Bus Salzburg - Krimml prijzen vanaf € 18,70

25-04-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 18,70

Salzburg naar Krimml door bus

De reis van Salzburg naar Krimml door bus is 91,63 km en duurt 4 uur en 41 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:56 en de laatste om 21:59. Het is mogelijk om te reizen van Salzburg naar Krimml door bus voor slechts € 18,70 of zoveel als € 20,00. De beste prijs voor deze reis is € 18,70.

Laagste prijs€ 18,70
Reisduur4 uur en 41 min
Aansluiting per dag6
Laagste prijs€ 18,70
Hoogste prijs€ 20,00
Eerste vertrek05:56
Laatste vertrek21:59
Afstand91,63 km
VertrekSalzburg
AankomstKrimml
VervoerdersDB - Regional Express, RailjetMeer

Bus Tickets van Salzburg tot Krimml

Vertrekdatum
donderdag 25 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Salzburg tot Krimml

Goedkope bus-tickets van Salzburg tot Krimml
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Salzburg tot Krimml.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Salzburg naar Krimml, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Salzburg naar Krimml te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Salzburg tot Krimml te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Salzburg tot Krimml

De goedkoopste bustickets voor Salzburg - Krimml zijn te vinden voor slechts € 21,29 als je geluk hebt, of gemiddeld € 27,85. Het duurste ticket kan wel € 37,93 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Krimml te reizen

Als je met de bus naar Krimml reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

ÖBB staat voor Österreichische Bundesbahnen, de Oostenrijkse federale spoorwegen. ÖBB exploiteert passagierstreindiensten in heel Oostenrijk en daarbuiten, met verbindingen naar buurlanden zoals Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië. ÖBB staat bekend om zijn hoogwaardige service, moderne treinen en een uitgebreid spoorwegnet.

ÖBB Railjet is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB). Het verbindt grote Oostenrijkse steden met locaties in Hongarije, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. Super Sparpreis, Sparpreis en Flexpreis zijn tariefopties die de flexibiliteit van het ticket en de bijbehorende kosten bepalen, en Standard, First en Business zijn de niveaus van service en comfort die in de trein worden aangeboden.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van Salzburg tot Krimml

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity en Railjet wanneer u van Salzburg naar Krimml reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Economy Class

Economy Class biedt open zitplaatsen met stopcontacten en bagagerekken.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Eersteklas met verstelbare leren stoelen, tafels, stopcontacten en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Class

Business Class biedt nog comfortabelere zitplaatsen, een gratis welkomstdrankje en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen van het restaurantmenu, maar dit is alleen beschikbaar op bepaalde routes en tegen een extra vergoeding.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
Ongeacht de klasse kunt u comfortabele voorzieningen verwachten, waaronder gratis WiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Railjet beschikt over stille zones voor een rustige reis. Voor het comfort van iedereen verzoeken wij u in deze ruimtes de stilte te bewaren voor de 1e en 2e klas.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel is voorzien van een stopcontact, geschikt om ook rolstoelaccu’s op te laden.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Railjet reist, bent u niet gebonden aan een specifieke bagagelimiet. U moet er echter voor zorgen dat uw koffers in het bagagerek of in de daarvoor bestemde bagageruimtes in de trein passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Rolstoelvriendelijke ruimtes zijn aanwezig in Regiojet-treinen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Geniet aan boord van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes. Bekijk de Regiojet-app voor het volledige menu. Elke passagier krijgt een gratis fles water, en als u in Relax of Business Class zit, kunt u genieten van een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Railjet-treinen zijn voor uw comfort uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt op de meeste ÖBB-treinen reizen met een speciaal fietskaartje, dat 10% bedraagt van een regulier kaartje of minimaal € 2 voor de tweede klas. De fietsvergoedingen voor Railjet-treinen variëren, dus controleer hun dienstregeling. Eén fiets per persoon, en als het een e-bike is, zorg er dan voor dat de batterij is opgeladen, aangezien opladen aan boord niet mogelijk is. Voor het gemak is er binnen Oostenrijk een deur-tot-deur service voor het vervoer van fietsen.
Diensten aan boord DB - Regional Express, Railjet, ÖBB van Salzburg tot Krimml
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Salzburg naar Krimml met bus.
Voorzieningen DB - Regional Express Railjet ÖBB DB - Regionalbahn EuroCity DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check check check check cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check cross
bicycle Fiets check check check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check check check cross
luggage Bagage cross check check check check check

Salzburg tot Krimml CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
6.41kg
Bus
6.87kg
Vlucht
18.33kg
Auto
14.66kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Salzburg tot Krimml?
Een bus-ticket van Salzburg tot Krimml is € 19,09. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 18,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Salzburg naar Krimml?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Salzburg tot Krimml is € 18,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Salzburg en Krimml door bus?
Salzburg tot Krimml is 91,63 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Salzburg en Krimml?
Salzburg tot Krimml is gemiddeld 4 uur en 41 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 21 min.
Welke bedrijven werken van Salzburg tot Krimml?
Salzburg tot Krimml wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, Railjet, ÖBB, DB - Regionalbahn, ÖBB - InterCity Express (ICE), EuroCity, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Salzburg naar Krimml?
Salzburg naar Krimml heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Salzburg naar Krimml?
De vroegste bus van Salzburg tot Krimml vertrekt om 05:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Salzburg tot Krimml?
De nieuwste bus van Salzburg tot Krimml vertrekt om 21:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Salzburg tot Krimml?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 18,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Salzburg naar Krimml door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Salzburg en Krimml is 3 uur en 21 min.
Is er een directe bus van Salzburg naar Krimml?
Ja, er is een directe bus tussen Salzburg en Krimml.
Wat is de CO2-uitstoot voor Salzburg tot Krimml door bus?
De reis van bus van Salzburg naar Krimml zorgt voor 6.87kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Salzburg

Populaire routes

Weekendjes weg van Salzburg

Internationale routes van Salzburg en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Salzburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten