Vind een trein van Arnhem naar Haarlem

Arnhem naar Haarlem door trein

De reis van Arnhem naar Haarlem door trein is 97,76 km en duurt 1 uur en 26 min. Er zijn 70 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:46 en de laatste om 23:31. Het is mogelijk om te reizen van Arnhem naar Haarlem door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur1 uur en 26 min
Aansluiting per dag70
Eerste vertrek06:46
Laatste vertrek23:31
Afstand97,76 km
VertrekArnhem
AankomstHaarlem
Vervoerders

Goedkope trein-tickets van Arnhem tot Haarlem
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Arnhem tot Haarlem.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Arnhem naar Haarlem, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Arnhem naar Haarlem te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Arnhem naar Haarlem

De goedkoopste Arnhem - Haarlem treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,65 als je geluk hebt, of € 19,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Haarlem te reizen

Als u met de trein naar Haarlem reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Arnhem tot Haarlem CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.84kg
Bus
7.33kg
Vlucht
19.55kg
Auto
15.64kg
Wat is de CO2-uitstoot van Arnhem tot Haarlem met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Arnhem en Haarlem is 6.84kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Arnhem en Haarlem? Door de trein te nemen tussen Arnhem en Haarlem bespaar je 12.71kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.49kg vs de bus en 8.8kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Arnhem en Haarlem door trein?
Arnhem tot Haarlem is 97,76 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Arnhem en Haarlem?
Arnhem tot Haarlem is gemiddeld 1 uur en 26 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 24 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Arnhem naar Haarlem?
Arnhem naar Haarlem heeft gemiddeld 70 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Arnhem naar Haarlem?
De vroegste trein van Arnhem tot Haarlem vertrekt om 06:46. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Arnhem tot Haarlem?
De nieuwste trein van Arnhem tot Haarlem vertrekt om 23:31. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Arnhem naar Haarlem door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Arnhem en Haarlem is 1 uur en 24 min.
Is er een directe trein van Arnhem naar Haarlem?
Ja, er is een directe trein tussen Arnhem en Haarlem.
Wat is de CO2-uitstoot voor Arnhem tot Haarlem door trein?
De reis van trein van Arnhem naar Haarlem zorgt voor 6.84kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Arnhem

Weekendjes weg van Arnhem

Internationale routes van Arnhem en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Arnhem

Belangrijkste trajecten naarHaarlem

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten