Trein Napels - Sorrento prijzen vanaf € 14,95

Start van
€ 14,95

Napels naar Sorrento door trein

De reis van Napels naar Sorrento door trein is 25,35 km en duurt 1 uur en 18 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:22 en de laatste om 22:45. Het is mogelijk om te reizen van Napels naar Sorrento door trein voor slechts € 14,95 of zoveel als € 170,80. De beste prijs voor deze reis is € 14,95.

Laagste prijs€ 14,95
Reisduur1 uur en 18 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 14,95
Hoogste prijs€ 170,80
Eerste vertrek08:22
Laatste vertrek22:45
Afstand25,35 km
VertrekNapels
AankomstSorrento
VervoerdersFreccialink, FrecciarossaMeer

Trein Tickets van Naples tot Sorrento

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Naples tot Sorrento

Goedkope trein-tickets van Napels tot Sorrento
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Napels tot Sorrento.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Napels naar Sorrento, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Napels naar Sorrento te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Naples tot Sorrento te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 13,76 tot € 15,04, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 9% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Napels naar Sorrento

De goedkoopste Napels - Sorrento treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 4,74 als je geluk hebt, of € 5,87 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Sorrento te reizen

Als u met de trein naar Sorrento reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FrecciaLink, een intermodale dienst van Trenitalia, overbrugt trein- en busreizen om bestemmingen te verbinden die buiten het bereik van hogesnelheidstreinen liggen. Tijdens de zomer bedient FrecciaLink pittoreske kustgebieden zoals Sorrento en Piombino. In de koudere maanden biedt het toegang tot prachtige bergbestemmingen, waaronder Cortina d'Ampezzo en Madonna di Campiglio. Bovendien vergemakkelijkt FrecciaLink reizen naar kunststeden zoals Assisi en Matera.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Tickettypes en faciliteiten van Napels tot Sorrento

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa wanneer u van Napels naar Sorrento reist.

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
Diensten aan boord Freccialink, Frecciarossa van Napels tot Sorrento
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Napels naar Sorrento met train.
Voorzieningen Freccialink Frecciarossa
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check
sleeper_couchette Slaper cross check

Napels tot Sorrento CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.77kg
Bus
1.9kg
Vlucht
5.07kg
Auto
4.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Napels tot Sorrento met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Napels en Sorrento is 1.77kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Napels en Sorrento? Door de trein te nemen tussen Napels en Sorrento bespaar je 3.3kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.13kg vs de bus en 2.29kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Napels tot Sorrento?
Een trein-ticket van Napels tot Sorrento is € 16,43. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Napels naar Sorrento?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Napels tot Sorrento is € 14,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Napels en Sorrento door trein?
Napels tot Sorrento is 25,35 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Napels en Sorrento?
Napels tot Sorrento is gemiddeld 1 uur en 18 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 9 min.
Welke bedrijven werken van Napels tot Sorrento?
Napels tot Sorrento wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Freccialink, Frecciarossa, Campania Express, InterCityNotte diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Napels naar Sorrento?
Napels naar Sorrento heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Napels naar Sorrento?
De vroegste trein van Napels tot Sorrento vertrekt om 08:22. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Napels tot Sorrento?
De nieuwste trein van Napels tot Sorrento vertrekt om 22:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Napels tot Sorrento?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Napels naar Sorrento gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Napels om naar Sorrento te gaan. Je kunt gaan van Naples Centrale en je kunt aankomen op Sorrento Corso Italia.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Napels naar Sorrento?
Er zijn gemiddeld 16 van Napels om naar Sorrento te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Napels naar Sorrento door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Napels en Sorrento is 1 uur en 9 min.
Is er een directe trein van Napels naar Sorrento?
Ja, er is een directe trein tussen Napels en Sorrento.
Wat is de CO2-uitstoot voor Napels tot Sorrento door trein?
De reis van trein van Napels naar Sorrento zorgt voor 1.77kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Napels

Populaire routes

Weekendjes weg van Napels

Internationale routes van Napels en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Napels

Belangrijkste trajecten naarSorrento

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten