Bus Barcelona - Figueres prijzen vanaf € 21,89

Start van
€ 21,89

Barcelona naar Figueres door bus

De reis van Barcelona naar Figueres door bus is 118,23 km en duurt 3 uur en 13 min. Er zijn 19 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:40 en de laatste om 17:30. Het is mogelijk om te reizen van Barcelona naar Figueres door bus voor slechts € 21,89 of zoveel als € 92,49. De beste prijs voor deze reis is € 21,89.

Laagste prijs€ 21,89
Reisduur3 uur en 13 min
Aansluiting per dag19
Laagste prijs€ 21,89
Hoogste prijs€ 92,49
Eerste vertrek06:40
Laatste vertrek17:30
Afstand118,23 km
VertrekBarcelona
AankomstFigueres
VervoerdersBlaBlaCar Bus, FlixBusMeer

Bus Tickets van Barcelona tot Figueres

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Barcelona tot Figueres

Goedkope bus-tickets van Barcelona tot Figueres
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Barcelona tot Figueres.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Barcelona naar Figueres, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Barcelona naar Figueres te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Barcelona tot Figueres te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,71 tot € 91,99, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 88% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Barcelona tot Figueres

De goedkoopste bustickets voor Barcelona - Figueres zijn te vinden voor slechts € 15,14 als je geluk hebt, of gemiddeld € 29,47. Het duurste ticket kan wel € 117,19 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Figueres te reizen

Als je met de bus naar Figueres reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Sagales is een transportbedrijf gevestigd in Catalonië, Spanje. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere en charterbusdiensten, luchthaventransfers en toeristische excursies. Het bedrijf exploiteert een vloot van moderne en comfortabele bussen, uitgerust met airconditioning, Wi-Fi en andere voorzieningen. Sagales zet zich sterk in voor duurzaamheid en exploiteert haar bussen met motoren met een lage uitstoot. Het bedrijf biedt ook een mobiele app waarmee klanten hun reizen gemakkelijk kunnen boeken en beheren. Met meer dan 90 jaar ervaring is Sagales een vertrouwde en betrouwbare vervoerder in Catalonië en daarbuiten.

Diensten aan boord BlaBlaCar Bus, FlixBus, Sagalés van Barcelona tot Figueres
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Barcelona naar Figueres met bus.
Voorzieningen BlaBlaCar Bus FlixBus Sagalés TGV inOui
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check cross check
luggage Bagage check check cross check
air_con Airconditioning check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check cross check
bicycle Fiets cross cross check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross cross check

Barcelona tot Figueres CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
8.28kg
Bus
8.87kg
Vlucht
23.65kg
Auto
18.92kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Barcelona tot Figueres?
Een bus-ticket van Barcelona tot Figueres is € 27,17. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 21,89.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Barcelona naar Figueres?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Barcelona tot Figueres is € 21,89. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Barcelona en Figueres door bus?
Barcelona tot Figueres is 118,23 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Barcelona en Figueres?
Barcelona tot Figueres is gemiddeld 3 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Barcelona tot Figueres?
Barcelona tot Figueres wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail BlaBlaCar Bus, FlixBus, Sagalés, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Barcelona naar Figueres?
Barcelona naar Figueres heeft gemiddeld 19 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Barcelona naar Figueres?
De vroegste bus van Barcelona tot Figueres vertrekt om 06:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Barcelona tot Figueres?
De nieuwste bus van Barcelona tot Figueres vertrekt om 17:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Barcelona tot Figueres?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 21,89, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Barcelona naar Figueres gaan?
Er zijn 8 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Barcelona om naar Figueres te gaan. Je kunt gaan van Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona Nord, Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Sant Adreu Comtal en je kunt aankomen op Figueres Plaça de l'Estació, Figueres Vilafant.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Barcelona naar Figueres?
Er zijn gemiddeld 18 van Barcelona om naar Figueres te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Barcelona naar Figueres door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Barcelona en Figueres is 2 uur en 45 min.
Is er een directe bus van Barcelona naar Figueres?
Ja, er is een directe bus tussen Barcelona en Figueres.
Wat is de CO2-uitstoot voor Barcelona tot Figueres door bus?
De reis van bus van Barcelona naar Figueres zorgt voor 8.87kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Barcelona

Populaire routes

Weekendjes weg van Barcelona

Internationale routes van Barcelona en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Barcelona

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten