Bus Bologna - Modena prijzen vanaf € 3,20

16-06-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 5,00
Morgen € 5,48
2 dagen € 4,43
3 dagen € 5,21

Bologna naar Modena door bus

De reis van Bologna naar Modena door bus is 36,99 km en duurt 0 uur en 49 min. Er zijn 13 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:10 en de laatste om 21:06. Het is mogelijk om te reizen van Bologna naar Modena door bus voor slechts € 3,20 of zoveel als € 32,28. De beste prijs voor deze reis is € 3,20.

Laagste prijs€ 3,20
Reisduur0 uur en 49 min
Aansluiting per dag13
Laagste prijs€ 3,20
Hoogste prijs€ 32,28
Eerste vertrek04:10
Laatste vertrek21:06
Afstand36,99 km
VertrekBologna
AankomstModena
VervoerdersMarino Bus, DB - IntercityMeer

Bus Tickets van Bologna tot Modena

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bologna tot Modena

Goedkope bus-tickets van Bologna tot Modena
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bologna tot Modena.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bologna naar Modena, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bologna naar Modena te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bologna tot Modena te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 3,40 tot € 9,55, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 64% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Bologna tot Modena

De goedkoopste bustickets voor Bologna - Modena zijn te vinden voor slechts € 3,82 als je geluk hebt, of gemiddeld € 5,09. Het duurste ticket kan wel € 6,83 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Modena te reizen

Als je met de bus naar Modena reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Marino Bus is een Italiaanse busmaatschappij die zowel binnenlandse als internationale routes exploiteert. Marino Bus exploiteert routes naar grote Italiaanse steden zoals Rome, Milaan, Florence, Bologna en Napels, evenals internationale bestemmingen zoals Parijs, Barcelona en München. Marino Bus biedt een scala aan diensten, waaronder busverhuur en streekbussen, die verschillende bestemmingen in Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Luxemburg met elkaar verbinden.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Bologna tot Modena

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa en DB - Intercity wanneer u van Bologna naar Modena reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Marino Bus, DB - Intercity, Autobus van Bologna tot Modena
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bologna naar Modena met bus.
Voorzieningen Marino Bus DB - Intercity Autobus Frecciarossa FlixBus
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagage check check cross check check
food_and_drink Eten en drinken check check cross check check
air_con Airconditioning check cross cross check check
power_sockets Stopcontacten cross check cross check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross check cross
bicycle Fiets cross cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross cross check cross

Bologna tot Modena CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
2.59kg
Bus
2.77kg
Vlucht
7.4kg
Auto
5.92kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Bologna tot Modena?
Een bus-ticket van Bologna tot Modena is € 8,09. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 3,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bologna naar Modena?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bologna tot Modena is € 3,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bologna en Modena door bus?
Bologna tot Modena is 36,99 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Bologna en Modena?
Bologna tot Modena is gemiddeld 0 uur en 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Bologna tot Modena?
Bologna tot Modena wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail Marino Bus, DB - Intercity, Italo Treno, Regionale Veloce, Autobus, Frecciarossa, FlixBus, InterCityNotte diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Bologna naar Modena?
Bologna naar Modena heeft gemiddeld 13 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Bologna naar Modena?
De vroegste bus van Bologna tot Modena vertrekt om 04:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Bologna tot Modena?
De nieuwste bus van Bologna tot Modena vertrekt om 21:06. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bologna tot Modena?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 3,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Bologna naar Modena?
Er zijn gemiddeld 12 van Bologna om naar Modena te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Bologna naar Modena door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Bologna en Modena is 0 uur en 40 min.
Is er een directe bus van Bologna naar Modena?
Ja, er is een directe bus tussen Bologna en Modena.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bologna tot Modena door bus?
De reis van bus van Bologna naar Modena zorgt voor 2.77kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bologna

Populaire routes

Weekendjes weg van Bologna

Internationale routes van Bologna en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bologna

Belangrijkste trajecten naarModena

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten