Bus Stuttgart - Straatsburg prijzen vanaf 6,99€

Start van
6,99€
Ontdekken

Stuttgart naar Straatsburg door bus

De reis van Stuttgart naar Straatsburg door bus is 107,6 km en duurt 2 uur. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:00 en de laatste om 00:30. Het is mogelijk om te reizen van Stuttgart naar Straatsburg door bus voor slechts 6,99€ of zoveel als 61,96€. De beste prijs voor deze reis is 6,99€.

Beste prijs 6,99€
Reisduur 2 uur
Aansluiting per dag 5
Laagste prijs 6,99€
Hoogste prijs 61,96€
Eerste vertrek 03:00
Laatste vertrek 00:30
Afstand 107,6 km
Vertrek Stuttgart
Aankomst Straatsburg
Vervoerders FlixBus, BlaBlaCar Bus,

Bus Tickets van Stuttgart tot Straatsburg

  Sep 25
  11,99€
  20°
  Sep 26
  8,99€
  23°
  Sep 27
  8,99€
  25°
  Sep 28
  11,99€
  24°
  Sep 29
  21,99€
  25°
  Sep 30
  11,99€
  27°
  Oct 01
  11,99€
  20°
  Oct 02
  11,99€
  18°
  Oct 03
  11,99€
  23°
  Oct 04
  13,31€
  25°
  Oct 05
  8,99€
  26°
  Oct 06
  6,99€
  26°
  Oct 07
  6,99€
  18°
  Oct 08
  6,99€
  14°
  Oct 09
  6,99€
  15°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
20°

Bussen van Stuttgart naar Straatsburg

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Stuttgart naar Straatsburg.

Het traject van Stuttgart naar Straatsburg wordt dagelijks gereden door bus 5 vertrekkend van van de stations Str Airport, Stuttgart Airport Bus Terminal Sab, Stuttgart Airport (str) Stuttgart Airport (bus Terminal Sab), Flughafenstrasse 610, Stuttgart Stuttgart - Leonberg, Bahnhof,, Stuttgart - Aéroport, Kornwestheim, Stuttgart West, Leonberg, Echterdingen naar naar de stations in Strasbourg, Place De L'Étoile, Strasbourg Central Bus Station Place De L’etoile, Strasbourg Bus Stop (opposite The Park Etoile), Place Etual, Strasbourg Strasbourg - Place De L'Étoile, Strasbourg, Autobusové Nádraží, 67100 Štrasburk, Francie, Strasbourg.

De gemiddelde duur van de reis bedraagt 2 uur 17 min. De eerste bus vertrekt om 03:40. De laatste bus vertrekt om 23:20.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Stuttgart tot Straatsburg

 
Sep 25
Maandag
20°
38,60€
11,99€
11€
Sep 26
Dinsdag
23°
29,90€
8,99€
Meer
Sep 27
Woensdag
25°
29,90€
8,99€
Meer
Sep 28
Donderdag
24°
29,90€
11,99€
12€
Sep 29
Vrijdag
25°
31,90€
21,99€
9€
Sep 30
Zaterdag
27°
38,60€
11,99€
Meer
Oct 01
Zondag
20°
38,60€
11,99€
Meer
Goedkope -tickets van Stuttgart tot Straatsburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Stuttgart tot Straatsburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Stuttgart naar Straatsburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Stuttgart naar Straatsburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Stuttgart tot Straatsburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 7€ tot 16€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 55% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Stuttgart tot Straatsburg

De goedkoopste bustickets voor Stuttgart - Straatsburg zijn te vinden voor slechts 7€ als je geluk hebt, of gemiddeld 9€. Het duurste ticket kan wel 12€ kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Straatsburg te reizen

Als je met de bus naar Straatsburg reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Stuttgart tot Straatsburg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Stuttgart naar Straatsburg reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord FlixBus, BlaBlaCar Bus en TGV inOui van Stuttgart tot Straatsburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Stuttgart naar Straatsburg met bus.
Voorzieningen FlixBus BlaBlaCar Bus TGV inOui DB - InterCity Express (ICE)
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning
Stiltezone
Toegankelijkheid
Fiets
Slaper

Stuttgart tot Straatsburg CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
0.8kg
Bus
5.2kg
Vlucht
209.1kg
Auto
20.2kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Stuttgart tot Straatsburg?
Een bus-ticket van Stuttgart tot Straatsburg is 13,02€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 6,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Stuttgart naar Straatsburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Stuttgart tot Straatsburg is 6,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Stuttgart en Straatsburg door bus?
Stuttgart tot Straatsburg is 107,6 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Stuttgart en Straatsburg?
Stuttgart tot Straatsburg is gemiddeld 2 uur 19 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur.
Welke bedrijven werken van Stuttgart tot Straatsburg?
Stuttgart tot Straatsburg wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus, TGV inOui, DB - InterCity Express (ICE) diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Stuttgart naar Straatsburg?
Stuttgart naar Straatsburg heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Stuttgart naar Straatsburg?
De vroegste bus van Stuttgart tot Straatsburg vertrekt om 03:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Stuttgart tot Straatsburg?
De nieuwste bus van Stuttgart tot Straatsburg vertrekt om 00:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Stuttgart tot Straatsburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 6,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Stuttgart naar Straatsburg gaan?
Er zijn 8 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Stuttgart om naar Straatsburg te gaan. Je kunt gaan van Str Airport, Stuttgart Airport Bus Terminal Sab, Stuttgart Airport (str) Stuttgart Airport (bus Terminal Sab), Flughafenstrasse 610, Stuttgart Stuttgart - Leonberg, Bahnhof,, Stuttgart - Aéroport, Kornwestheim, Stuttgart West, Leonberg, Echterdingen en je kunt aankomen op Strasbourg, Place De L'Étoile, Strasbourg Central Bus Station Place De L’etoile, Strasbourg Bus Stop (opposite The Park Etoile), Place Etual, Strasbourg Strasbourg - Place De L'Étoile, Strasbourg, Autobusové Nádraží, 67100 Štrasburk, Francie, Strasbourg.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Stuttgart naar Straatsburg?
Er zijn gemiddeld 4 van Stuttgart om naar Straatsburg te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Stuttgart naar Straatsburg door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Stuttgart en Straatsburg is 2 uur.
Is er een directe bus van Stuttgart naar Straatsburg?
Ja, er is een directe bus tussen Stuttgart en Straatsburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Stuttgart tot Straatsburg door bus?
De reis van bus van Stuttgart naar Straatsburg zorgt voor 5.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox