Vlucht Tenerife - Oostende prijzen vanaf 202€

Start van
202€
Ontdekken

Tenerife naar Oostende door vlucht

De reis van Tenerife naar Oostende door vlucht is 3.027,2 km en duurt 4 uur 40 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:45 en de laatste om 23:50. Het is mogelijk om te reizen van Tenerife naar Oostende door vlucht voor slechts 202€ of zoveel als 1.181€. De beste prijs voor deze reis is 202€.

Beste prijs 202€
Reisduur 4 uur 40 min
Aansluiting per dag 10
Laagste prijs 202€
Hoogste prijs 1.181€
Eerste vertrek 03:45
Laatste vertrek 23:50
Afstand 3.027,2 km
Vertrek Tenerife
Aankomst Oostende
Vervoerders Ryanair, Air Arabia Maroc,

Vlucht Tickets van Tenerife tot Oostende

  Sep 25
  Meer
  10°
  Sep 26
  Meer
  10°
  Sep 27
  Meer
  10°
  Sep 28
  Meer
  Sep 29
  Meer
  10°
  Sep 30
  Meer
  11°
  Oct 01
  Meer
  11°
  Oct 02
  Meer
  11°
  Oct 03
  Meer
  11°
  Oct 04
  Meer
  11°
  Oct 05
  Meer
  11°
  Oct 06
  Meer
  10°
  Oct 07
  Meer
  10°
  Oct 08
  Meer
  Oct 09
  Meer
  10°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
10°

Vind de goedkoopste vluchten van Tenerife naar Oostende

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle vluchten van Tenerife naar Oostende.

Het traject van Tenerife naar Oostende wordt dagelijks verzorgd door 11 vluchten vertrekkend van van de luchthavens in Aeropuerto Tenerife Sur, Tenerife North Airport naar stationArrival in Ostende-bruges, Ostende.

De gemiddelde reisduur is 30 uur 48 min. De eerst vlucht vertrekt om 08:10. De laatste vlucht vertrekt om 00:00.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Tenerife tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Tenerife tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Tenerife naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Tenerife naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Arabia Maroc is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Marokko. Het werd in 2009 opgericht als een joint venture tussen Air Arabia en Marokkaanse investeerders. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub bevindt zich op Mohammed V International Airport in Casablanca. Air Arabia Maroc exploiteert een vloot van moderne Airbus A320-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar haar klanten betaalbare vliegreizen aan te bieden met behoud van hoge normen op het gebied van veiligheid en comfort.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Diensten aan boord Ryanair, Air Arabia Maroc en Lufthansa van Tenerife tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Tenerife naar Oostende met vlucht.
Voorzieningen Ryanair Air Arabia Maroc Lufthansa Iberia Express Vueling Binter Canarias TUI Airways Air Europa Eurowings Aegean Airlines
Wifi
Bagage
Eten en drinken

Tenerife tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
10.0kg
Bus
66.4kg
Vlucht
2,655.4kg
Auto
256.1kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Tenerife tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Tenerife tot Oostende is 554,90€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 202€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Tenerife naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Tenerife tot Oostende is 202€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Tenerife en Oostende door vlucht?
Tenerife tot Oostende is 3.027,2 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Tenerife en Oostende?
Tenerife tot Oostende is gemiddeld 29 uur 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur 40 min.
Welke bedrijven werken van Tenerife tot Oostende?
Tenerife tot Oostende wordt gedekt door 19 operator(s). U kunt op Virail Ryanair, Air Arabia Maroc, Lufthansa, Jet2.com, Iberia Express, Iberia Airlines, Vueling, Binter Canarias, TUI Airways, HV, Air Europa, Eurowings, Aero Asia International, Big Sky Airlines, Aegean Airlines, TUI fly Belgium, easyJet UK, Air Senegal International, OR diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Tenerife naar Oostende?
Tenerife naar Oostende heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Tenerife naar Oostende?
De vroegste vlucht van Tenerife tot Oostende vertrekt om 03:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Tenerife tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Tenerife tot Oostende vertrekt om 23:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Tenerife tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is 202€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Tenerife naar Oostende gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Tenerife om naar Oostende te gaan. Je kunt gaan van Aeropuerto Tenerife Sur, Tenerife North Airport en je kunt aankomen op Ostende-bruges, Ostende.
Wat is de snelste reistijd tussen Tenerife naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Tenerife en Oostende is 4 uur 40 min.
Is er een directe vlucht van Tenerife naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Tenerife en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Tenerife tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Tenerife naar Oostende zorgt voor 2,655.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox