Trein Como - Milaan prijzen vanaf € 1,50

Start van
€ 1,50

Como naar Milaan door trein

De reis van Como naar Milaan door trein is 39,3 km en duurt 1 uur en 13 min. Er zijn 927 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:44 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Como naar Milaan door trein voor slechts € 1,50 of zoveel als € 29,00. De beste prijs voor deze reis is € 1,50.

Laagste prijs€ 1,50
Reisduur1 uur en 13 min
Aansluiting per dag927
Laagste prijs€ 1,50
Hoogste prijs€ 29,00
Eerste vertrek04:44
Laatste vertrek22:30
Afstand39,3 km
VertrekComo
AankomstMilaan
VervoerdersDB - Regional Express, Regionale VeloceMeer

Trein Tickets van Como tot Milan

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Como tot Milan

Goedkope trein-tickets van Como tot Milaan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Como tot Milaan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Como naar Milaan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Como naar Milaan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Como tot Milan te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 3,30 tot € 7,65, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 57% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Como naar Milaan

De goedkoopste Como - Milaan treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 4,23 als je geluk hebt, of € 4,99 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 5,33 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Milaan te reizen

Als u met de trein naar Milaan reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Tickettypes en faciliteiten van Como tot Milaan

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity wanneer u van Como naar Milaan reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
Diensten aan boord DB - Regional Express, EuroCity, Trenitalia van Como tot Milaan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Como naar Milaan met train.
Voorzieningen DB - Regional Express EuroCity Trenitalia
quiet_zone Stiltezone check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check check check
sleeper_couchette Slaper check check check
luggage Bagage cross check check

Como tot Milaan CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.75kg
Bus
2.95kg
Vlucht
7.86kg
Auto
6.29kg
Wat is de CO2-uitstoot van Como tot Milaan met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Como en Milaan is 2.75kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Como en Milaan? Door de trein te nemen tussen Como en Milaan bespaar je 5.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.2kg vs de bus en 3.54kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Como tot Milaan?
Een trein-ticket van Como tot Milaan is € 6,86. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 1,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Como naar Milaan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Como tot Milaan is € 1,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Como en Milaan door trein?
Como tot Milaan is 39,3 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Como en Milaan?
Como tot Milaan is gemiddeld 1 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 36 min.
Welke bedrijven werken van Como tot Milaan?
Como tot Milaan wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, Regionale Veloce, EuroCity, Trenitalia diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Como naar Milaan?
Como naar Milaan heeft gemiddeld 927 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Como naar Milaan?
De vroegste trein van Como tot Milaan vertrekt om 04:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Como tot Milaan?
De nieuwste trein van Como tot Milaan vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Como tot Milaan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 1,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Como naar Milaan gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Como om naar Milaan te gaan. Je kunt gaan van Como S. Giovanni, Como Nord Lago, Como Via Colombo en je kunt aankomen op Milano, Sesto S. Giovanni, Milano Lampugnano, Milan Rogoredo, Milano Lambrate, Milan Porta Garibaldi, Orio al Serio Bergamo Airport, Rho Rho-fiera M1, Milan San Donato, Milan Linate Airport, Milano Centrale, Malpensa Aeroporto, Milano Cadorna.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Como naar Milaan?
Er zijn gemiddeld 117 van Como om naar Milaan te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Como naar Milaan door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Como en Milaan is 0 uur en 36 min.
Is er een directe trein van Como naar Milaan?
Ja, er is een directe trein tussen Como en Milaan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Como tot Milaan door trein?
De reis van trein van Como naar Milaan zorgt voor 2.75kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Como

Populaire routes

Weekendjes weg van Como

Internationale routes van Como en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Como

Belangrijkste trajecten naarMilaan

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten