Bus Reşiţa - Boekarest prijzen vanaf € 18,06

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Reşiţa naar Boekarest door bus

De reis van Reşiţa naar Boekarest door bus is 346,44 km en duurt 27 uur en 40 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:30 en de laatste om 17:30. Het is mogelijk om te reizen van Reşiţa naar Boekarest door bus voor slechts € 18,06 of zoveel als € 19,77. De beste prijs voor deze reis is € 18,06.

Laagste prijs€ 18,06
Reisduur27 uur en 40 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 18,06
Hoogste prijs€ 19,77
Eerste vertrek07:30
Laatste vertrek17:30
Afstand346,44 km
VertrekReşiţa
AankomstBoekarest
Vervoerdersalexandros_tur, aliseb_tours_romaniaMeer

Goedkope bus-tickets van Reşiţa tot Boekarest
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Reşiţa tot Boekarest.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Reşiţa naar Boekarest, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Reşiţa naar Boekarest te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Reşiţa tot Boekarest

De goedkoopste bustickets voor Reşiţa - Boekarest zijn te vinden voor slechts € 15,69 als je geluk hebt, of gemiddeld € 17,61. Het duurste ticket kan wel € 19,34 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Boekarest te reizen

Als je met de bus naar Boekarest reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Reşiţa tot Boekarest CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
24.25kg
Bus
25.98kg
Vlucht
69.29kg
Auto
55.43kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Reşiţa tot Boekarest?
Een bus-ticket van Reşiţa tot Boekarest is € 18,91. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 18,06.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Reşiţa naar Boekarest?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Reşiţa tot Boekarest is € 18,06. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Reşiţa en Boekarest door bus?
Reşiţa tot Boekarest is 346,44 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Reşiţa en Boekarest?
Reşiţa tot Boekarest is gemiddeld 27 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 10 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Reşiţa tot Boekarest?
Reşiţa tot Boekarest wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail alexandros_tur, aliseb_tours_romania, autogari, viitorul, bus_trans_valcea, normandia, mega_travel, romfour_romania diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Reşiţa naar Boekarest?
Reşiţa naar Boekarest heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Reşiţa naar Boekarest?
De vroegste bus van Reşiţa tot Boekarest vertrekt om 07:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Reşiţa tot Boekarest?
De nieuwste bus van Reşiţa tot Boekarest vertrekt om 17:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Reşiţa tot Boekarest?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 18,06, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Reşiţa naar Boekarest door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Reşiţa en Boekarest is 10 uur en 55 min.
Is er een directe bus van Reşiţa naar Boekarest?
Ja, er is een directe bus tussen Reşiţa en Boekarest.
Wat is de CO2-uitstoot voor Reşiţa tot Boekarest door bus?
De reis van bus van Reşiţa naar Boekarest zorgt voor 25.98kg CO2-uitstoot.