Bus Amsterdam - Frankfurt am Main prijzen vanaf € 17,67

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Amsterdam naar Frankfurt am Main door bus

De reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main door bus is 364,78 km en duurt 12 uur en 43 min. Er zijn 29 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:05 en de laatste om 23:30. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Frankfurt am Main door bus voor slechts € 17,67 of zoveel als € 63,74. De beste prijs voor deze reis is € 17,67.

Laagste prijs€ 17,67
Reisduur12 uur en 43 min
Aansluiting per dag29
Laagste prijs€ 17,67
Hoogste prijs€ 63,74
Eerste vertrek07:05
Laatste vertrek23:30
Afstand364,78 km
VertrekAmsterdam
AankomstFrankfurt am Main
VervoerdersBlaBlaCar Bus, RegioJetMeer

Bus Tickets van Amsterdam tot Frankfurt

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Frankfurt

Goedkope bus-tickets van Amsterdam tot Frankfurt am Main
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Frankfurt am Main.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Frankfurt am Main te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Frankfurt te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 0,31 tot € 36,01, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 99% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Amsterdam tot Frankfurt am Main

De goedkoopste bustickets voor Amsterdam - Frankfurt am Main zijn te vinden voor slechts € 21,35 als je geluk hebt, of gemiddeld € 26,10. Het duurste ticket kan wel € 31,00 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Frankfurt am Main te reizen

Als je met de bus naar Frankfurt am Main reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

RegioJet is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in verschillende Europese landen, waaronder Tsjechië, Slowakije, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is in 2011 actief geworden in Tsjechië. RegioJet biedt verschillende soorten treindiensten aan, waaronder langeafstandstreinen, regionale treinen en bussen.

Union Ivkoni is een Bulgaarse busmaatschappij die in binnen- en buitenland actief is. Opgericht in 1992, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste busbedrijven in Bulgarije, met een vloot van meer dan 1.000 bussen. Union Ivkoni biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere buslijnen, charterdiensten en internationale routes naar bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne vloot, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Frankfurt am Main

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van RegioJet wanneer u van Amsterdam naar Frankfurt am Main reist.

Standard

Standaardticket biedt een balans tussen betaalbaarheid en comfort. Passagiers kunnen luxe stoelen en gratis Wi-Fi verwachten, waardoor het een uitstekende keuze is voor prijsbewuste reizigers.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Low cost

Lage kosten zijn de meest betaalbare optie voor degenen die zonder extra voorzieningen willen reizen. Passagiers kunnen echter nog steeds genieten van gratis Wi-Fi en een rustige reis.
wifi Wifi
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Relax

Passagiers die in luxe willen reizen, kunnen kiezen voor het Relax-ticket, dat ruime lederen stoelen en een ontspannen sfeer biedt. Dit is een geweldige optie voor degenen die willen ontspannen tijdens hun reis.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

Business ticket garandeert privacy en comfort, met prioriteitsservice en behulpzaam personeel aan boord. Dit is een ideale keuze voor diegenen die een naadloze en stressvrije reis willen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met gratis WiFi aan boord. Gebruik de Regiojet-app of de schermen in nieuwere treinen voor entertainment.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Business class passagiers kunnen profiteren van een rustig compartiment voor een rustige reis.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Iedere zitplaats is voorzien van een eigen stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
Neem gerust bagage mee die gemakkelijk in te laden is. Als uw tassen niet onder of boven uw stoel passen, hoeft u zich geen zorgen te maken! De bemanning is hier om te helpen een plek te vinden waar anderen geen hinder ondervinden. Even een waarschuwing: zorg ervoor dat geen van uw items gevaarlijk is voor ieders veiligheid.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Regiojet-treinen hebben speciale ruimtes voor rolstoelgebruikers.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Aan boord is een gevarieerd menu met drankjes en snacks toegankelijk via de Regiojet-app. Alle passagiers krijgen een gratis fles water, terwijl degenen in Relax of Business Class worden getrakteerd op een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle touringcars zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
RegioJet staat het vervoer van fietsen, kleine scooters en kinderwagens in hun treinen toe, mits voorafgaande reservering en met beperkingen. Fietsen en kleine scooters moeten op rekken of in gereserveerde compartimenten worden geplaatst, terwijl kinderwagens die niet kunnen worden opgevouwen, aan het begin of einde van het treinstel of op speciaal gereserveerde plaatsen kunnen worden vervoerd. De bemanning kan echter om veiligheids- of ruimteredenen vervoer weigeren.
Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, RegioJet, FlixBus van Amsterdam tot Frankfurt am Main
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Frankfurt am Main met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus RegioJet FlixBus Union Ivkoni
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
air_con Airconditioning check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check cross cross
accessibility Toegankelijkheid cross check cross cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check cross
bicycle Fiets cross check cross cross

Amsterdam tot Frankfurt am Main CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
25.53kg
Bus
27.36kg
Vlucht
72.96kg
Auto
58.36kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Amsterdam tot Frankfurt am Main?
Een bus-ticket van Amsterdam tot Frankfurt am Main is € 40,89. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,67.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Frankfurt am Main is € 17,67. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Frankfurt am Main door bus?
Amsterdam tot Frankfurt am Main is 364,78 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Amsterdam en Frankfurt am Main?
Amsterdam tot Frankfurt am Main is gemiddeld 12 uur en 43 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Frankfurt am Main?
Amsterdam tot Frankfurt am Main wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, RegioJet, FlixBus, Union Ivkoni, Union Ivkoni International diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Amsterdam naar Frankfurt am Main heeft gemiddeld 29 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
De vroegste bus van Amsterdam tot Frankfurt am Main vertrekt om 07:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Amsterdam tot Frankfurt am Main?
De nieuwste bus van Amsterdam tot Frankfurt am Main vertrekt om 23:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Frankfurt am Main?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 17,67, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Er zijn gemiddeld 13 van Amsterdam om naar Frankfurt am Main te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Frankfurt am Main door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Amsterdam en Frankfurt am Main is 5 uur en 40 min.
Is er een directe bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Ja, er is een directe bus tussen Amsterdam en Frankfurt am Main.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Frankfurt am Main door bus?
De reis van bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main zorgt voor 27.36kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarFrankfurt am Main

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten