Trein Tilburg - Haarlem prijzen vanaf € 20,00

Start van
€ 20,00
Ontdekken

Tilburg naar Haarlem door trein

De reis van Tilburg naar Haarlem door trein is 97,02 km en duurt 1 uur en 46 min. Er zijn 137 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:08 en de laatste om 23:34. Het is mogelijk om te reizen van Tilburg naar Haarlem door trein voor slechts € 20,00 of zoveel als € 20,30. De beste prijs voor deze reis is € 20,00.

Laagste prijs€ 20,00
Reisduur1 uur en 46 min
Aansluiting per dag137
Laagste prijs€ 20,00
Hoogste prijs€ 20,30
Eerste vertrek00:08
Laatste vertrek23:34
Afstand97,02 km
VertrekTilburg
AankomstHaarlem
VervoerdersNS International

Goedkope trein-tickets van Tilburg tot Haarlem
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Tilburg tot Haarlem.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Tilburg naar Haarlem, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Tilburg naar Haarlem te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Tilburg naar Haarlem

De goedkoopste Tilburg - Haarlem treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Haarlem te reizen

Als u met de trein naar Haarlem reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NS International is een Nederlandse spoorwegmaatschappij die internationale treindiensten exploiteert die Nederland verbinden met andere Europese landen. Het is een dochteronderneming van de Nederlandse Spoorwegen (NS), de nationale spoorwegmaatschappij van Nederland. NS International biedt hogesnelheidstreinen aan, zoals Thalys en Eurostar, maar ook regionale treinen, zoals de Intercity Brussel en ICE International.

Diensten aan boord NS International van Tilburg tot Haarlem
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Tilburg naar Haarlem met train.
Voorzieningen NS International
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Tilburg tot Haarlem CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.79kg
Bus
7.28kg
Vlucht
19.4kg
Auto
15.52kg
Wat is de CO2-uitstoot van Tilburg tot Haarlem met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Tilburg en Haarlem is 6.79kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Tilburg en Haarlem? Door de trein te nemen tussen Tilburg en Haarlem bespaar je 12.61kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.49kg vs de bus en 8.73kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Tilburg tot Haarlem?
Een trein-ticket van Tilburg tot Haarlem is € 20,03. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 20,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Tilburg naar Haarlem?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Tilburg tot Haarlem is € 20,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Tilburg en Haarlem door trein?
Tilburg tot Haarlem is 97,02 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Tilburg en Haarlem?
Tilburg tot Haarlem is gemiddeld 1 uur en 46 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Tilburg tot Haarlem?
Tilburg tot Haarlem wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail NS International, Nederlandse-Spoorwegen (NS) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Tilburg naar Haarlem?
Tilburg naar Haarlem heeft gemiddeld 137 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Tilburg naar Haarlem?
De vroegste trein van Tilburg tot Haarlem vertrekt om 00:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Tilburg tot Haarlem?
De nieuwste trein van Tilburg tot Haarlem vertrekt om 23:34. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Tilburg tot Haarlem?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 20,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Tilburg naar Haarlem door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Tilburg en Haarlem is 1 uur en 40 min.
Is er een directe trein van Tilburg naar Haarlem?
Ja, er is een directe trein tussen Tilburg en Haarlem.
Wat is de CO2-uitstoot voor Tilburg tot Haarlem door trein?
De reis van trein van Tilburg naar Haarlem zorgt voor 6.79kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Tilburg

Weekendjes weg van Tilburg

Internationale routes van Tilburg en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Tilburg

Belangrijkste trajecten naarHaarlem

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten