Trein Boekarest - Cluj-Napoca prijzen vanaf € 14,10

Start van
€ 14,10

Boekarest naar Cluj-Napoca door trein

De reis van Boekarest naar Cluj-Napoca door trein is 324,98 km en duurt 10 uur en 53 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:08 en de laatste om 21:03. Het is mogelijk om te reizen van Boekarest naar Cluj-Napoca door trein voor slechts € 14,10 of zoveel als € 67,47. De beste prijs voor deze reis is € 14,10.

Laagste prijs€ 14,10
Reisduur10 uur en 53 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 14,10
Hoogste prijs€ 67,47
Eerste vertrek06:08
Laatste vertrek21:03
Afstand324,98 km
VertrekBoekarest
AankomstCluj-Napoca
VervoerdersRomanian Railways

Trein Tickets van Bucharest tot Cluj-Napoca

Vertrekdatum
donderdag 29 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bucharest tot Cluj-Napoca

Goedkope trein-tickets van Boekarest tot Cluj-Napoca
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Boekarest tot Cluj-Napoca.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Boekarest naar Cluj-Napoca, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Boekarest naar Cluj-Napoca te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bucharest tot Cluj-Napoca te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 0,72 tot € 3,76, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 81% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Boekarest naar Cluj-Napoca

De goedkoopste Boekarest - Cluj-Napoca treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 0,80 als je geluk hebt, of € 15,03 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 20,73 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Cluj-Napoca te reizen

Als u met de trein naar Cluj-Napoca reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Boekarest tot Cluj-Napoca CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
22.75kg
Bus
24.37kg
Vlucht
65kg
Auto
52kg
Wat is de CO2-uitstoot van Boekarest tot Cluj-Napoca met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Boekarest en Cluj-Napoca is 22.75kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Boekarest en Cluj-Napoca? Door de trein te nemen tussen Boekarest en Cluj-Napoca bespaar je 42.25kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.62kg vs de bus en 29.25kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Boekarest tot Cluj-Napoca?
Een trein-ticket van Boekarest tot Cluj-Napoca is € 34,68. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Boekarest naar Cluj-Napoca?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Boekarest tot Cluj-Napoca is € 14,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Boekarest en Cluj-Napoca door trein?
Boekarest tot Cluj-Napoca is 324,98 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Boekarest en Cluj-Napoca?
Boekarest tot Cluj-Napoca is gemiddeld 10 uur en 53 min. De snelste optie brengt u echter daar in 8 uur en 29 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Boekarest naar Cluj-Napoca?
Boekarest naar Cluj-Napoca heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Boekarest naar Cluj-Napoca?
De vroegste trein van Boekarest tot Cluj-Napoca vertrekt om 06:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Boekarest tot Cluj-Napoca?
De nieuwste trein van Boekarest tot Cluj-Napoca vertrekt om 21:03. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Boekarest tot Cluj-Napoca?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Boekarest naar Cluj-Napoca gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Boekarest om naar Cluj-Napoca te gaan. Je kunt gaan van București Autogara Militari, București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station en je kunt aankomen op Cluj Napoca, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca Beta Bus Station, Cluj Napoca International Airport.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Boekarest naar Cluj-Napoca?
Er zijn gemiddeld 9 van Boekarest om naar Cluj-Napoca te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Boekarest naar Cluj-Napoca door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Boekarest en Cluj-Napoca is 8 uur en 29 min.
Is er een directe trein van Boekarest naar Cluj-Napoca?
Ja, er is een directe trein tussen Boekarest en Cluj-Napoca.
Wat is de CO2-uitstoot voor Boekarest tot Cluj-Napoca door trein?
De reis van trein van Boekarest naar Cluj-Napoca zorgt voor 22.75kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Boekarest

Populaire routes

Weekendjes weg van Boekarest

Internationale routes van Boekarest en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Boekarest

Belangrijkste trajecten naarCluj-Napoca

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten