Bus Keulen - Eindhoven prijzen vanaf € 6,14

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 9,90
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Keulen naar Eindhoven door bus

De reis van Keulen naar Eindhoven door bus is 117,23 km en duurt 3 uur en 0 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:10 en de laatste om 17:05. Het is mogelijk om te reizen van Keulen naar Eindhoven door bus voor slechts € 6,14 of zoveel als € 33,22. De beste prijs voor deze reis is € 6,14.

Laagste prijs€ 6,14
Reisduur3 uur en 0 min
Aansluiting per dag15
Laagste prijs€ 6,14
Hoogste prijs€ 33,22
Eerste vertrek06:10
Laatste vertrek17:05
Afstand117,23 km
VertrekKeulen
AankomstEindhoven
VervoerdersFlixTrain, FlixBus

Bus Tickets van Cologne tot Eindhoven

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Cologne tot Eindhoven

Goedkope bus-tickets van Keulen tot Eindhoven
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Keulen tot Eindhoven.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Keulen naar Eindhoven, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Keulen naar Eindhoven te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Cologne tot Eindhoven te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Keulen tot Eindhoven

De goedkoopste bustickets voor Keulen - Eindhoven zijn te vinden voor slechts € 7,71 als je geluk hebt, of gemiddeld € 9,28. Het duurste ticket kan wel € 10,13 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Eindhoven te reizen

Als je met de bus naar Eindhoven reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

Tickettypes en faciliteiten van Keulen tot Eindhoven

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain wanneer u van Keulen naar Eindhoven reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Maak moeiteloos verbinding met FlixTrain en geniet van gratis wifi, of u nu aan het werk bent, aan het chatten bent of gewoon aan het browsen bent.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Houd uw apparaten opgeladen en gebruiksklaar. FlixTrain-stoelen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Voor uw veiligheid en het comfort van iedereen aan boord staat FlixBus toe dat u één handbagage meeneemt die onder de stoel of in het bagagevak moet passen. U mag ook één ingecheckte koffer meenemen, maar zorg ervoor dat u deze zelf kunt in- en uitladen en in de bagageruimte of onder uw stoel kunt opbergen. Zorg ervoor dat uw bagage niet omvangrijk is of een risico voor anderen vormt. Vergeet niet dat het uw verantwoordelijkheid is om tijdens de reis op uw bezittingen te letten.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
FlixTrain geeft prioriteit aan comfort voor iedereen. Passagiers met mobiliteitsproblemen kunnen speciale zitplaatsen boeken en gebruik maken van gratis vervoer voor opvouwbare rolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen. Neem contact op met FlixTrain voor alle benodigde hulp.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel FlixTrain geen catering aan boord biedt, kunt u wel uw eigen hapjes en drankjes meenemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Met FlixTrain kun je een extra stuk bagage inpakken, maar het is een goed idee om vroeg te boeken, aangezien de treinruimte beperkt is. Heb je een sportuitrusting of een groot muziekinstrument? Ze zijn ook welkom, maar er kan een extra vergoeding van toepassing zijn. Als u rondfietst, kunt u uw fiets voor slechts 9 euro op specifieke plekken parkeren, maar zorg ervoor dat deze een standaardformaat heeft en vrij is van extra opzetstukken. Vergeet niet om tijdig een plekje voor je fiets te reserveren, want de ruimte raakt snel vol
Diensten aan boord FlixTrain, FlixBus, RegioJet van Keulen tot Eindhoven
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Keulen naar Eindhoven met bus.
Voorzieningen FlixTrain FlixBus RegioJet
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross

Keulen tot Eindhoven CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
8.21kg
Bus
8.79kg
Vlucht
23.45kg
Auto
18.76kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Keulen tot Eindhoven?
Een bus-ticket van Keulen tot Eindhoven is € 13,72. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 6,14.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Keulen naar Eindhoven?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Keulen tot Eindhoven is € 6,14. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Keulen en Eindhoven door bus?
Keulen tot Eindhoven is 117,23 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Keulen en Eindhoven?
Keulen tot Eindhoven is gemiddeld 3 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Keulen tot Eindhoven?
Keulen tot Eindhoven wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixTrain, FlixBus, RegioJet diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Keulen naar Eindhoven?
Keulen naar Eindhoven heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Keulen naar Eindhoven?
De vroegste bus van Keulen tot Eindhoven vertrekt om 06:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Keulen tot Eindhoven?
De nieuwste bus van Keulen tot Eindhoven vertrekt om 17:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Keulen tot Eindhoven?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 6,14, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Keulen naar Eindhoven?
Er zijn gemiddeld 15 van Keulen om naar Eindhoven te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Keulen naar Eindhoven door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Keulen en Eindhoven is 2 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Keulen naar Eindhoven?
Ja, er is een directe bus tussen Keulen en Eindhoven.
Wat is de CO2-uitstoot voor Keulen tot Eindhoven door bus?
De reis van bus van Keulen naar Eindhoven zorgt voor 8.79kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Keulen

Populaire routes

Weekendjes weg van Keulen

Internationale routes van Keulen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Keulen

Belangrijkste trajecten naarEindhoven

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten