Bus Brno - Wenen prijzen vanaf € 6,90

Start van
€ 6,90

Brno naar Wenen door bus

De reis van Brno naar Wenen door bus is 111,2 km en duurt 2 uur en 10 min. Er zijn 56 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:30 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Brno naar Wenen door bus voor slechts € 6,90 of zoveel als € 42,04. De beste prijs voor deze reis is € 6,90.

Laagste prijs€ 6,90
Reisduur2 uur en 10 min
Aansluiting per dag56
Laagste prijs€ 6,90
Hoogste prijs€ 42,04
Eerste vertrek01:30
Laatste vertrek22:30
Afstand111,2 km
VertrekBrno
AankomstWenen
VervoerdersRegioJet, EasyTransfer24Meer

Bus Tickets van Brno tot Vienna

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brno tot Vienna

Goedkope bus-tickets van Brno tot Wenen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brno tot Wenen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brno naar Wenen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brno naar Wenen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brno tot Vienna te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 6,62 tot € 8,68, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 24% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Brno tot Wenen

De goedkoopste bustickets voor Brno - Wenen zijn te vinden voor slechts € 6,10 als je geluk hebt, of gemiddeld € 7,52. Het duurste ticket kan wel € 9,37 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Wenen te reizen

Als je met de bus naar Wenen reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Arda Tur is een Turkse busmaatschappij die intercity- en internationale busdiensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende busvervoerders in Turkije. Arda Tur exploiteert een moderne vloot bussen die zijn uitgerust met airconditioning, comfortabele stoelen en entertainmentsystemen aan boord. De routes van het bedrijf bestrijken grote steden in Turkije, evenals internationale bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Arda Tur staat bekend om zijn betrouwbare service, betaalbare tarieven en toewijding aan de veiligheid van passagiers. Het bedrijf biedt ook online boekings- en ticketservices, waardoor het voor passagiers gemakkelijk wordt om hun reis te plannen.

RegioJet is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in verschillende Europese landen, waaronder Tsjechië, Slowakije, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is in 2011 actief geworden in Tsjechië. RegioJet biedt verschillende soorten treindiensten aan, waaronder langeafstandstreinen, regionale treinen en bussen.

Tickettypes en faciliteiten van Brno tot Wenen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van RegioJet wanneer u van Brno naar Wenen reist.

Low cost

Lage kosten zijn de meest betaalbare optie voor degenen die zonder extra voorzieningen willen reizen. Passagiers kunnen echter nog steeds genieten van gratis Wi-Fi en een rustige reis.
wifi Wifi
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Standaardticket biedt een balans tussen betaalbaarheid en comfort. Passagiers kunnen luxe stoelen en gratis Wi-Fi verwachten, waardoor het een uitstekende keuze is voor prijsbewuste reizigers.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Relax

Passagiers die in luxe willen reizen, kunnen kiezen voor het Relax-ticket, dat ruime lederen stoelen en een ontspannen sfeer biedt. Dit is een geweldige optie voor degenen die willen ontspannen tijdens hun reis.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

Business ticket garandeert privacy en comfort, met prioriteitsservice en behulpzaam personeel aan boord. Dit is een ideale keuze voor diegenen die een naadloze en stressvrije reis willen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met gratis WiFi aan boord. Gebruik de Regiojet-app of de schermen in nieuwere treinen voor entertainment.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Business class passagiers kunnen profiteren van een rustig compartiment voor een rustige reis.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Iedere zitplaats is voorzien van een eigen stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
Neem gerust bagage mee die gemakkelijk in te laden is. Als uw tassen niet onder of boven uw stoel passen, hoeft u zich geen zorgen te maken! De bemanning is hier om te helpen een plek te vinden waar anderen geen hinder ondervinden. Even een waarschuwing: zorg ervoor dat geen van uw items gevaarlijk is voor ieders veiligheid.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Regiojet-treinen hebben speciale ruimtes voor rolstoelgebruikers.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Aan boord is een gevarieerd menu met drankjes en snacks toegankelijk via de Regiojet-app. Alle passagiers krijgen een gratis fles water, terwijl degenen in Relax of Business Class worden getrakteerd op een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle touringcars zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
RegioJet staat het vervoer van fietsen, kleine scooters en kinderwagens in hun treinen toe, mits voorafgaande reservering en met beperkingen. Fietsen en kleine scooters moeten op rekken of in gereserveerde compartimenten worden geplaatst, terwijl kinderwagens die niet kunnen worden opgevouwen, aan het begin of einde van het treinstel of op speciaal gereserveerde plaatsen kunnen worden vervoerd. De bemanning kan echter om veiligheids- of ruimteredenen vervoer weigeren.
Diensten aan boord RegioJet, Arda Tur, FlixBus van Brno tot Wenen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brno naar Wenen met bus.
Voorzieningen RegioJet Arda Tur FlixBus
quiet_zone Stiltezone check cross cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check cross check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check check cross

Brno tot Wenen CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
7.78kg
Bus
8.34kg
Vlucht
22.24kg
Auto
17.79kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Brno tot Wenen?
Een bus-ticket van Brno tot Wenen is € 19,49. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 6,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brno naar Wenen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brno tot Wenen is € 6,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brno en Wenen door bus?
Brno tot Wenen is 111,2 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Brno en Wenen?
Brno tot Wenen is gemiddeld 2 uur en 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 35 min.
Welke bedrijven werken van Brno tot Wenen?
Brno tot Wenen wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail RegioJet, EasyTransfer24, Arda Tur, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Brno naar Wenen?
Brno naar Wenen heeft gemiddeld 56 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Brno naar Wenen?
De vroegste bus van Brno tot Wenen vertrekt om 01:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Brno tot Wenen?
De nieuwste bus van Brno tot Wenen vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brno tot Wenen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 6,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brno naar Wenen gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brno om naar Wenen te gaan. Je kunt gaan van Brno Grand Hotel, Brno Hlavní Nádraží, Brno Zvonařka en je kunt aankomen op Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Meidling, Wien Hütteldorf, Wien Westbahnhof, Wien Quartier Belvedere, Wien Mitte, Vienna Erdberg, Wien Praterstern, Wien Hauptbahnhof.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brno naar Wenen?
Er zijn gemiddeld 51 van Brno om naar Wenen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brno naar Wenen door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Brno en Wenen is 1 uur en 35 min.
Is er een directe bus van Brno naar Wenen?
Ja, er is een directe bus tussen Brno en Wenen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brno tot Wenen door bus?
De reis van bus van Brno naar Wenen zorgt voor 8.34kg CO2-uitstoot.