Trein Lissabon - Lagos prijzen vanaf € 10,60

25-04-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 10,60

Lissabon naar Lagos door trein

De reis van Lissabon naar Lagos door trein is 185,55 km en duurt 4 uur en 13 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:45 en de laatste om 18:40. Het is mogelijk om te reizen van Lissabon naar Lagos door trein voor slechts € 10,60 of zoveel als € 27,36. De beste prijs voor deze reis is € 10,60.

Laagste prijs€ 10,60
Reisduur4 uur en 13 min
Aansluiting per dag15
Laagste prijs€ 10,60
Hoogste prijs€ 27,36
Eerste vertrek07:45
Laatste vertrek18:40
Afstand185,55 km
VertrekLissabon
AankomstLagos
VervoerdersR - Regional, AP - Alfa Pendular

Trein Tickets van Lisbon tot Lagos

Vertrekdatum
donderdag 25 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lisbon tot Lagos

Goedkope trein-tickets van Lissabon tot Lagos
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lissabon tot Lagos.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lissabon naar Lagos, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lissabon naar Lagos te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lisbon tot Lagos te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,95 tot € 24,08, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 55% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lissabon naar Lagos

De goedkoopste Lissabon - Lagos treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 7,84 als je geluk hebt, of € 17,48 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 22,99 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lagos te reizen

Als u met de trein naar Lagos reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Lissabon tot Lagos CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.99kg
Bus
13.92kg
Vlucht
37.11kg
Auto
29.69kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lissabon tot Lagos met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lissabon en Lagos is 12.99kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lissabon en Lagos? Door de trein te nemen tussen Lissabon en Lagos bespaar je 24.12kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.93kg vs de bus en 16.7kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lissabon tot Lagos?
Een trein-ticket van Lissabon tot Lagos is € 19,23. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lissabon naar Lagos?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lissabon tot Lagos is € 10,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lissabon en Lagos door trein?
Lissabon tot Lagos is 185,55 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lissabon en Lagos?
Lissabon tot Lagos is gemiddeld 4 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 38 min.
Welke bedrijven werken van Lissabon tot Lagos?
Lissabon tot Lagos wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail R - Regional, AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lissabon naar Lagos?
Lissabon naar Lagos heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lissabon naar Lagos?
De vroegste trein van Lissabon tot Lagos vertrekt om 07:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lissabon tot Lagos?
De nieuwste trein van Lissabon tot Lagos vertrekt om 18:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lissabon tot Lagos?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Lissabon naar Lagos door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lissabon en Lagos is 3 uur en 38 min.
Is er een directe trein van Lissabon naar Lagos?
Ja, er is een directe trein tussen Lissabon en Lagos.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lissabon tot Lagos door trein?
De reis van trein van Lissabon naar Lagos zorgt voor 12.99kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Lissabon

Populaire routes

Weekendjes weg van Lissabon

Internationale routes van Lissabon en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Lissabon

Belangrijkste trajecten naarLagos

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten