 11 operator(s). U kunt op Virail Rhein-Neckar-Verkeh, Eurobahn, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), HLB Hessenbahn, Nightjet, VIAS Rail, Fernbus, EuroCity, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rotterdam naar Mannheim?
Rotterdam naar Mannheim heeft gemiddeld 43 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rotterdam naar Mannheim?
De vroegste trein van Rotterdam tot Mannheim vertrekt om 01:49. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rotterdam tot Mannheim?
De nieuwste trein van Rotterdam tot Mannheim vertrekt om 23:49. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rotterdam tot Mannheim?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 51,90€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rotterdam naar Mannheim gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rotterdam om naar Mannheim te gaan. Je kunt gaan van Schiedam Centrum, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Centraal en je kunt aankomen op Mannheim, Zob.
Wat is de snelste reistijd tussen Rotterdam naar Mannheim door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rotterdam en Mannheim is 5 uur 34 min.
Is er een directe trein van Rotterdam naar Mannheim?
Ja, er is een directe trein tussen Rotterdam en Mannheim.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rotterdam tot Mannheim door trein?
De reis van trein van Rotterdam naar Mannheim zorgt voor 2.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Rotterdam

Weekendjes weg van Rotterdam

Internationale routes van Rotterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rotterdam

Belangrijkste trajecten naarMannheim

Andere populaire trajecten