Vlucht Oostende - Eskişehir prijzen vanaf € 64,00

Start van
€ 64,00
Ontdekken

Oostende naar Eskişehir door vlucht

De reis van Oostende naar Eskişehir door vlucht is 2.480,87 km en duurt 28 uur en 48 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 16:30 en de laatste om 16:45. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Eskişehir door vlucht voor slechts € 64,00 of zoveel als € 409,00. De beste prijs voor deze reis is € 64,00.

Laagste prijs€ 64,00
Reisduur28 uur en 48 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 64,00
Hoogste prijs€ 409,00
Eerste vertrek16:30
Laatste vertrek16:45
Afstand2.480,87 km
VertrekOostende
AankomstEskişehir
VervoerdersRyanair, Corendon AirlinesMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Eskisehir

Vertrekdatum
donderdag 30 nov 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Eskisehir

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Eskişehir
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Eskişehir.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Eskişehir, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Eskişehir te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Ostend tot Eskisehir te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Eskişehir te reizen

Als u met het vliegtuig naar Eskişehir reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Corendon Airlines is een Turkse vrijetijdsluchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2004. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en Azië, met een focus op vakantiebestemmingen. Corendon Airlines beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737-800 en Airbus A320 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, entertainment en comfortabele stoelen. Corendon Airlines zet zich in voor veilige en betrouwbare vliegreizen en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar hoge servicestandaard. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Corendon Groep, waartoe ook een touroperator en enkele hotels behoren.

Diensten aan boord Ryanair, Corendon Airlines, Air Europa van Oostende tot Eskişehir
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Eskişehir met plane.
Voorzieningen Ryanair Corendon Airlines Air Europa Vueling Brussels Airlines
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagage check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross cross cross

Oostende tot Eskişehir CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
173.66kg
Bus
186.07kg
Vlucht
496.17kg
Auto
396.94kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Eskişehir?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Eskişehir is € 313,50. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 64,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Eskişehir?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Eskişehir is € 64,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Eskişehir door vlucht?
Oostende tot Eskişehir is 2.480,87 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Eskişehir?
Oostende tot Eskişehir is gemiddeld 28 uur en 48 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Eskişehir?
Oostende tot Eskişehir wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Ryanair, Corendon Airlines, Air Europa, TUI fly Belgium, Vueling, Brussels Airlines diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Eskişehir?
Oostende naar Eskişehir heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Eskişehir?
De vroegste vlucht van Oostende tot Eskişehir vertrekt om 16:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Eskişehir?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Eskişehir vertrekt om 16:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Eskişehir?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 64,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Oostende naar Eskişehir?
Er zijn gemiddeld 1 van Oostende om naar Eskişehir te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Eskişehir door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Eskişehir is 3 uur en 55 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Eskişehir?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Eskişehir.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Eskişehir door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Eskişehir zorgt voor 496.17kg CO2-uitstoot.