Vlucht Praag - Amsterdam prijzen vanaf € 36,65

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

€ 150,22
€ 80,96
€ 75,87

Praag naar Amsterdam door vlucht

De reis van Praag naar Amsterdam door vlucht is 710,78 km en duurt 1 uur en 51 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 21:45. Het is mogelijk om te reizen van Praag naar Amsterdam door vlucht voor slechts € 36,65 of zoveel als € 742,42. De beste prijs voor deze reis is € 36,65.

Laagste prijs€ 36,65
Reisduur1 uur en 51 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 36,65
Hoogste prijs€ 742,42
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek21:45
Afstand710,78 km
VertrekPraag
AankomstAmsterdam
VervoerdersLufthansa, KLM

Vlucht Tickets van Prague tot Amsterdam

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Prague tot Amsterdam

Goedkope vlucht-tickets van Praag tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Praag tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Praag naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Praag naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Prague tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Luchtvaartmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen in rekening brengen naarmate de vertrekdatum nadert. De prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 67,71 tot € 312,59, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 78% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Praag naar Amsterdam

De goedkoopste Praag - Amsterdam vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 87,33 als je geluk hebt, of € 155,63 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 330,33 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Amsterdam te reizen

Als u met het vliegtuig naar Amsterdam reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Diensten aan boord Lufthansa, KLM van Praag tot Amsterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Praag naar Amsterdam met plane.
Voorzieningen Lufthansa KLM
wifi Wifi check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Eten en drinken check cross

Praag tot Amsterdam CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
49.75kg
Bus
53.31kg
Vlucht
142.16kg
Auto
113.72kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Praag tot Amsterdam?
Een vlucht-ticket van Praag tot Amsterdam is € 230,38. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 36,65.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Praag naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Praag tot Amsterdam is € 36,65. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Praag en Amsterdam door vlucht?
Praag tot Amsterdam is 710,78 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Praag en Amsterdam?
Praag tot Amsterdam is gemiddeld 1 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Praag tot Amsterdam?
Praag tot Amsterdam wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Lufthansa, KLM, easyJet UK diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Praag naar Amsterdam?
Praag naar Amsterdam heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Praag naar Amsterdam?
De vroegste vlucht van Praag tot Amsterdam vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Praag tot Amsterdam?
De nieuwste vlucht van Praag tot Amsterdam vertrekt om 21:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Praag tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 36,65, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Praag naar Amsterdam?
Er zijn gemiddeld 7 van Praag om naar Amsterdam te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Praag naar Amsterdam door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Praag en Amsterdam is 1 uur en 30 min.
Is er een directe vlucht van Praag naar Amsterdam?
Ja, er is een directe vlucht tussen Praag en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Praag tot Amsterdam door vlucht?
De reis van vlucht van Praag naar Amsterdam zorgt voor 142.16kg CO2-uitstoot.