Bus Milaan - Sofia prijzen vanaf € 29,95

Start van
€ 29,95
Ontdekken

Milaan naar Sofia door bus

De reis van Milaan naar Sofia door bus is 1.169,77 km en duurt 27 uur en 3 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:10. Het is mogelijk om te reizen van Milaan naar Sofia door bus voor slechts € 29,95 of zoveel als € 314,00. De beste prijs voor deze reis is € 29,95.

Laagste prijs€ 29,95
Reisduur27 uur en 3 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 29,95
Hoogste prijs€ 314,00
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:10
Afstand1.169,77 km
VertrekMilaan
AankomstSofia
VervoerdersKarat - S, Union Ivkoni InternationalMeer

Bus Tickets van Milan tot Sofia

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Milan tot Sofia

Goedkope bus-tickets van Milaan tot Sofia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Milaan tot Sofia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Milaan naar Sofia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Milaan naar Sofia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Milan tot Sofia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 52,57 tot € 144,63, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 64% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Milaan tot Sofia

De goedkoopste bustickets voor Milaan - Sofia zijn te vinden voor slechts € 60,89 als je geluk hebt, of gemiddeld € 82,81. Het duurste ticket kan wel € 115,63 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Sofia te reizen

Als je met de bus naar Sofia reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Arda Tur is een Turkse busmaatschappij die intercity- en internationale busdiensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende busvervoerders in Turkije. Arda Tur exploiteert een moderne vloot bussen die zijn uitgerust met airconditioning, comfortabele stoelen en entertainmentsystemen aan boord. De routes van het bedrijf bestrijken grote steden in Turkije, evenals internationale bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Arda Tur staat bekend om zijn betrouwbare service, betaalbare tarieven en toewijding aan de veiligheid van passagiers. Het bedrijf biedt ook online boekings- en ticketservices, waardoor het voor passagiers gemakkelijk wordt om hun reis te plannen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Union Ivkoni is een Bulgaarse busmaatschappij die in binnen- en buitenland actief is. Opgericht in 1992, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste busbedrijven in Bulgarije, met een vloot van meer dan 1.000 bussen. Union Ivkoni biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere buslijnen, charterdiensten en internationale routes naar bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne vloot, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Diensten aan boord Karat - S, Union Ivkoni, Arda Tur van Milaan tot Sofia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Milaan naar Sofia met bus.
Voorzieningen Karat - S Union Ivkoni Arda Tur FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check cross
air_con Airconditioning check check check check check
luggage Bagage cross check cross check check
bicycle Fiets cross cross check cross cross

Milaan tot Sofia CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
81.88kg
Bus
87.73kg
Vlucht
233.95kg
Auto
187.16kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Milaan tot Sofia?
Een bus-ticket van Milaan tot Sofia is € 102,26. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 29,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Milaan naar Sofia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Milaan tot Sofia is € 29,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Milaan en Sofia door bus?
Milaan tot Sofia is 1.169,77 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Milaan en Sofia?
Milaan tot Sofia is gemiddeld 27 uur en 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 20 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Milaan tot Sofia?
Milaan tot Sofia wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Karat - S, Union Ivkoni International, Union Ivkoni, Arda Tur, FlixBus, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Milaan naar Sofia?
Milaan naar Sofia heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Milaan naar Sofia?
De vroegste bus van Milaan tot Sofia vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Milaan tot Sofia?
De nieuwste bus van Milaan tot Sofia vertrekt om 23:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Milaan tot Sofia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 29,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Milaan naar Sofia?
Er zijn gemiddeld 4 van Milaan om naar Sofia te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Milaan naar Sofia door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Milaan en Sofia is 20 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Milaan naar Sofia?
Ja, er is een directe bus tussen Milaan en Sofia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Milaan tot Sofia door bus?
De reis van bus van Milaan naar Sofia zorgt voor 87.73kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Milaan

Weekendjes weg van Milaan

Internationale routes van Milaan en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Milaan

Belangrijkste trajecten naarSofia

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten