Trein Düsseldorf - Arnhem prijzen vanaf € 19,90

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Düsseldorf naar Arnhem door trein

De reis van Düsseldorf naar Arnhem door trein is 103,45 km en duurt 2 uur en 12 min. Er zijn 149 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:24 en de laatste om 22:26. Het is mogelijk om te reizen van Düsseldorf naar Arnhem door trein voor slechts € 19,90 of zoveel als € 23,00. De beste prijs voor deze reis is € 19,90.

Laagste prijs€ 19,90
Reisduur2 uur en 12 min
Aansluiting per dag149
Laagste prijs€ 19,90
Hoogste prijs€ 23,00
Eerste vertrek01:24
Laatste vertrek22:26
Afstand103,45 km
VertrekDüsseldorf
AankomstArnhem
VervoerdersDB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE)Meer

Trein Tickets van Düsseldorf tot Arnhem

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Düsseldorf tot Arnhem

Goedkope trein-tickets van Düsseldorf tot Arnhem
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Düsseldorf tot Arnhem.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Düsseldorf naar Arnhem, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Düsseldorf naar Arnhem te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Düsseldorf tot Arnhem te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 13,22 tot € 36,62, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 64% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Düsseldorf naar Arnhem

De goedkoopste Düsseldorf - Arnhem treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 23,33 als je geluk hebt, of € 28,00 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 36,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Arnhem te reizen

Als u met de trein naar Arnhem reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

De ÖBB Nightjet, die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB), biedt nachttreinreizen tussen grote Europese steden, een handige en comfortabele manier om door de nacht te reizen. De Nightjet-treinen zijn uitgerust met slaapcabines, couchettes en stoelen, waardoor passagiers comfortabel en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen terwijl ze slapen. De service loopt door heel Oostenrijk en strekt zich uit tot buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

REGIOBAHN is een regionale treindienst in Duitsland die steden en dorpen in de deelstaat Baden-Württemberg met elkaar verbindt. Het wordt beheerd door Deutsche Bahn en biedt frequente en betrouwbare service op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Stuttgart. REGIOBAHN-treinen zijn modern en comfortabel, met airconditioning, gratis wifi en voldoende zitplaatsen. De service is populair bij forensen en toeristen, omdat het gemakkelijke toegang biedt tot populaire bestemmingen zoals Stuttgart, Karlsruhe en Heidelberg. REGIOBAHN biedt ook verbindingen met andere regionale en langeafstandstreinen, waardoor het een handige en efficiënte manier is om door de regio te reizen.

VIAS Rail is een Belgische spoorwegmaatschappij die passagiers- en goederentreinen exploiteert in België en Nederland. Het werd in 2014 opgericht als een joint venture tussen de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. VIAS Rail exploiteert hogesnelheidstreinen, regionale treinen en forensentreinen, evenals goederenvervoer per spoor. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame transportoplossingen te bieden. VIAS Rail zet zich in om zijn milieu-impact te verminderen door te investeren in energiezuinige treinen en duurzame praktijken te promoten in al zijn activiteiten.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van Düsseldorf tot Arnhem

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Nightjet en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Düsseldorf naar Arnhem reist.

Seated carriage

Deze kaartjes zijn ideaal voor kortere reizen overdag, met comfortabele stoelen in rijtuigen met airconditioning.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Couchette

Deze tickets bieden een meer betaalbare optie voor nachtreizen, met stapelbedden in gedeelde compartimenten die plaats bieden aan maximaal 6 passagiers.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Sleeper cabin

