Bus Catania - Taormina prijzen vanaf € 4,60

Start van
€ 4,60

Catania naar Taormina door bus

De reis van Catania naar Taormina door bus is 42,96 km en duurt 1 uur en 15 min. Er zijn 621 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:30 en de laatste om 23:30. Het is mogelijk om te reizen van Catania naar Taormina door bus voor slechts € 4,60 of zoveel als € 9,79. De beste prijs voor deze reis is € 4,60.

Laagste prijs€ 4,60
Reisduur1 uur en 15 min
Aansluiting per dag621
Laagste prijs€ 4,60
Hoogste prijs€ 9,79
Eerste vertrek01:30
Laatste vertrek23:30
Afstand42,96 km
VertrekCatania
AankomstTaormina
VervoerdersInterbus, DB - IntercityMeer

Bus Tickets van Catania tot Taormina

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Catania tot Taormina

Goedkope bus-tickets van Catania tot Taormina
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Catania tot Taormina.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Catania naar Taormina, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Catania naar Taormina te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Catania tot Taormina te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 4,16 tot € 16,60, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 75% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Catania tot Taormina

De goedkoopste bustickets voor Catania - Taormina zijn te vinden voor slechts € 4,20 als je geluk hebt, of gemiddeld € 6,27. Het duurste ticket kan wel € 19,17 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Taormina te reizen

Als je met de bus naar Taormina reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Interbus spa is een Italiaans busbedrijf dat transportdiensten aanbiedt in heel Italië en Europa. Het bedrijf, opgericht in 1999, exploiteert een vloot van moderne bussen die zijn uitgerust met airconditioning, verstelbare stoelen en gratis wifi. Interbus spa biedt een scala aan diensten, waaronder geplande busroutes, privétransfers en charterdiensten voor groepen en evenementen. De routes van het bedrijf bestrijken grote steden en toeristische bestemmingen in Italië, maar ook internationale bestemmingen zoals Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Interbus spa zet zich in voor het leveren van veilige, betrouwbare en comfortabele vervoersdiensten aan haar klanten en heeft een team van ervaren chauffeurs en personeel om een hoge mate van klanttevredenheid te garanderen.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Catania tot Taormina

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - Intercity wanneer u van Catania naar Taormina reist.

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Interbus, DB - Intercity, Etna Trasporti van Catania tot Taormina
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Catania naar Taormina met bus.
Voorzieningen Interbus DB - Intercity Etna Trasporti Autobus
air_con Airconditioning check cross check cross
wifi Wifi cross check cross check
power_sockets Stopcontacten cross check cross cross
luggage Bagage cross check cross cross
food_and_drink Eten en drinken cross check cross cross

Catania tot Taormina CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
3.01kg
Bus
3.22kg
Vlucht
8.59kg
Auto
6.87kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Catania tot Taormina?
Een bus-ticket van Catania tot Taormina is € 15,63. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 4,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Catania naar Taormina?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Catania tot Taormina is € 4,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Catania en Taormina door bus?
Catania tot Taormina is 42,96 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Catania en Taormina?
Catania tot Taormina is gemiddeld 1 uur en 15 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Catania tot Taormina?
Catania tot Taormina wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Interbus, DB - Intercity, Transfer Taormina, Etna Trasporti, Walk Around Sicily, Autobus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Catania naar Taormina?
Catania naar Taormina heeft gemiddeld 621 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Catania naar Taormina?
De vroegste bus van Catania tot Taormina vertrekt om 01:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Catania tot Taormina?
De nieuwste bus van Catania tot Taormina vertrekt om 23:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Catania tot Taormina?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 4,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Catania naar Taormina gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Catania om naar Taormina te gaan. Je kunt gaan van Bicocca, Catania Centrale, Catania Ognina en je kunt aankomen op Taormina-Giardini, Taormina Via Luigi Pirandello 1.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Catania naar Taormina?
Er zijn gemiddeld 621 van Catania om naar Taormina te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Catania naar Taormina door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Catania en Taormina is 0 uur en 50 min.
Is er een directe bus van Catania naar Taormina?
Ja, er is een directe bus tussen Catania en Taormina.
Wat is de CO2-uitstoot voor Catania tot Taormina door bus?
De reis van bus van Catania naar Taormina zorgt voor 3.22kg CO2-uitstoot.