Bus Amsterdam - Den Haag prijzen vanaf 2,99€

Start van
2,99€
Ontdekken

Amsterdam naar Den Haag door bus

De reis van Amsterdam naar Den Haag door bus is 52 km en duurt 35 min. Er zijn 25 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 00:28. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Den Haag door bus voor slechts 2,99€ of zoveel als 11,99€. De beste prijs voor deze reis is 2,99€.

Beste prijs 2,99€
Reisduur 35 min
Aansluiting per dag 25
Laagste prijs 2,99€
Hoogste prijs 11,99€
Eerste vertrek 05:00
Laatste vertrek 00:28
Afstand 52 km
Vertrek Amsterdam
Aankomst Den Haag
Vervoerders BlaBlaCar Bus, FlixBus

Bus Tickets van Amsterdam tot Den Haag

  Sep 25
  Meer
  18°
  Sep 26
  Meer
  20°
  Sep 27
  Meer
  19°
  Sep 28
  Meer
  17°
  Sep 29
  Meer
  19°
  Sep 30
  Meer
  19°
  Oct 01
  Meer
  17°
  Oct 02
  Meer
  16°
  Oct 03
  Meer
  19°
  Oct 04
  Meer
  20°
  Oct 05
  Meer
  21°
  Oct 06
  Meer
  22°
  Oct 07
  Meer
  18°
  Oct 08
  Meer
  16°
  Oct 09
  Meer
  18°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Bussen van Amsterdam naar Den Haag

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Amsterdam naar Den Haag.

Het traject van Amsterdam naar Den Haag wordt dagelijks gereden door bus 25 vertrekkend van van de stations Amsterdam Sloterdijk Piarcoplein, Amsterdam, Luchthaven Amsterdam - Schipol, Amsterdam Schiphol Airport Bus Station, Schiphol, Amsterdam City Center - Sloterdijk naar naar de stations in The Hague Centraal, Hague Metro Central, Prins Bernhardviaduct Street, Den Haag, The Hague, Den Haag, Centraal Station.

De gemiddelde duur van de reis bedraagt 50 min. De eerste bus vertrekt om 04:15. De laatste bus vertrekt om 23:00.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Amsterdam tot Den Haag
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Den Haag.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Den Haag, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Den Haag te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 3€ tot 5€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 44% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Amsterdam tot Den Haag

De goedkoopste bustickets voor Amsterdam - Den Haag zijn te vinden voor slechts 2€ als je geluk hebt, of gemiddeld 4€. Het duurste ticket kan wel 10€ kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Den Haag te reizen

Als je met de bus naar Den Haag reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus and FlixBus van Amsterdam tot Den Haag
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Den Haag met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus FlixBus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Airconditioning
Eten en drinken

Amsterdam tot Den Haag CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
0.3kg
Bus
1.9kg
Vlucht
75.1kg
Auto
7.2kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Amsterdam tot Den Haag?
Een bus-ticket van Amsterdam tot Den Haag is 5,54€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 2,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Den Haag?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Den Haag is 2,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Den Haag door bus?
Amsterdam tot Den Haag is 52 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Amsterdam en Den Haag?
Amsterdam tot Den Haag is gemiddeld 50 min. De snelste optie brengt u echter daar in 35 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Den Haag?
Amsterdam tot Den Haag wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Amsterdam naar Den Haag?
Amsterdam naar Den Haag heeft gemiddeld 25 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Amsterdam naar Den Haag?
De vroegste bus van Amsterdam tot Den Haag vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Amsterdam tot Den Haag?
De nieuwste bus van Amsterdam tot Den Haag vertrekt om 00:28. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Den Haag?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 2,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar Den Haag gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar Den Haag te gaan. Je kunt gaan van Amsterdam Sloterdijk Piarcoplein, Amsterdam, Luchthaven Amsterdam - Schipol, Amsterdam Schiphol Airport Bus Station, Schiphol, Amsterdam City Center - Sloterdijk en je kunt aankomen op The Hague Centraal, Hague Metro Central, Prins Bernhardviaduct Street, Den Haag, The Hague, Den Haag, Centraal Station.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Amsterdam naar Den Haag?
Er zijn gemiddeld 25 van Amsterdam om naar Den Haag te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Den Haag door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Amsterdam en Den Haag is 35 min.
Is er een directe bus van Amsterdam naar Den Haag?
Ja, er is een directe bus tussen Amsterdam en Den Haag.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Den Haag door bus?
De reis van bus van Amsterdam naar Den Haag zorgt voor 1.9kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarDen Haag

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten