Trein Siena - Brescia prijzen vanaf € 29,20

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Siena naar Brescia door trein

De reis van Siena naar Brescia door trein is 260,69 km en duurt 6 uur en 40 min. Er zijn 42 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 21:40. Het is mogelijk om te reizen van Siena naar Brescia door trein voor slechts € 29,20 of zoveel als € 159,20. De beste prijs voor deze reis is € 29,20.

Laagste prijs€ 29,20
Reisduur6 uur en 40 min
Aansluiting per dag42
Laagste prijs€ 29,20
Hoogste prijs€ 159,20
Eerste vertrek05:00
Laatste vertrek21:40
Afstand260,69 km
VertrekSiena
AankomstBrescia
VervoerdersAutobus, Regionale VeloceMeer

Trein Tickets van Siena tot Brescia

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Siena tot Brescia

Goedkope trein-tickets van Siena tot Brescia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Siena tot Brescia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Siena naar Brescia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Siena naar Brescia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Siena tot Brescia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Siena naar Brescia

De goedkoopste Siena - Brescia treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 24,70 als je geluk hebt, of € 30,75 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 41,89 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Brescia te reizen

Als u met de trein naar Brescia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity is een grensoverschrijdende treindienst die grote steden in Europa met elkaar verbindt. Het is een joint venture tussen nationale spoorwegmaatschappijen in verschillende landen, zoals Deutsche Bahn in Duitsland, SNCF in Frankrijk en SBB in Zwitserland. Eurocity-treinen bieden comfortabele en handige reismogelijkheden voor passagiers, met voorzieningen zoals airconditioning, restauratierijtuigen en wifi. De dienst rijdt volgens een regelmatig schema en biedt verbindingen tussen steden als Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen. Eurocity-treinen zijn een populaire keuze voor reizigers die meerdere bestemmingen in Europa willen verkennen zonder het gedoe van autorijden of vliegen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Marino Bus is een Italiaanse busmaatschappij die zowel binnenlandse als internationale routes exploiteert. Marino Bus exploiteert routes naar grote Italiaanse steden zoals Rome, Milaan, Florence, Bologna en Napels, evenals internationale bestemmingen zoals Parijs, Barcelona en München. Marino Bus biedt een scala aan diensten, waaronder busverhuur en streekbussen, die verschillende bestemmingen in Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Luxemburg met elkaar verbinden.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Siena tot Brescia

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa en DB - Intercity wanneer u van Siena naar Brescia reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Autobus, Frecciarossa, DB - Intercity van Siena tot Brescia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Siena naar Brescia met train.
Voorzieningen Autobus Frecciarossa DB - Intercity Marino Bus FlixBus EuroCity
wifi Wifi check check check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check cross cross cross check
power_sockets Stopcontacten cross check check cross check check
luggage Bagage cross check check check check check
accessibility Toegankelijkheid cross check cross cross cross check
food_and_drink Eten en drinken cross check check check check check
air_con Airconditioning cross check cross check check check
bicycle Fiets cross check cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross check cross cross cross check

Siena tot Brescia CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
18.25kg
Bus
19.55kg
Vlucht
52.14kg
Auto
41.71kg
Wat is de CO2-uitstoot van Siena tot Brescia met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Siena en Brescia is 18.25kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Siena en Brescia? Door de trein te nemen tussen Siena en Brescia bespaar je 33.89kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.3kg vs de bus en 23.46kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Siena tot Brescia?
Een trein-ticket van Siena tot Brescia is € 67,11. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 29,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Siena naar Brescia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Siena tot Brescia is € 29,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Siena en Brescia door trein?
Siena tot Brescia is 260,69 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Siena en Brescia?
Siena tot Brescia is gemiddeld 6 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 19 min.
Welke bedrijven werken van Siena tot Brescia?
Siena tot Brescia wordt gedekt door 9 operator(s). U kunt op Virail Autobus, Regionale Veloce, Frecciarossa, Eurocity Brenner, InterCityNotte, DB - Intercity, Marino Bus, FlixBus, Italo Treno, EuroCity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Siena naar Brescia?
Siena naar Brescia heeft gemiddeld 42 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Siena naar Brescia?
De vroegste trein van Siena tot Brescia vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Siena tot Brescia?
De nieuwste trein van Siena tot Brescia vertrekt om 21:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Siena tot Brescia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 29,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Siena naar Brescia door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Siena en Brescia is 4 uur en 19 min.
Is er een directe trein van Siena naar Brescia?
Ja, er is een directe trein tussen Siena en Brescia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Siena tot Brescia door trein?
De reis van trein van Siena naar Brescia zorgt voor 18.25kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Siena

Populaire routes

Weekendjes weg van Siena

Internationale routes van Siena en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Siena

Belangrijkste trajecten naarBrescia

Andere populaire trajecten