Trein Pisa - Florence prijzen vanaf € 8,50

Start van
€ 8,50

Pisa naar Florence door trein

De reis van Pisa naar Florence door trein is 68,87 km en duurt 1 uur en 13 min. Er zijn 41 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:15 en de laatste om 21:32. Het is mogelijk om te reizen van Pisa naar Florence door trein voor slechts € 8,50 of zoveel als € 25,00. De beste prijs voor deze reis is € 8,50.

Laagste prijs€ 8,50
Reisduur1 uur en 13 min
Aansluiting per dag41
Laagste prijs€ 8,50
Hoogste prijs€ 25,00
Eerste vertrek04:15
Laatste vertrek21:32
Afstand68,87 km
VertrekPisa
AankomstFlorence
VervoerdersRegionale Veloce, FrecciargentoMeer

Trein Tickets van Pisa tot Florence

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Pisa tot Florence

Goedkope trein-tickets van Pisa tot Florence
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Pisa tot Florence.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Pisa naar Florence, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Pisa naar Florence te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Pisa tot Florence te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,80 tot € 8,92, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 1% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Pisa naar Florence

De goedkoopste Pisa - Florence treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,41 als je geluk hebt, of € 8,94 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 9,64 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Florence te reizen

Als u met de trein naar Florence reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciargento is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij van Italië. De naam "Frecciargento" betekent "zilveren pijl" in het Italiaans en de treinen staan bekend om hun strakke, moderne design en hoge snelheden. Frecciargento-treinen rijden op hogesnelheidslijnen en conventionele lijnen en verbinden grote steden in heel Italië, waaronder Rome, Verona, Milaan, Venetië, Florence en Napels. Frecciargento is een van de vele hogesnelheidstreindiensten die worden aangeboden door Trenitalia, waaronder Frecciarossa en Frecciabianca.

Ferrovie dello Stato Italiane is de eigenaar van Trenitalia, dat dienst doet als de belangrijkste treinoperator in Italië. De hogesnelheidstreinen Frecciarossa verbinden Milaan, Rome, Napels, Florence en Turijn met snelheden tot 300 km/u (186 mph). Frecciargento en Frecciabianca zijn twee andere hogesnelheidsdiensten die iets langzamer werken, maar connectiviteit bieden naar kleinere steden en dorpen. Trenitalia exploiteert regionale en intercitytreinen en biedt internationale verbindingen met buurlanden via EuroCity-treinen.

Tickettypes en faciliteiten van Pisa tot Florence

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciargento wanneer u van Pisa naar Florence reist.

Second Class

In de standaardklasse van Frecciargento kunt u tijd doorbrengen op het FRECCE-portaal, genieten van een comfortabele reis in verstelbare stoelen, uw apparaten opladen via stopcontacten en heerlijk eten en drinken proeven in de FrecciaBistrò-bar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In Frecciargento's First Class profiteert u van alle voorzieningen van Second Class, plus ruimere en comfortabelere stoelen. Bovendien wordt u getrakteerd op gratis snacks en een klein welkomstdrankje, koffie of prosecco.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciargento-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciargento-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op Frecciargento-treinen biedt de café-bar FrecciaBistrò snacks, maaltijden en drankjes. Gebruik het Portale FRECCE-portaal om eenvoudig ter plekke te bestellen of benader het personeel. First Class-reizigers genieten van gratis water, koffie en een snackkeuze.
bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
Diensten aan boord Frecciargento, Trenitalia, DB - Intercity van Pisa tot Florence
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Pisa naar Florence met train.
Voorzieningen Frecciargento Trenitalia DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check cross
bicycle Fiets check check cross
sleeper_couchette Slaper check check cross

Pisa tot Florence CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.82kg
Bus
5.17kg
Vlucht
13.77kg
Auto
11.02kg
Wat is de CO2-uitstoot van Pisa tot Florence met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Pisa en Florence is 4.82kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Pisa en Florence? Door de trein te nemen tussen Pisa en Florence bespaar je 8.95kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.35kg vs de bus en 6.2kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Pisa tot Florence?
Een trein-ticket van Pisa tot Florence is € 10,14. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Pisa naar Florence?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Pisa tot Florence is € 8,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Pisa en Florence door trein?
Pisa tot Florence is 68,87 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Pisa en Florence?
Pisa tot Florence is gemiddeld 1 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 47 min.
Welke bedrijven werken van Pisa tot Florence?
Pisa tot Florence wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, Frecciargento, People Mover, Trenitalia, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Pisa naar Florence?
Pisa naar Florence heeft gemiddeld 41 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Pisa naar Florence?
De vroegste trein van Pisa tot Florence vertrekt om 04:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Pisa tot Florence?
De nieuwste trein van Pisa tot Florence vertrekt om 21:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Pisa tot Florence?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Pisa naar Florence gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Pisa om naar Florence te gaan. Je kunt gaan van Pisa Centrale, Pisa Central Bus Station, Pisa Aeroporto en je kunt aankomen op Scandicci Villa Constanza, Firenze Via Valfonda, Firenze Piazzale Montelungo, Florence Rifredi, Firenze Cascine, Firenze Campo Marte Fs, Firenze S. Marco V..
Hoeveel directe verbindingen gaan van Pisa naar Florence?
Er zijn gemiddeld 38 van Pisa om naar Florence te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Pisa naar Florence door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Pisa en Florence is 0 uur en 47 min.
Is er een directe trein van Pisa naar Florence?
Ja, er is een directe trein tussen Pisa en Florence.
Wat is de CO2-uitstoot voor Pisa tot Florence door trein?
De reis van trein van Pisa naar Florence zorgt voor 4.82kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Pisa

Populaire routes

Weekendjes weg van Pisa

Internationale routes van Pisa en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Pisa

Belangrijkste trajecten naarFlorence

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten