Bus Londen - Luton prijzen vanaf € 3,81

Start van
€ 3,81

Londen naar Luton door bus

De reis van Londen naar Luton door bus is 46,61 km en duurt 1 uur en 44 min. Er zijn 764 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:01 en de laatste om 23:59. Het is mogelijk om te reizen van Londen naar Luton door bus voor slechts € 3,81 of zoveel als € 66,55. De beste prijs voor deze reis is € 3,81.

Laagste prijs€ 3,81
Reisduur1 uur en 44 min
Aansluiting per dag764
Laagste prijs€ 3,81
Hoogste prijs€ 66,55
Eerste vertrek00:01
Laatste vertrek23:59
Afstand46,61 km
VertrekLonden
AankomstLuton
Vervoerdersgreen-line-arriva-shires-and-essex, National ExpressMeer

Bus Tickets van London tot Luton

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van London tot Luton

Goedkope bus-tickets van Londen tot Luton
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Londen tot Luton.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Londen naar Luton, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Londen naar Luton te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van London tot Luton te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 5,44 tot € 12,13, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 55% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Londen tot Luton

De goedkoopste bustickets voor Londen - Luton zijn te vinden voor slechts € 5,48 als je geluk hebt, of gemiddeld € 10,16. Het duurste ticket kan wel € 13,37 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Luton te reizen

Als je met de bus naar Luton reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Megabus is een goedkope intercitybusdienst die actief is in Noord-Amerika, Canada en Europa. Het werd opgericht in 2003 en is eigendom van Stagecoach Group, een multinationaal transportbedrijf. Megabus behoudt zijn eigen merk in Groot-Brittannië en Noord-Amerika, maar in continentaal Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië en Nederland, zijn zijn diensten sinds de overname door een Duits bedrijf in juni 2016 omgedoopt tot Flixbus.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Diensten aan boord National Express, Megabus, Arriva van Londen tot Luton
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Londen naar Luton met bus.
Voorzieningen National Express Megabus Arriva
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross check

Londen tot Luton CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
3.26kg
Bus
3.5kg
Vlucht
9.32kg
Auto
7.46kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Londen tot Luton?
Een bus-ticket van Londen tot Luton is € 19,94. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 3,81.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Londen naar Luton?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Londen tot Luton is € 3,81. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Londen en Luton door bus?
Londen tot Luton is 46,61 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Londen en Luton?
Londen tot Luton is gemiddeld 1 uur en 44 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 1 min.
Welke bedrijven werken van Londen tot Luton?
Londen tot Luton wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail green-line-arriva-shires-and-essex, National Express, Megabus, Arriva diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Londen naar Luton?
Londen naar Luton heeft gemiddeld 764 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Londen naar Luton?
De vroegste bus van Londen tot Luton vertrekt om 00:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Londen tot Luton?
De nieuwste bus van Londen tot Luton vertrekt om 23:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Londen tot Luton?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 3,81, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Londen naar Luton gaan?
Er zijn 19 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Londen om naar Luton te gaan. Je kunt gaan van London Heathrow Airport Terminal 5, London Premier Inn Heathrow Terminal 5, London Charing Cross, Stansted Airport, London Victoria, London St Pancras, Southend Airport, Luton Airport , London Euston, London Hyde Park, London Heathrow Airport, London Bridge, London Paddington, London Waterloo, Waterloo, London Stratford, London Southend Airport, Gatwick Airport, London City Airport en je kunt aankomen op Luton Challney, Luton Station Interchange, Leagrave.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Londen naar Luton?
Er zijn gemiddeld 637 van Londen om naar Luton te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Londen naar Luton door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Londen en Luton is 0 uur en 1 min.
Is er een directe bus van Londen naar Luton?
Ja, er is een directe bus tussen Londen en Luton.
Wat is de CO2-uitstoot voor Londen tot Luton door bus?
De reis van bus van Londen naar Luton zorgt voor 3.5kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Londen

Populaire routes

Weekendjes weg van Londen

Internationale routes van Londen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Londen

Belangrijkste trajecten naarLuton

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten