Bus Castelo Branco - Lissabon prijzen vanaf € 3,49

Start van
€ 3,49

Castelo Branco naar Lissabon door bus

De reis van Castelo Branco naar Lissabon door bus is 187,84 km en duurt 2 uur en 38 min. Er zijn 62 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 20:30. Het is mogelijk om te reizen van Castelo Branco naar Lissabon door bus voor slechts € 3,49 of zoveel als € 22,60. De beste prijs voor deze reis is € 3,49.

Laagste prijs€ 3,49
Reisduur2 uur en 38 min
Aansluiting per dag62
Laagste prijs€ 3,49
Hoogste prijs€ 22,60
Eerste vertrek05:00
Laatste vertrek20:30
Afstand187,84 km
VertrekCastelo Branco
AankomstLissabon
VervoerdersAlsa, Rede ExpressosMeer

Bus Tickets van Castelo Branco tot Lisbon

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Castelo Branco tot Lisbon

Goedkope bus-tickets van Castelo Branco tot Lissabon
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Castelo Branco tot Lissabon.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Castelo Branco naar Lissabon, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Castelo Branco naar Lissabon te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Castelo Branco tot Lisbon te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 2,47 tot € 8,36, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 70% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Castelo Branco tot Lissabon

De goedkoopste bustickets voor Castelo Branco - Lissabon zijn te vinden voor slechts € 5,17 als je geluk hebt, of gemiddeld € 7,00. Het duurste ticket kan wel € 9,65 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Lissabon te reizen

Als je met de bus naar Lissabon reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Citi Express is een busdienst die actief is in Mexico en vervoer verzorgt tussen grote steden en toeristische bestemmingen. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder reguliere en executive class bussen, met voorzieningen zoals airconditioning, verstelbare stoelen en entertainment aan boord. Citi Express biedt ook online boekingen en kaartverkoop, evenals een loyaliteitsprogramma voor frequente reizigers. Het bedrijf is trots op zijn toewijding aan veiligheid, met regelmatig onderhoud en inspecties van zijn vloot, evenals training voor zijn chauffeurs. Over het algemeen is Citi Express een betrouwbare en handige optie voor reizigers die Mexico per bus willen verkennen.

Rede Expressos is een Portugese busmaatschappij die gespecialiseerd is in intercity- en internationale busdiensten. Rede Expressos, opgericht in 1995 en met het hoofdkantoor in Lissabon, Portugal, beschikt over een wijdverbreid netwerk van meer dan 300 routes die steden en dorpen door het hele land bestrijken. Het bedrijf biedt ook internationale verbindingen naar Spanje en Frankrijk.

Diensten aan boord Alsa, Rede Expressos, BlaBlaCar Bus van Castelo Branco tot Lissabon
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Castelo Branco naar Lissabon met bus.
Voorzieningen Alsa Rede Expressos BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi Wifi check check check check
luggage Bagage check check check check
bicycle Fiets check check cross cross
power_sockets Stopcontacten cross check check check
air_con Airconditioning cross cross check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross cross check

Castelo Branco tot Lissabon CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
13.15kg
Bus
14.09kg
Vlucht
37.57kg
Auto
30.05kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Castelo Branco tot Lissabon?
Een bus-ticket van Castelo Branco tot Lissabon is € 9,33. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 3,49.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Castelo Branco naar Lissabon?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Castelo Branco tot Lissabon is € 3,49. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Castelo Branco en Lissabon door bus?
Castelo Branco tot Lissabon is 187,84 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Castelo Branco en Lissabon?
Castelo Branco tot Lissabon is gemiddeld 2 uur en 38 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Castelo Branco tot Lissabon?
Castelo Branco tot Lissabon wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Alsa, Rede Expressos, ALSA INTERNACIONAL, Citi Express, BlaBlaCar Bus, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Castelo Branco naar Lissabon?
Castelo Branco naar Lissabon heeft gemiddeld 62 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Castelo Branco naar Lissabon?
De vroegste bus van Castelo Branco tot Lissabon vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Castelo Branco tot Lissabon?
De nieuwste bus van Castelo Branco tot Lissabon vertrekt om 20:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Castelo Branco tot Lissabon?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 3,49, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Castelo Branco naar Lissabon gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Castelo Branco om naar Lissabon te gaan. Je kunt gaan van Castelo Branco Bus station, Retaxo en je kunt aankomen op Lisboa Oriente, Lisbon Portela Airport, Lisboa - Santa Apolonia, Lisboa Sete Rios.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Castelo Branco naar Lissabon?
Er zijn gemiddeld 62 van Castelo Branco om naar Lissabon te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Castelo Branco naar Lissabon door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Castelo Branco en Lissabon is 2 uur en 20 min.
Is er een directe bus van Castelo Branco naar Lissabon?
Ja, er is een directe bus tussen Castelo Branco en Lissabon.
Wat is de CO2-uitstoot voor Castelo Branco tot Lissabon door bus?
De reis van bus van Castelo Branco naar Lissabon zorgt voor 14.09kg CO2-uitstoot.

Populaire routes

Internationale routes van Castelo Branco en nabijgelegen gebieden

Belangrijkste trajecten naarLissabon

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten