Bus Rome - Genua prijzen vanaf € 14,98

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

€ 20,30
Meer
Meer

Rome naar Genua door bus

De reis van Rome naar Genua door bus is 401,54 km en duurt 8 uur en 24 min. Er zijn 26 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:10 en de laatste om 23:50. Het is mogelijk om te reizen van Rome naar Genua door bus voor slechts € 14,98 of zoveel als € 77,98. De beste prijs voor deze reis is € 14,98.

Laagste prijs€ 14,98
Reisduur8 uur en 24 min
Aansluiting per dag26
Laagste prijs€ 14,98
Hoogste prijs€ 77,98
Eerste vertrek00:10
Laatste vertrek23:50
Afstand401,54 km
VertrekRome
AankomstGenua
VervoerdersMarino Bus, FlixBusMeer

Bus Tickets van Rome tot Genoa

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rome tot Genoa

Goedkope bus-tickets van Rome tot Genua
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rome tot Genua.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rome naar Genua, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rome naar Genua te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rome tot Genoa te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 11,97 tot € 29,49, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 59% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Rome tot Genua

De goedkoopste bustickets voor Rome - Genua zijn te vinden voor slechts € 17,90 als je geluk hebt, of gemiddeld € 21,37. Het duurste ticket kan wel € 34,63 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Genua te reizen

Als je met de bus naar Genua reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Marino Bus is een Italiaanse busmaatschappij die zowel binnenlandse als internationale routes exploiteert. Marino Bus exploiteert routes naar grote Italiaanse steden zoals Rome, Milaan, Florence, Bologna en Napels, evenals internationale bestemmingen zoals Parijs, Barcelona en München. Marino Bus biedt een scala aan diensten, waaronder busverhuur en streekbussen, die verschillende bestemmingen in Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Luxemburg met elkaar verbinden.

Tickettypes en faciliteiten van Rome tot Genua

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa wanneer u van Rome naar Genua reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
Diensten aan boord Marino Bus, FlixBus, Autobus van Rome tot Genua
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rome naar Genua met bus.
Voorzieningen Marino Bus FlixBus Autobus Frecciarossa DB - Intercity
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagage check check cross check check
food_and_drink Eten en drinken check check cross check check
air_con Airconditioning check check cross check cross
power_sockets Stopcontacten cross check cross check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross check cross
bicycle Fiets cross cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross cross check cross

Rome tot Genua CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
28.11kg
Bus
30.12kg
Vlucht
80.31kg
Auto
64.25kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Rome tot Genua?
Een bus-ticket van Rome tot Genua is € 27,83. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rome naar Genua?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rome tot Genua is € 14,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rome en Genua door bus?
Rome tot Genua is 401,54 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Rome en Genua?
Rome tot Genua is gemiddeld 8 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Rome tot Genua?
Rome tot Genua wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Marino Bus, FlixBus, Autobus, Frecciarossa, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Rome naar Genua?
Rome naar Genua heeft gemiddeld 26 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Rome naar Genua?
De vroegste bus van Rome tot Genua vertrekt om 00:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Rome tot Genua?
De nieuwste bus van Rome tot Genua vertrekt om 23:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rome tot Genua?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 14,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rome naar Genua?
Er zijn gemiddeld 14 van Rome om naar Genua te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rome naar Genua door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Rome en Genua is 6 uur en 0 min.
Is er een directe bus van Rome naar Genua?
Ja, er is een directe bus tussen Rome en Genua.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rome tot Genua door bus?
De reis van bus van Rome naar Genua zorgt voor 30.12kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Rome

Populaire routes

Weekendjes weg van Rome

Internationale routes van Rome en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Rome

Belangrijkste trajecten naarGenua

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten