Bus Peschiera del Garda - Verona prijzen vanaf € 3,10

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 3,90
Morgen € 26,97
2 dagen € 50,04
3 dagen € 34,39

Peschiera del Garda naar Verona door bus

De reis van Peschiera del Garda naar Verona door bus is 24,12 km en duurt 0 uur en 31 min. Er zijn 106 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:00 en de laatste om 23:45. Het is mogelijk om te reizen van Peschiera del Garda naar Verona door bus voor slechts € 3,10 of zoveel als € 105,15. De beste prijs voor deze reis is € 3,10.

Laagste prijs€ 3,10
Reisduur0 uur en 31 min
Aansluiting per dag106
Laagste prijs€ 3,10
Hoogste prijs€ 105,15
Eerste vertrek00:00
Laatste vertrek23:45
Afstand24,12 km
VertrekPeschiera del Garda
AankomstVerona
VervoerdersEuroCity, FrecciarossaMeer

Bus Tickets van Peschiera del Garda tot Verona

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Peschiera del Garda tot Verona

Goedkope bus-tickets van Peschiera del Garda tot Verona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Peschiera del Garda tot Verona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Peschiera del Garda naar Verona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Peschiera del Garda naar Verona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Peschiera del Garda tot Verona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 3,65 tot € 23,80, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 85% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Peschiera del Garda tot Verona

De goedkoopste bustickets voor Peschiera del Garda - Verona zijn te vinden voor slechts € 3,90 als je geluk hebt, of gemiddeld € 14,42. Het duurste ticket kan wel € 27,32 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Verona te reizen

Als je met de bus naar Verona reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Tickettypes en faciliteiten van Peschiera del Garda tot Verona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity en Frecciarossa wanneer u van Peschiera del Garda naar Verona reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
Diensten aan boord EuroCity, Frecciarossa, Autobus van Peschiera del Garda tot Verona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Peschiera del Garda naar Verona met bus.
Voorzieningen EuroCity Frecciarossa Autobus
quiet_zone Stiltezone check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check cross
luggage Bagage check check cross
accessibility Toegankelijkheid check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check cross
air_con Airconditioning check check cross
bicycle Fiets check check cross
sleeper_couchette Slaper check check cross

Peschiera del Garda tot Verona CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
1.69kg
Bus
1.81kg
Vlucht
4.82kg
Auto
3.86kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Peschiera del Garda tot Verona?
Een bus-ticket van Peschiera del Garda tot Verona is € 52,84. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 3,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Peschiera del Garda naar Verona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Peschiera del Garda tot Verona is € 3,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Peschiera del Garda en Verona door bus?
Peschiera del Garda tot Verona is 24,12 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Peschiera del Garda en Verona?
Peschiera del Garda tot Verona is gemiddeld 0 uur en 31 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Peschiera del Garda tot Verona?
Peschiera del Garda tot Verona wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail EuroCity, Frecciarossa, Autobus, GoOpti diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Peschiera del Garda naar Verona?
Peschiera del Garda naar Verona heeft gemiddeld 106 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Peschiera del Garda naar Verona?
De vroegste bus van Peschiera del Garda tot Verona vertrekt om 00:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Peschiera del Garda tot Verona?
De nieuwste bus van Peschiera del Garda tot Verona vertrekt om 23:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Peschiera del Garda tot Verona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 3,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Peschiera del Garda naar Verona?
Er zijn gemiddeld 95 van Peschiera del Garda om naar Verona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Peschiera del Garda naar Verona door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Peschiera del Garda en Verona is 0 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Peschiera del Garda naar Verona?
Ja, er is een directe bus tussen Peschiera del Garda en Verona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Peschiera del Garda tot Verona door bus?
De reis van bus van Peschiera del Garda naar Verona zorgt voor 1.81kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Peschiera del Garda

Populaire routes

Internationale routes van Peschiera del Garda en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Peschiera del Garda

Belangrijkste trajecten naarVerona

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten