Bus Frankfurt am Main - Ettelbruck prijzen vanaf € 47,00

Start van
€ 47,00

Frankfurt am Main naar Ettelbruck door bus

De reis van Frankfurt am Main naar Ettelbruck door bus is 187,07 km en duurt 32 uur en 25 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 09:00 en de laatste om 17:15. Het is mogelijk om te reizen van Frankfurt am Main naar Ettelbruck door bus voor slechts € 47,00 of zoveel als € 67,00. De beste prijs voor deze reis is € 47,00.

Laagste prijs€ 47,00
Reisduur32 uur en 25 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 47,00
Hoogste prijs€ 67,00
Eerste vertrek09:00
Laatste vertrek17:15
Afstand187,07 km
VertrekFrankfurt am Main
AankomstEttelbruck
VervoerdersEurolines, eurolines_baltour

Goedkope bus-tickets van Frankfurt am Main tot Ettelbruck
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Frankfurt am Main tot Ettelbruck.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Frankfurt am Main naar Ettelbruck, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Frankfurt am Main naar Ettelbruck te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Frankfurt am Main tot Ettelbruck

De goedkoopste bustickets voor Frankfurt am Main - Ettelbruck zijn te vinden voor slechts € 19,11 als je geluk hebt, of gemiddeld € 23,72. Het duurste ticket kan wel € 30,58 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Ettelbruck te reizen

Als je met de bus naar Ettelbruck reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurolines, een uitgebreid netwerk van busmaatschappijen die in heel Europa actief zijn, biedt passagiers betaalbare en gemakkelijke reismogelijkheden. Eurolines, opgericht in 1985, is uitgegroeid tot meer dan 30 busmaatschappijen die meer dan 600 bestemmingen in Europa en Marokko bedienen. In mei 2019 werd Eurolines echter overgenomen door Flixbus, wat resulteerde in de geleidelijke integratie van Eurolines-bussen in het uitgebreide Europese netwerk van Flixbus. Als gevolg hiervan kunt u nog steeds Eurolines-tickets kopen voor een breed scala aan Europese steden.

Diensten aan boord Eurolines van Frankfurt am Main tot Ettelbruck
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Frankfurt am Main naar Ettelbruck met bus.
Voorzieningen Eurolines
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Frankfurt am Main tot Ettelbruck CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
13.09kg
Bus
14.03kg
Vlucht
37.41kg
Auto
29.93kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Frankfurt am Main tot Ettelbruck?
Een bus-ticket van Frankfurt am Main tot Ettelbruck is € 54,83. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 47,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Frankfurt am Main naar Ettelbruck?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Frankfurt am Main tot Ettelbruck is € 47,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Frankfurt am Main en Ettelbruck door bus?
Frankfurt am Main tot Ettelbruck is 187,07 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Frankfurt am Main en Ettelbruck?
Frankfurt am Main tot Ettelbruck is gemiddeld 32 uur en 25 min. De snelste optie brengt u echter daar in 30 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Frankfurt am Main tot Ettelbruck?
Frankfurt am Main tot Ettelbruck wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Eurolines, eurolines_baltour, INTERNORTE diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Frankfurt am Main naar Ettelbruck?
Frankfurt am Main naar Ettelbruck heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Frankfurt am Main naar Ettelbruck?
De vroegste bus van Frankfurt am Main tot Ettelbruck vertrekt om 09:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Frankfurt am Main tot Ettelbruck?
De nieuwste bus van Frankfurt am Main tot Ettelbruck vertrekt om 17:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Frankfurt am Main tot Ettelbruck?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 47,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Frankfurt am Main naar Ettelbruck gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Frankfurt am Main om naar Ettelbruck te gaan. Je kunt gaan van Frankfurt (Main) West, Frankfurt (Main) Süd, Frankfurt Hbf (tief) en je kunt aankomen op Ettelbruck(LU).
Wat is de snelste reistijd tussen Frankfurt am Main naar Ettelbruck door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Frankfurt am Main en Ettelbruck is 30 uur en 0 min.
Is er een directe bus van Frankfurt am Main naar Ettelbruck?
Ja, er is een directe bus tussen Frankfurt am Main en Ettelbruck.
Wat is de CO2-uitstoot voor Frankfurt am Main tot Ettelbruck door bus?
De reis van bus van Frankfurt am Main naar Ettelbruck zorgt voor 14.03kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Frankfurt am Main

Populaire routes

Weekendjes weg van Frankfurt am Main

Internationale routes van Frankfurt am Main en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Frankfurt am Main

Andere populaire trajecten