Trein Verona - Venetië prijzen vanaf € 8,90

Start van
€ 8,90

Verona naar Venetië door trein

De reis van Verona naar Venetië door trein is 103,8 km en duurt 1 uur en 37 min. Er zijn 157 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:22 en de laatste om 22:03. Het is mogelijk om te reizen van Verona naar Venetië door trein voor slechts € 8,90 of zoveel als € 45,90. De beste prijs voor deze reis is € 8,90.

Laagste prijs€ 8,90
Reisduur1 uur en 37 min
Aansluiting per dag157
Laagste prijs€ 8,90
Hoogste prijs€ 45,90
Eerste vertrek05:22
Laatste vertrek22:03
Afstand103,8 km
VertrekVerona
AankomstVenetië
VervoerdersRegionale Veloce, ItabusMeer

Trein Tickets van Verona tot Venice

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Verona tot Venice

Goedkope trein-tickets van Verona tot Venetië
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Verona tot Venetië.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Verona naar Venetië, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Verona naar Venetië te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Verona tot Venice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 9,72 tot € 11,21, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 13% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Verona naar Venetië

De goedkoopste Verona - Venetië treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,45 als je geluk hebt, of € 9,77 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 9,91 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Venetië te reizen

Als u met de trein naar Venetië reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

Eurocity is een grensoverschrijdende treindienst die grote steden in Europa met elkaar verbindt. Het is een joint venture tussen nationale spoorwegmaatschappijen in verschillende landen, zoals Deutsche Bahn in Duitsland, SNCF in Frankrijk en SBB in Zwitserland. Eurocity-treinen bieden comfortabele en handige reismogelijkheden voor passagiers, met voorzieningen zoals airconditioning, restauratierijtuigen en wifi. De dienst rijdt volgens een regelmatig schema en biedt verbindingen tussen steden als Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen. Eurocity-treinen zijn een populaire keuze voor reizigers die meerdere bestemmingen in Europa willen verkennen zonder het gedoe van autorijden of vliegen.

Itabus is een busmaatschappij die actief is in Italië en langeafstandsbusdiensten aanbiedt tussen grote steden en luchthavens. Het biedt service aan Milaan, Rome, Bologna, Venetië en andere belangrijke steden in Italië. Itabus streeft ernaar passagiers betaalbare en duurzame reismogelijkheden te bieden, met de nadruk op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken.

Italo, een dochteronderneming van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), exploiteert hogesnelheidstreinen door heel Italië. De lancering in 2012 van Italo-treinen, die zowel conventioneel als hogesnelheidstreinen zijn, biedt reizigers snel en comfortabel reizen door Italië. De snelheid van 300 km/u zorgt voor regelmatig en comfortabel vervoer naar grote steden als Rome, Napels, Florence en Milaan.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Verona tot Venetië

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, Italo en DB - Intercity wanneer u van Verona naar Venetië reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Smart

Met de Smart ambiance ervaar je alle gemakken en diensten van Italo tegen een betaalbare prijs.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Prima

Ervaar het beste van Italo met de Prima-sfeer, zodat u tijdens uw hele reis maximaal comfort en eersteklas services krijgt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Club Executive

Voor een nog luxueuzere en ontspannende reis kiest u voor de Club Ambiance. Hier zult u genieten van ultiem comfort en verwennerij met ruime, individuele zitopstellingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
Italo-treinen zijn uitgerust met gratis WiFi en het ItaloLive-entertainmentportaal, met een scala aan films, shows, nieuws en meer.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn voorzien van stopcontacten op elke zitplaats.
luggage Bagage open icon close icon
Bij uw treinkaartje is een bagagevrijstelling inbegrepen, die u in bepaalde ruimtes in Italo-treinen moet opslaan. In Smart Ambiance-touringcars geldt een maximale afmeting, dus zorg ervoor dat uw bagage niet groter is dan 75 x 53 x 30 cm. Als u zich aan deze richtlijnen houdt, voorkomt u eventuele boetes.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met beperkte mobiliteit hebben Italo-treinen voorrangszitplaatsen in de buurt van een toegankelijk toilet, voorzien van voelbare en brailleborden.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel er in de Italo-treinen geen speciaal restauratierijtuig is, bieden de automaten in rijtuigen 3 en 7 (AGV-treinen) of rijtuigen 3 en 6 (EVO-treinen) snacks en drankjes aan. Prima Ambience-passagiers ontvangen een gratis welkomstservice met een verscheidenheid aan hapjes en drankjes geserveerd op hun zitplaats. Voor een nog luxueuzere ervaring kunnen Club Executive Ambience-reizigers genieten van een exclusieve cateringservice aan boord met espresso, gebak en drankjes, bezorgd door attent personeel.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Kinderwagens, kinderwagens en vouwfietsen worden als standaardbagage beschouwd en moeten in de Italo-treinen in de daarvoor bestemde ruimtes worden bewaard. Extra grote bagage en standaardfietsen zijn niet toegestaan. Wij adviseren uw fiets te beschermen met een hoes.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Itabus, Italo, DB - Intercity van Verona tot Venetië
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Verona naar Venetië met train.
Voorzieningen Itabus Italo DB - Intercity EuroCity Autobus Frecciarossa
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check cross check
luggage Bagage check check check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check check cross check
air_con Airconditioning check check cross check cross check
quiet_zone Stiltezone cross check cross check cross check
accessibility Toegankelijkheid cross check cross check cross check
bicycle Fiets cross check cross check cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross cross check cross check

Verona tot Venetië CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.27kg
Bus
7.79kg
Vlucht
20.76kg
Auto
16.61kg
Wat is de CO2-uitstoot van Verona tot Venetië met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Verona en Venetië is 7.27kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Verona en Venetië? Door de trein te nemen tussen Verona en Venetië bespaar je 13.49kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.52kg vs de bus en 9.34kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Verona tot Venetië?
Een trein-ticket van Verona tot Venetië is € 15,20. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Verona naar Venetië?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Verona tot Venetië is € 8,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Verona en Venetië door trein?
Verona tot Venetië is 103,8 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Verona en Venetië?
Verona tot Venetië is gemiddeld 1 uur en 37 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 1 min.
Welke bedrijven werken van Verona tot Venetië?
Verona tot Venetië wordt gedekt door 8 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, Itabus, Italo, DB - Intercity, Italo Treno, EuroCity, Autobus, Eurocity Brenner, Frecciarossa diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Verona naar Venetië?
Verona naar Venetië heeft gemiddeld 157 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Verona naar Venetië?
De vroegste trein van Verona tot Venetië vertrekt om 05:22. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Verona tot Venetië?
De nieuwste trein van Verona tot Venetië vertrekt om 22:03. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Verona tot Venetië?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Verona naar Venetië gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Verona om naar Venetië te gaan. Je kunt gaan van Verona Aeroporto, Verona Porta Nuova, Verona Porta Vescovo en je kunt aankomen op Venice Santa Lucia, Venezia Tronchetto, Venezia Tessera Centro.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Verona naar Venetië?
Er zijn gemiddeld 93 van Verona om naar Venetië te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Verona naar Venetië door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Verona en Venetië is 1 uur en 1 min.
Is er een directe trein van Verona naar Venetië?
Ja, er is een directe trein tussen Verona en Venetië.
Wat is de CO2-uitstoot voor Verona tot Venetië door trein?
De reis van trein van Verona naar Venetië zorgt voor 7.27kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Verona

Populaire routes

Weekendjes weg van Verona

Internationale routes van Verona en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Verona

Belangrijkste trajecten naarVenetië

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten