Bus Benidorm - Rotterdam prijzen vanaf € 107,98

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Benidorm naar Rotterdam door bus

De reis van Benidorm naar Rotterdam door bus is 1.532,35 km en duurt 33 uur en 44 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:20 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Benidorm naar Rotterdam door bus voor slechts € 107,98 of zoveel als € 281,13. De beste prijs voor deze reis is € 107,98.

Laagste prijs€ 107,98
Reisduur33 uur en 44 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 107,98
Hoogste prijs€ 281,13
Eerste vertrek08:20
Laatste vertrek22:30
Afstand1.532,35 km
VertrekBenidorm
AankomstRotterdam
VervoerdersSNCF, FlixBusMeer

Bus Tickets van Benidorm tot Rotterdam

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Benidorm tot Rotterdam

Goedkope bus-tickets van Benidorm tot Rotterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Benidorm tot Rotterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Benidorm naar Rotterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Benidorm naar Rotterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Benidorm tot Rotterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Benidorm tot Rotterdam

De goedkoopste bustickets voor Benidorm - Rotterdam zijn te vinden voor slechts € 91,30 als je geluk hebt, of gemiddeld € 155,58. Het duurste ticket kan wel € 250,98 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Rotterdam te reizen

Als je met de bus naar Rotterdam reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Diensten aan boord SNCF, FlixBus, Flibco van Benidorm tot Rotterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Benidorm naar Rotterdam met bus.
Voorzieningen SNCF FlixBus Flibco BlaBlaCar Bus Alsa
quiet_zone Stiltezone check cross cross cross cross
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check cross
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross cross cross
food_and_drink Eten en drinken check check cross cross cross
air_con Airconditioning check check check check cross
bicycle Fiets check cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross cross

Benidorm tot Rotterdam CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
107.26kg
Bus
114.93kg
Vlucht
306.47kg
Auto
245.18kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Benidorm tot Rotterdam?
Een bus-ticket van Benidorm tot Rotterdam is € 188,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 107,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Benidorm naar Rotterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Benidorm tot Rotterdam is € 107,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Benidorm en Rotterdam door bus?
Benidorm tot Rotterdam is 1.532,35 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Benidorm en Rotterdam?
Benidorm tot Rotterdam is gemiddeld 33 uur en 44 min. De snelste optie brengt u echter daar in 28 uur en 47 min.
Welke bedrijven werken van Benidorm tot Rotterdam?
Benidorm tot Rotterdam wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail SNCF, FlixBus, Flibco, BlaBlaCar Bus, Nederlandse-Spoorwegen (NS), Alsa diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Benidorm naar Rotterdam?
Benidorm naar Rotterdam heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Benidorm naar Rotterdam?
De vroegste bus van Benidorm tot Rotterdam vertrekt om 08:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Benidorm tot Rotterdam?
De nieuwste bus van Benidorm tot Rotterdam vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Benidorm tot Rotterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 107,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Benidorm naar Rotterdam door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Benidorm en Rotterdam is 28 uur en 47 min.
Is er een directe bus van Benidorm naar Rotterdam?
Ja, er is een directe bus tussen Benidorm en Rotterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Benidorm tot Rotterdam door bus?
De reis van bus van Benidorm naar Rotterdam zorgt voor 114.93kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Benidorm

Populaire routes

Weekendjes weg van Benidorm

Internationale routes van Benidorm en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Benidorm

Belangrijkste trajecten naarRotterdam

Andere populaire trajecten