Trein Gerona - Barcelona prijzen vanaf € 7,00

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 7,00
Morgen € 7,00
2 dagen € 7,00
3 dagen € 7,44

Gerona naar Barcelona door trein

De reis van Gerona naar Barcelona door trein is 86,27 km en duurt 0 uur en 40 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:46 en de laatste om 19:52. Het is mogelijk om te reizen van Gerona naar Barcelona door trein voor slechts € 7,00 of zoveel als € 52,85. De beste prijs voor deze reis is € 7,00.

Laagste prijs€ 7,00
Reisduur0 uur en 40 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 7,00
Hoogste prijs€ 52,85
Eerste vertrek05:46
Laatste vertrek19:52
Afstand86,27 km
VertrekGerona
AankomstBarcelona
VervoerdersRenfe AVANT, Renfe - Media DistanciaMeer

Trein Tickets van Girona tot Barcelona

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Girona tot Barcelona

Goedkope trein-tickets van Gerona tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gerona tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gerona naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gerona naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Girona tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 7,00 tot € 15,77, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 56% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gerona naar Barcelona

De goedkoopste Gerona - Barcelona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,60 als je geluk hebt, of € 9,34 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 11,84 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Barcelona te reizen

Als u met de trein naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Avlo-treinen werden in 2020 geïntroduceerd als hogesnelheidstreindienst van Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, als een goedkoper alternatief voor de hogesnelheidstreindienst AVE. Avlo-treinen bieden, in tegenstelling tot de AVE, een enkele zitklasse en hebben minder diensten aan boord om meer passagierscapaciteit te bieden. De hoofdstations zijn Barcelona Sants, Madrid Atocha en Zaragoza-Delicias.

Euromed is een busmaatschappij die actief is in Spanje en grote steden zoals Barcelona, Valencia en Alicante met elkaar verbindt. Het bedrijf biedt comfortabele en moderne touringcars met voorzieningen als airconditioning, verstelbare stoelen en gratis wifi. Euromed biedt ook een scala aan ticketopties, waaronder flexibele tarieven en kortingen voor kinderen, senioren en groepen. Het bedrijf staat bekend om zijn stiptheid en betrouwbaarheid, met frequente vertrekken en aankomsten. Euromed maakt deel uit van de Renfe-groep, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, en biedt verbindingen met andere vervoerswijzen zoals treinen en veerboten.

Tickettypes en faciliteiten van Gerona tot Barcelona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVLO wanneer u van Gerona naar Barcelona reist.

Economy Class

U kunt reizen met het standaard "economy class"-ticket op Avlo-treinen, dat verwijst naar het standaard basisniveau van het beschikbare zitplaatsniveau in de trein. Met dit ticket heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals bagagerekken, leeslampjes en toiletten.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden op Avlo met gratis WiFi via PlayRenfe. Geniet van films, tv-programma's en diverse soorten leesvoer binnen handbereik.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke stoel op de Avlo uitgerust met een stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
U kunt een stuk handbagage meenemen zonder gewichtslimiet, zoals een tas, rugzak of iets dergelijks, met afmetingen tot 27x36x25 cm, en een stuk ruimbagage zonder gewichtslimiet, zoals een koffer, met afmetingen tot maximaal tot 55x35x25 cm, zonder dat u een toeslag betaalt bovenop de ticketprijs die u volgens het Basistarief betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Avlo biedt hulp aan passagiers met beperkte mobiliteit. Neem contact op met Avlo voor meer informatie.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel Avlo geen dinerservice biedt, zijn er wel automaten met een scala aan drankjes en snacks. Houd er rekening mee dat deze machines alleen kaartbetalingen accepteren.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want Avlo-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U mag vouwfietsen en scooters meenemen aan boord, zolang deze voldoen aan de maximale afmetingen voor bagage: 55x35x25 cm (als handbagage zonder gewichtslimiet, inbegrepen in de prijs van het Basistarief), of 85x60x35 cm, of maximaal 180 cm in totaal (als extra bagage tegen extra kosten). Om aan de regelgeving te voldoen, moeten alle fietsen en scooters worden opgevouwen en opgeborgen in de bijbehorende draagtassen.
Diensten aan boord AVLO, AVE van Gerona tot Barcelona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Gerona naar Barcelona met train.
Voorzieningen AVLO AVE
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check

Gerona tot Barcelona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.04kg
Bus
6.47kg
Vlucht
17.25kg
Auto
13.8kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gerona tot Barcelona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gerona en Barcelona is 6.04kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gerona en Barcelona? Door de trein te nemen tussen Gerona en Barcelona bespaar je 11.21kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.43kg vs de bus en 7.76kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Gerona tot Barcelona?
Een trein-ticket van Gerona tot Barcelona is € 21,35. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gerona naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gerona tot Barcelona is € 7,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gerona en Barcelona door trein?
Gerona tot Barcelona is 86,27 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gerona en Barcelona?
Gerona tot Barcelona is gemiddeld 0 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 38 min.
Welke bedrijven werken van Gerona tot Barcelona?
Gerona tot Barcelona wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Renfe AVANT, Renfe - Media Distancia, Renfe AVE INT, AVLO, Euromed, AVE diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Gerona naar Barcelona?
Gerona naar Barcelona heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gerona naar Barcelona?
De vroegste trein van Gerona tot Barcelona vertrekt om 05:46. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gerona tot Barcelona?
De nieuwste trein van Gerona tot Barcelona vertrekt om 19:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gerona tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 7,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Gerona naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 9 van Gerona om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Gerona naar Barcelona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gerona en Barcelona is 0 uur en 38 min.
Is er een directe trein van Gerona naar Barcelona?
Ja, er is een directe trein tussen Gerona en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gerona tot Barcelona door trein?
De reis van trein van Gerona naar Barcelona zorgt voor 6.04kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Gerona

Populaire routes

Weekendjes weg van Gerona

Internationale routes van Gerona en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Gerona

Belangrijkste trajecten naarBarcelona

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten