Bus Groningen - Amsterdam prijzen vanaf € 9,64

Start van
€ 9,64

Groningen naar Amsterdam door bus

De reis van Groningen naar Amsterdam door bus is 146,94 km en duurt 2 uur en 28 min. Er zijn 14 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:00 en de laatste om 21:15. Het is mogelijk om te reizen van Groningen naar Amsterdam door bus voor slechts € 9,64 of zoveel als € 60,49. De beste prijs voor deze reis is € 9,64.

Laagste prijs€ 9,64
Reisduur2 uur en 28 min
Aansluiting per dag14
Laagste prijs€ 9,64
Hoogste prijs€ 60,49
Eerste vertrek01:00
Laatste vertrek21:15
Afstand146,94 km
VertrekGroningen
AankomstAmsterdam
VervoerdersFlixBus, Amsterdam Airport Express

Bus Tickets van Groningen tot Amsterdam

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Groningen tot Amsterdam

Goedkope bus-tickets van Groningen tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Groningen tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Groningen naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Groningen naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Groningen tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 9,99 tot € 19,99, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 50% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Groningen tot Amsterdam

De goedkoopste bustickets voor Groningen - Amsterdam zijn te vinden voor slechts € 12,43 als je geluk hebt, of gemiddeld € 15,13. Het duurste ticket kan wel € 17,24 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Amsterdam te reizen

Als je met de bus naar Amsterdam reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Amsterdam Airport Express is een directe busdienst die Amsterdam Schiphol Airport verbindt met het stadscentrum. De service wordt uitgevoerd door Connexxion en biedt een comfortabele en handige manier om tussen de luchthaven en de stad te reizen. De bussen rijden in de spits elke 7,5 minuten en in de daluren elke 15 minuten, met een reistijd van ongeveer 30 minuten. De bussen zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning en voldoende bagageruimte. De Amsterdam Airport Express stopt op verschillende locaties in het stadscentrum, waaronder het Museumplein, het Rijksmuseum, het Leidseplein en het Rembrandtplein, waardoor reizigers gemakkelijk hun eindbestemming kunnen bereiken.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord FlixBus van Groningen tot Amsterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Groningen naar Amsterdam met bus.
Voorzieningen FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check
air_con Airconditioning check

Groningen tot Amsterdam CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
10.29kg
Bus
11.02kg
Vlucht
29.39kg
Auto
23.51kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Groningen tot Amsterdam?
Een bus-ticket van Groningen tot Amsterdam is € 19,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,64.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Groningen naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Groningen tot Amsterdam is € 9,64. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Groningen en Amsterdam door bus?
Groningen tot Amsterdam is 146,94 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Groningen en Amsterdam?
Groningen tot Amsterdam is gemiddeld 2 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 10 min.
Welke bedrijven werken van Groningen tot Amsterdam?
Groningen tot Amsterdam wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Amsterdam Airport Express, Nederlandse-Spoorwegen (NS) diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Groningen naar Amsterdam?
Groningen naar Amsterdam heeft gemiddeld 14 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Groningen naar Amsterdam?
De vroegste bus van Groningen tot Amsterdam vertrekt om 01:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Groningen tot Amsterdam?
De nieuwste bus van Groningen tot Amsterdam vertrekt om 21:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Groningen tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 9,64, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Groningen naar Amsterdam gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Groningen om naar Amsterdam te gaan. Je kunt gaan van Station Groningen, Groningen Europapark en je kunt aankomen op Amsterdam Holendrecht, Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal, Schiphol, Amsterdam Science Park, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Rijksmuseum, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Dam, Diemen, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Amstel.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Groningen naar Amsterdam?
Er zijn gemiddeld 13 van Groningen om naar Amsterdam te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Groningen naar Amsterdam door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Groningen en Amsterdam is 2 uur en 10 min.
Is er een directe bus van Groningen naar Amsterdam?
Ja, er is een directe bus tussen Groningen en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Groningen tot Amsterdam door bus?
De reis van bus van Groningen naar Amsterdam zorgt voor 11.02kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Groningen

Populaire routes

Weekendjes weg van Groningen

Internationale routes van Groningen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Groningen

Belangrijkste trajecten naarAmsterdam

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten