Vlucht Tenerife - Oostende prijzen vanaf € 138,50

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen € 138,50
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Tenerife naar Oostende door vlucht

De reis van Tenerife naar Oostende door vlucht is 3.030,69 km en duurt 13 uur en 23 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 02:45 en de laatste om 22:00. Het is mogelijk om te reizen van Tenerife naar Oostende door vlucht voor slechts € 138,50 of zoveel als € 588,50. De beste prijs voor deze reis is € 138,50.

Laagste prijs€ 138,50
Reisduur13 uur en 23 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 138,50
Hoogste prijs€ 588,50
Eerste vertrek02:45
Laatste vertrek22:00
Afstand3.030,69 km
VertrekTenerife
AankomstOostende
VervoerdersIberia Express, VuelingMeer

Vlucht Tickets van Tenerife tot Ostend

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Tenerife tot Ostend

Goedkope vlucht-tickets van Tenerife tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Tenerife tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Tenerife naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Tenerife naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Tenerife tot Ostend te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Tenerife naar Oostende

De goedkoopste Tenerife - Oostende vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 171,60 als je geluk hebt, of € 283,08 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 598,50 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Tropic Air is een regionale luchtvaartmaatschappij gevestigd in Belize die lijnvluchten uitvoert naar verschillende bestemmingen in Belize, Mexico, Guatemala en Honduras. Tropic Air, opgericht in 1979, is uitgegroeid tot de grootste luchtvaartmaatschappij in Belize, met een vloot van meer dan 15 vliegtuigen en meer dan 300 werknemers. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder passagiers- en vrachtvervoer, chartervluchten en rondleidingen. Tropic Air zet zich in voor het bieden van veilige, betrouwbare en betaalbare vliegreizen aan haar klanten en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar uitstekende service en inzet voor duurzaamheid.

Diensten aan boord Iberia Express, Vueling, Air Europa van Tenerife tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Tenerife naar Oostende met plane.
Voorzieningen Iberia Express Vueling Air Europa Binter Canarias
wifi Wifi check check check check
luggage Bagage check check check cross

Tenerife tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
212.15kg
Bus
227.3kg
Vlucht
606.14kg
Auto
484.91kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Tenerife tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Tenerife tot Oostende is € 385,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 138,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Tenerife naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Tenerife tot Oostende is € 138,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Tenerife en Oostende door vlucht?
Tenerife tot Oostende is 3.030,69 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Tenerife en Oostende?
Tenerife tot Oostende is gemiddeld 13 uur en 23 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Tenerife tot Oostende?
Tenerife tot Oostende wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail Iberia Express, Vueling, Iberia Airlines, Tropic Air, TUI fly Belgium, Air Europa, Binter Canarias diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Tenerife naar Oostende?
Tenerife naar Oostende heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Tenerife naar Oostende?
De vroegste vlucht van Tenerife tot Oostende vertrekt om 02:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Tenerife tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Tenerife tot Oostende vertrekt om 22:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Tenerife tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 138,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Tenerife naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Tenerife en Oostende is 4 uur en 40 min.
Is er een directe vlucht van Tenerife naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Tenerife en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Tenerife tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Tenerife naar Oostende zorgt voor 606.14kg CO2-uitstoot.