Dit zijn de meest comfortabele Nightjet-tickets, met enkele, dubbele of drievoudige compartimenten met bedden, dekens en kussens voor een goede nachtrust.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is momenteel niet beschikbaar op Nighthet.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Privécompartimenten zijn beschikbaar op ÖBB Nightjets. In couchette-auto's kunnen 1-6 personen (1-3 volwassenen; max. 5 kinderen tot 14 jaar) reizen tegen een laag vast tarief. Bovendien is er, voor ieders comfort, een rustige tijd van 22.00 uur tot 08.00 uur. De hoofdlichten in de slaap- en couchettegedeelten moeten tijdens deze periode uitgeschakeld zijn.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Naast standaard stopcontacten biedt de nieuwe Nightjet ook USB-oplaadstations en inductieve laadstations.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met een ÖBB Nightjet-trein reist, mag u slechts één koffer en één stuk handbagage inchecken. Zorg ervoor dat uw bagage wordt opgeborgen op een manier die anderen niet hindert of hindert. Houd u aan de richtlijnen voor het opbergen van bagage: Gemakkelijk op te bergen spullen moeten in de bagagerekken worden geplaatst, terwijl grotere bagage onder de stoel of in daarvoor bestemde bagagerekken moet worden geplaatst. Houd gangen, deuren en vluchtroutes altijd vrij voor ieders veiligheid.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Op bepaalde routes zijn touringcars met rolstoelvriendelijke compartimenten en nabijgelegen toiletten beschikbaar, waarin een passagier met een rolstoel en een begeleider kan verblijven.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Dagbusreizigers kunnen snacks en drankjes kopen bij het personeel aan boord. Houders van een couchetteticket krijgen mineraalwater en een Weens ontbijt. Passagiers in de slaapcabine genieten van een welkomstdrankje, een avondsnack, mineraalwater en een ontbijt op maat. Specifieke dieetverzoeken voor Nightjet-maaltijden moeten ten minste 72 uur voor vertrek per e-mail worden verzonden.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elk compartiment in slaap-, couchette- en zitrijtuigen heeft individuele airconditioningbedieningen.
bicycle Fiets open icon close icon
Op Nightjets die Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verbinden, zijn fietsen welkom met een specifiek ticket en reservering. ÖBB Nightjet accepteert ook artikelen als kinderwagens en muziekinstrumenten. Maak gebruik van de ÖBB-service om fietsen binnen Oostenrijk te vervoeren. Vouwfietsen zijn gratis als ze niet groter zijn dan 110 cm x 80 cm x 40 cm. Zorg ervoor dat de accu's van e-bikes zijn opgeladen en houd er rekening mee dat fietsen tijdens treinonderbrekingen niet in de bussen mogen zitten.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail van Düsseldorf tot Arnhem
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Düsseldorf naar Arnhem met train.
Voorzieningen DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) VIAS Rail Nightjet DB - Regional Express National Express REGIOBAHN DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check check check check check check cross
wifi Wifi check check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check cross check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check check check cross
bicycle Fiets check check check check check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check check check check check cross

Düsseldorf tot Arnhem CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.24kg
Bus
7.76kg
Vlucht
20.69kg
Auto
16.55kg
Wat is de CO2-uitstoot van Düsseldorf tot Arnhem met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Düsseldorf en Arnhem is 7.24kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Düsseldorf en Arnhem? Door de trein te nemen tussen Düsseldorf en Arnhem bespaar je 13.45kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.52kg vs de bus en 9.31kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Düsseldorf tot Arnhem?
Een trein-ticket van Düsseldorf tot Arnhem is € 21,23. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 19,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Düsseldorf naar Arnhem?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Düsseldorf tot Arnhem is € 19,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Düsseldorf en Arnhem door trein?
Düsseldorf tot Arnhem is 103,45 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Düsseldorf en Arnhem?
Düsseldorf tot Arnhem is gemiddeld 2 uur en 12 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 16 min.
Welke bedrijven werken van Düsseldorf tot Arnhem?
Düsseldorf tot Arnhem wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), VIAS Rail, Nightjet, DB - Regional Express, National Express, REGIOBAHN, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Düsseldorf naar Arnhem?
Düsseldorf naar Arnhem heeft gemiddeld 149 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Düsseldorf naar Arnhem?
De vroegste trein van Düsseldorf tot Arnhem vertrekt om 01:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Düsseldorf tot Arnhem?
De nieuwste trein van Düsseldorf tot Arnhem vertrekt om 22:26. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Düsseldorf tot Arnhem?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 19,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Düsseldorf naar Arnhem?
Er zijn gemiddeld 15 van Düsseldorf om naar Arnhem te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Düsseldorf naar Arnhem door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Düsseldorf en Arnhem is 1 uur en 16 min.
Is er een directe trein van Düsseldorf naar Arnhem?
Ja, er is een directe trein tussen Düsseldorf en Arnhem.
Wat is de CO2-uitstoot voor Düsseldorf tot Arnhem door trein?
De reis van trein van Düsseldorf naar Arnhem zorgt voor 7.24kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Düsseldorf

Populaire routes

Weekendjes weg van Düsseldorf

Internationale routes van Düsseldorf en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Düsseldorf

Belangrijkste trajecten naarArnhem

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten