Bus Barcelona - Andorra la Vella prijzen vanaf € 30,50

Start van
€ 30,50

Barcelona naar Andorra la Vella door bus

De reis van Barcelona naar Andorra la Vella door bus is 135,3 km en duurt 3 uur en 15 min. Er zijn 107 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 23:45. Het is mogelijk om te reizen van Barcelona naar Andorra la Vella door bus voor slechts € 30,50 of zoveel als € 330,05. De beste prijs voor deze reis is € 30,50.

Laagste prijs€ 30,50
Reisduur3 uur en 15 min
Aansluiting per dag107
Laagste prijs€ 30,50
Hoogste prijs€ 330,05
Eerste vertrek05:00
Laatste vertrek23:45
Afstand135,3 km
VertrekBarcelona
AankomstAndorra la Vella
VervoerdersFrom2 Travel, AndbusMeer

Bus Tickets van Barcelona tot Andorra la Vella

Vertrekdatum
donderdag 29 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Barcelona tot Andorra la Vella

Goedkope bus-tickets van Barcelona tot Andorra la Vella
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Barcelona tot Andorra la Vella.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Barcelona naar Andorra la Vella, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Barcelona naar Andorra la Vella te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Barcelona tot Andorra la Vella te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 24,20 tot € 33,00, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 27% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Barcelona tot Andorra la Vella

De goedkoopste bustickets voor Barcelona - Andorra la Vella zijn te vinden voor slechts € 24,12 als je geluk hebt, of gemiddeld € 28,86. Het duurste ticket kan wel € 31,53 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Andorra la Vella te reizen

Als je met de bus naar Andorra la Vella reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord Andbus, Alsa, FlixBus van Barcelona tot Andorra la Vella
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Barcelona naar Andorra la Vella met bus.
Voorzieningen Andbus Alsa FlixBus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check
air_con Airconditioning check cross check
bicycle Fiets check check cross
luggage Bagage cross check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross check

Barcelona tot Andorra la Vella CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
9.47kg
Bus
10.15kg
Vlucht
27.06kg
Auto
21.65kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Barcelona tot Andorra la Vella?
Een bus-ticket van Barcelona tot Andorra la Vella is € 39,77. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 30,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Barcelona naar Andorra la Vella?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Barcelona tot Andorra la Vella is € 30,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Barcelona en Andorra la Vella door bus?
Barcelona tot Andorra la Vella is 135,3 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Barcelona en Andorra la Vella?
Barcelona tot Andorra la Vella is gemiddeld 3 uur en 15 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Barcelona tot Andorra la Vella?
Barcelona tot Andorra la Vella wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail From2 Travel, Andbus, Alsa, FlixBus, Suntransfers, Julia, Autocares Julià diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Barcelona naar Andorra la Vella?
Barcelona naar Andorra la Vella heeft gemiddeld 107 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Barcelona naar Andorra la Vella?
De vroegste bus van Barcelona tot Andorra la Vella vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Barcelona tot Andorra la Vella?
De nieuwste bus van Barcelona tot Andorra la Vella vertrekt om 23:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Barcelona tot Andorra la Vella?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 30,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Barcelona naar Andorra la Vella gaan?
Er zijn 8 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Barcelona om naar Andorra la Vella te gaan. Je kunt gaan van Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Barcelona Nord, Sant Adreu Comtal, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França en je kunt aankomen op Andorra la Vella Andorra, Sant Julià de Lòria, Andorra La Vella.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Barcelona naar Andorra la Vella?
Er zijn gemiddeld 107 van Barcelona om naar Andorra la Vella te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Barcelona naar Andorra la Vella door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Barcelona en Andorra la Vella is 2 uur en 50 min.
Is er een directe bus van Barcelona naar Andorra la Vella?
Ja, er is een directe bus tussen Barcelona en Andorra la Vella.
Wat is de CO2-uitstoot voor Barcelona tot Andorra la Vella door bus?
De reis van bus van Barcelona naar Andorra la Vella zorgt voor 10.15kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Barcelona

Populaire routes

Weekendjes weg van Barcelona

Internationale routes van Barcelona en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Barcelona

Andere populaire trajecten