Bus Brussel - Praag prijzen vanaf € 34,55

Start van
€ 34,55

Brussel naar Praag door bus

De reis van Brussel naar Praag door bus is 718,1 km en duurt 17 uur en 52 min. Er zijn 43 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:45 en de laatste om 23:15. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Praag door bus voor slechts € 34,55 of zoveel als € 185,90. De beste prijs voor deze reis is € 34,55.

Laagste prijs€ 34,55
Reisduur17 uur en 52 min
Aansluiting per dag43
Laagste prijs€ 34,55
Hoogste prijs€ 185,90
Eerste vertrek00:45
Laatste vertrek23:15
Afstand718,1 km
VertrekBrussel
AankomstPraag
VervoerdersFlixBus, BlaBlaCar BusMeer

Bus Tickets van Brussels tot Prague

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Prague

Goedkope bus-tickets van Brussel tot Praag
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Praag.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Praag, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Praag te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot Prague te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 25,45 tot € 55,65, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 54% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Brussel tot Praag

De goedkoopste bustickets voor Brussel - Praag zijn te vinden voor slechts € 40,73 als je geluk hebt, of gemiddeld € 50,58. Het duurste ticket kan wel € 65,79 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Praag te reizen

Als je met de bus naar Praag reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord FlixBus, BlaBlaCar Bus, Dopravni van Brussel tot Praag
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Praag met bus.
Voorzieningen FlixBus BlaBlaCar Bus Dopravni RegioJet
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check
air_con Airconditioning check check check check
accessibility Toegankelijkheid cross cross check check
bicycle Fiets cross cross check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross check

Brussel tot Praag CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
50.27kg
Bus
53.86kg
Vlucht
143.62kg
Auto
114.9kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Brussel tot Praag?
Een bus-ticket van Brussel tot Praag is € 72,47. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 34,55.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Praag?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Praag is € 34,55. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Praag door bus?
Brussel tot Praag is 718,1 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Brussel en Praag?
Brussel tot Praag is gemiddeld 17 uur en 52 min. De snelste optie brengt u echter daar in 11 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Praag?
Brussel tot Praag wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus, Dopravni, RegioJet diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Brussel naar Praag?
Brussel naar Praag heeft gemiddeld 43 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Brussel naar Praag?
De vroegste bus van Brussel tot Praag vertrekt om 00:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Brussel tot Praag?
De nieuwste bus van Brussel tot Praag vertrekt om 23:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Praag?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 34,55, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brussel naar Praag gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brussel om naar Praag te gaan. Je kunt gaan van Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord, Brussel, Arcaden, Zaventem en je kunt aankomen op Praha Zličín, Praha Libeň, Praha Namesti Republiky , Praha Cerny Most , Praha Hlavní Nádraží, Praha Nádraží Holešovice, Praha ÚAN Florenc, Praha-Vysočany nádraží, Praha Letiště BUS.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brussel naar Praag?
Er zijn gemiddeld 5 van Brussel om naar Praag te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Praag door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Brussel en Praag is 11 uur en 50 min.
Is er een directe bus van Brussel naar Praag?
Ja, er is een directe bus tussen Brussel en Praag.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Praag door bus?
De reis van bus van Brussel naar Praag zorgt voor 53.86kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Brussel

Populaire routes

Weekendjes weg van Brussel

Internationale routes van Brussel en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Brussel

Belangrijkste trajecten naarPraag

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten