Trein Sapa - Hanoi prijzen vanaf € 12,02

Start van
€ 12,02
Ontdekken

Sapa naar Hanoi door trein

De reis van Sapa naar Hanoi door trein is 251,96 km en duurt 7 uur en 59 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 09:29 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Sapa naar Hanoi door trein voor slechts € 12,02 of zoveel als € 152,04. De beste prijs voor deze reis is € 12,02.

Laagste prijs€ 12,02
Reisduur7 uur en 59 min
Aansluiting per dag10
Laagste prijs€ 12,02
Hoogste prijs€ 152,04
Eerste vertrek09:29
Laatste vertrek23:05
Afstand251,96 km
VertrekSapa
AankomstHanoi
VervoerdersSapaly Express Train, Violette Express TrainMeer

Trein Tickets van Sapa tot Hanoi

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Sapa tot Hanoi

Goedkope trein-tickets van Sapa tot Hanoi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Sapa tot Hanoi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Sapa naar Hanoi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Sapa naar Hanoi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Sapa tot Hanoi te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,73 tot € 34,17, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 69% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Sapa naar Hanoi

De goedkoopste Sapa - Hanoi treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 27,38 als je geluk hebt, of € 29,53 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 31,25 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Hanoi te reizen

Als u met de trein naar Hanoi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Vietnam Railways is de staatsspoorwegmaatschappij van Vietnam, verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van het spoorwegnet van het land. Het bedrijf, opgericht in 1881, exploiteert nu 2.600 km spoorlijnen die grote steden en dorpen in het hele land met elkaar verbinden. Het Vietnamese spoorwegnet omvat de routes Noord-Zuid, Lokaal en Hanoi-Beijing, met belangrijke lijnen zoals Hanoi-Saigon, Hanoi-Lao Cai, Hanoi-Quan Trieu, Hanoi-Dong Dang, Hanoi-Haiphong en Kep-Ha Lange spoorwegen.

Diensten aan boord Vietnam Railways van Sapa tot Hanoi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Sapa naar Hanoi met train.
Voorzieningen Vietnam Railways
wifi Wifi check
luggage Bagage check
air_con Airconditioning check
bicycle Fiets check
sleeper_couchette Slaper check

Sapa tot Hanoi CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
17.64kg
Bus
18.9kg
Vlucht
50.39kg
Auto
40.31kg
Wat is de CO2-uitstoot van Sapa tot Hanoi met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Sapa en Hanoi is 17.64kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Sapa en Hanoi? Door de trein te nemen tussen Sapa en Hanoi bespaar je 32.75kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.26kg vs de bus en 22.67kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Sapa tot Hanoi?
Een trein-ticket van Sapa tot Hanoi is € 50,62. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,02.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Sapa naar Hanoi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Sapa tot Hanoi is € 12,02. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Sapa en Hanoi door trein?
Sapa tot Hanoi is 251,96 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Sapa en Hanoi?
Sapa tot Hanoi is gemiddeld 7 uur en 59 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Sapa tot Hanoi?
Sapa tot Hanoi wordt gedekt door 14 operator(s). U kunt op Virail Sapaly Express Train, Violette Express Train, New Livitrans Express, Hoa Phuong Train, The Pumpkin Express Train, Et-Pumpkin, King Express Train, Chapa Express Train, Laman Express, King Sapa Train, Damitrans, Fanxipan Express Train, Vietnam Railways, VicSapa Train, Damitrans Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Sapa naar Hanoi?
Sapa naar Hanoi heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Sapa naar Hanoi?
De vroegste trein van Sapa tot Hanoi vertrekt om 09:29. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Sapa tot Hanoi?
De nieuwste trein van Sapa tot Hanoi vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Sapa tot Hanoi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 12,02, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Sapa naar Hanoi?
Er zijn gemiddeld 10 van Sapa om naar Hanoi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Sapa naar Hanoi door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Sapa en Hanoi is 6 uur en 20 min.
Is er een directe trein van Sapa naar Hanoi?
Ja, er is een directe trein tussen Sapa en Hanoi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Sapa tot Hanoi door trein?
De reis van trein van Sapa naar Hanoi zorgt voor 17.64kg CO2-uitstoot.