Bus Lloret de Mar - Barcelona prijzen vanaf € 12,15

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 12,15
Morgen € 12,94
2 dagen € 12,15
3 dagen € 12,99

Lloret de Mar naar Barcelona door bus

De reis van Lloret de Mar naar Barcelona door bus is 66,88 km en duurt 1 uur en 38 min. Er zijn 289 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:05 en de laatste om 21:05. Het is mogelijk om te reizen van Lloret de Mar naar Barcelona door bus voor slechts € 12,15 of zoveel als € 30,25. De beste prijs voor deze reis is € 12,15.

Laagste prijs€ 12,15
Reisduur1 uur en 38 min
Aansluiting per dag289
Laagste prijs€ 12,15
Hoogste prijs€ 30,25
Eerste vertrek03:05
Laatste vertrek21:05
Afstand66,88 km
VertrekLloret de Mar
AankomstBarcelona
VervoerdersSarfa, FlixBusMeer

Bus Tickets van Lloret de Mar tot Barcelona

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lloret de Mar tot Barcelona

Goedkope bus-tickets van Lloret de Mar tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lloret de Mar tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lloret de Mar naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lloret de Mar naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lloret de Mar tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,30 tot € 17,87, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 42% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Lloret de Mar tot Barcelona

De goedkoopste bustickets voor Lloret de Mar - Barcelona zijn te vinden voor slechts € 12,07 als je geluk hebt, of gemiddeld € 12,40. Het duurste ticket kan wel € 13,30 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Barcelona te reizen

Als je met de bus naar Barcelona reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Lloret de Mar tot Barcelona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui wanneer u van Lloret de Mar naar Barcelona reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord FlixBus, TGV inOui van Lloret de Mar tot Barcelona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Lloret de Mar naar Barcelona met bus.
Voorzieningen FlixBus TGV inOui
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
quiet_zone Stiltezone cross check
accessibility Toegankelijkheid cross check
bicycle Fiets cross check
sleeper_couchette Slaper cross check

Lloret de Mar tot Barcelona CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
4.68kg
Bus
5.02kg
Vlucht
13.38kg
Auto
10.7kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Lloret de Mar tot Barcelona?
Een bus-ticket van Lloret de Mar tot Barcelona is € 15,88. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,15.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lloret de Mar naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lloret de Mar tot Barcelona is € 12,15. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lloret de Mar en Barcelona door bus?
Lloret de Mar tot Barcelona is 66,88 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Lloret de Mar en Barcelona?
Lloret de Mar tot Barcelona is gemiddeld 1 uur en 38 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Lloret de Mar tot Barcelona?
Lloret de Mar tot Barcelona wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Sarfa, FlixBus, TGV inOui, Renfe diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Lloret de Mar naar Barcelona?
Lloret de Mar naar Barcelona heeft gemiddeld 289 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Lloret de Mar naar Barcelona?
De vroegste bus van Lloret de Mar tot Barcelona vertrekt om 03:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Lloret de Mar tot Barcelona?
De nieuwste bus van Lloret de Mar tot Barcelona vertrekt om 21:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lloret de Mar tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 12,15, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Lloret de Mar naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 289 van Lloret de Mar om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Lloret de Mar naar Barcelona door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Lloret de Mar en Barcelona is 0 uur en 55 min.
Is er een directe bus van Lloret de Mar naar Barcelona?
Ja, er is een directe bus tussen Lloret de Mar en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lloret de Mar tot Barcelona door bus?
De reis van bus van Lloret de Mar naar Barcelona zorgt voor 5.02kg CO2-uitstoot.

Populaire routes

Weekendjes weg van Lloret de Mar

Internationale routes van Lloret de Mar en nabijgelegen gebieden

Belangrijkste trajecten naarBarcelona

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten