Trein Schagen - Heerhugowaard prijzen vanaf € 3,30

Start van
€ 3,30
Ontdekken

Schagen naar Heerhugowaard door trein

De reis van Schagen naar Heerhugowaard door trein is 13,35 km en duurt 0 uur en 9 min. Er zijn 47 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:14 en de laatste om 23:52. Het is mogelijk om te reizen van Schagen naar Heerhugowaard door trein voor slechts € 3,30 of zoveel als € 3,40. De beste prijs voor deze reis is € 3,30.

Laagste prijs€ 3,30
Reisduur0 uur en 9 min
Aansluiting per dag47
Laagste prijs€ 3,30
Hoogste prijs€ 3,40
Eerste vertrek00:14
Laatste vertrek23:52
Afstand13,35 km
VertrekSchagen
AankomstHeerhugowaard
Vervoerdersnsnl

Goedkope trein-tickets van Schagen tot Heerhugowaard
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Schagen tot Heerhugowaard.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Schagen naar Heerhugowaard, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Schagen naar Heerhugowaard te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Schagen naar Heerhugowaard

De goedkoopste Schagen - Heerhugowaard treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Heerhugowaard te reizen

Als u met de trein naar Heerhugowaard reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Schagen tot Heerhugowaard CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.93kg
Bus
1kg
Vlucht
2.67kg
Auto
2.14kg
Wat is de CO2-uitstoot van Schagen tot Heerhugowaard met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Schagen en Heerhugowaard is 0.93kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Schagen en Heerhugowaard? Door de trein te nemen tussen Schagen en Heerhugowaard bespaar je 1.74kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.07kg vs de bus en 1.21kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Schagen tot Heerhugowaard?
Een trein-ticket van Schagen tot Heerhugowaard is € 3,32. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 3,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Schagen naar Heerhugowaard?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Schagen tot Heerhugowaard is € 3,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Schagen en Heerhugowaard door trein?
Schagen tot Heerhugowaard is 13,35 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Schagen en Heerhugowaard?
Schagen tot Heerhugowaard is gemiddeld 0 uur en 9 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 9 min.
Welke bedrijven werken van Schagen tot Heerhugowaard?
Schagen tot Heerhugowaard wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail nsnl, Nederlandse-Spoorwegen (NS) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Schagen naar Heerhugowaard?
Schagen naar Heerhugowaard heeft gemiddeld 47 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Schagen naar Heerhugowaard?
De vroegste trein van Schagen tot Heerhugowaard vertrekt om 00:14. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Schagen tot Heerhugowaard?
De nieuwste trein van Schagen tot Heerhugowaard vertrekt om 23:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Schagen tot Heerhugowaard?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 3,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Schagen naar Heerhugowaard?
Er zijn gemiddeld 47 van Schagen om naar Heerhugowaard te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Schagen naar Heerhugowaard door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Schagen en Heerhugowaard is 0 uur en 9 min.
Is er een directe trein van Schagen naar Heerhugowaard?
Ja, er is een directe trein tussen Schagen en Heerhugowaard.
Wat is de CO2-uitstoot voor Schagen tot Heerhugowaard door trein?
De reis van trein van Schagen naar Heerhugowaard zorgt voor 0.93kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Schagen

Weekendjes weg van Schagen

Internationale routes van Schagen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Schagen

Belangrijkste trajecten naarHeerhugowaard

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten