Bus Florence - Katowice prijzen vanaf € 57,89

Start van
€ 57,89
Ontdekken

Florence naar Katowice door bus

De reis van Florence naar Katowice door bus is 932,08 km en duurt 23 uur en 52 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 09:15 en de laatste om 22:00. Het is mogelijk om te reizen van Florence naar Katowice door bus voor slechts € 57,89 of zoveel als € 178,10. De beste prijs voor deze reis is € 57,89.

Laagste prijs€ 57,89
Reisduur23 uur en 52 min
Aansluiting per dag7
Laagste prijs€ 57,89
Hoogste prijs€ 178,10
Eerste vertrek09:15
Laatste vertrek22:00
Afstand932,08 km
VertrekFlorence
AankomstKatowice
VervoerdersEuroCity, RegioJetMeer

Bus Tickets van Florence tot Katowice

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Florence tot Katowice

Goedkope bus-tickets van Florence tot Katowice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Florence tot Katowice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Florence naar Katowice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Florence naar Katowice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Florence tot Katowice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de bus naar Katowice te reizen

Als je met de bus naar Katowice reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

RegioJet is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in verschillende Europese landen, waaronder Tsjechië, Slowakije, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is in 2011 actief geworden in Tsjechië. RegioJet biedt verschillende soorten treindiensten aan, waaronder langeafstandstreinen, regionale treinen en bussen.

Tickettypes en faciliteiten van Florence tot Katowice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity en RegioJet wanneer u van Florence naar Katowice reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Low cost

Lage kosten zijn de meest betaalbare optie voor degenen die zonder extra voorzieningen willen reizen. Passagiers kunnen echter nog steeds genieten van gratis Wi-Fi en een rustige reis.
wifi Wifi
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Standaardticket biedt een balans tussen betaalbaarheid en comfort. Passagiers kunnen luxe stoelen en gratis Wi-Fi verwachten, waardoor het een uitstekende keuze is voor prijsbewuste reizigers.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Relax

Passagiers die in luxe willen reizen, kunnen kiezen voor het Relax-ticket, dat ruime lederen stoelen en een ontspannen sfeer biedt. Dit is een geweldige optie voor degenen die willen ontspannen tijdens hun reis.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

Business ticket garandeert privacy en comfort, met prioriteitsservice en behulpzaam personeel aan boord. Dit is een ideale keuze voor diegenen die een naadloze en stressvrije reis willen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met gratis WiFi aan boord. Gebruik de Regiojet-app of de schermen in nieuwere treinen voor entertainment.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Business class passagiers kunnen profiteren van een rustig compartiment voor een rustige reis.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Iedere zitplaats is voorzien van een eigen stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
Neem gerust bagage mee die gemakkelijk in te laden is. Als uw tassen niet onder of boven uw stoel passen, hoeft u zich geen zorgen te maken! De bemanning is hier om te helpen een plek te vinden waar anderen geen hinder ondervinden. Even een waarschuwing: zorg ervoor dat geen van uw items gevaarlijk is voor ieders veiligheid.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Regiojet-treinen hebben speciale ruimtes voor rolstoelgebruikers.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Aan boord is een gevarieerd menu met drankjes en snacks toegankelijk via de Regiojet-app. Alle passagiers krijgen een gratis fles water, terwijl degenen in Relax of Business Class worden getrakteerd op een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle touringcars zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
RegioJet staat het vervoer van fietsen, kleine scooters en kinderwagens in hun treinen toe, mits voorafgaande reservering en met beperkingen. Fietsen en kleine scooters moeten op rekken of in gereserveerde compartimenten worden geplaatst, terwijl kinderwagens die niet kunnen worden opgevouwen, aan het begin of einde van het treinstel of op speciaal gereserveerde plaatsen kunnen worden vervoerd. De bemanning kan echter om veiligheids- of ruimteredenen vervoer weigeren.
Diensten aan boord EuroCity, RegioJet, Autobus van Florence tot Katowice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Florence naar Katowice met bus.
Voorzieningen EuroCity RegioJet Autobus FlixBus Nightjet
quiet_zone Stiltezone check check cross cross check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check cross check check
luggage Bagage check check cross check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross cross check
food_and_drink Eten en drinken check check cross check check
air_con Airconditioning check check cross check check
bicycle Fiets check check cross cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross check

Florence tot Katowice CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
65.25kg
Bus
69.91kg
Vlucht
186.42kg
Auto
149.13kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Florence tot Katowice?
Een bus-ticket van Florence tot Katowice is € 105,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 57,89.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Florence naar Katowice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Florence tot Katowice is € 57,89. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Florence en Katowice door bus?
Florence tot Katowice is 932,08 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Florence en Katowice?
Florence tot Katowice is gemiddeld 23 uur en 52 min. De snelste optie brengt u echter daar in 18 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Florence tot Katowice?
Florence tot Katowice wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail EuroCity, RegioJet, Regionale Veloce, Autobus, FlixBus, Nightjet diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Florence naar Katowice?
Florence naar Katowice heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Florence naar Katowice?
De vroegste bus van Florence tot Katowice vertrekt om 09:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Florence tot Katowice?
De nieuwste bus van Florence tot Katowice vertrekt om 22:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Florence tot Katowice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 57,89, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Florence naar Katowice door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Florence en Katowice is 18 uur en 45 min.
Is er een directe bus van Florence naar Katowice?
Ja, er is een directe bus tussen Florence en Katowice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Florence tot Katowice door bus?
De reis van bus van Florence naar Katowice zorgt voor 69.91kg CO2-uitstoot.