Bus Salzburg - Leogang prijzen vanaf € 13,20

Start van
€ 13,20

Salzburg naar Leogang door bus

De reis van Salzburg naar Leogang door bus is 45,38 km en duurt 2 uur en 32 min. Er zijn 20 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:56 en de laatste om 21:59. Het is mogelijk om te reizen van Salzburg naar Leogang door bus voor slechts € 13,20 of zoveel als € 24,00. De beste prijs voor deze reis is € 13,20.

Laagste prijs€ 13,20
Reisduur2 uur en 32 min
Aansluiting per dag20
Laagste prijs€ 13,20
Hoogste prijs€ 24,00
Eerste vertrek05:56
Laatste vertrek21:59
Afstand45,38 km
VertrekSalzburg
AankomstLeogang
VervoerdersDB - Regional Express, Oberleitungs BusMeer

Bus Tickets van Salzburg tot Leogang

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Salzburg tot Leogang

Goedkope bus-tickets van Salzburg tot Leogang
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Salzburg tot Leogang.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Salzburg naar Leogang, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Salzburg naar Leogang te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Salzburg tot Leogang te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Salzburg tot Leogang

De goedkoopste bustickets voor Salzburg - Leogang zijn te vinden voor slechts € 5,00 als je geluk hebt, of gemiddeld € 13,43. Het duurste ticket kan wel € 19,10 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Leogang te reizen

Als je met de bus naar Leogang reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

ÖBB Railjet is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB). Het verbindt grote Oostenrijkse steden met locaties in Hongarije, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. Super Sparpreis, Sparpreis en Flexpreis zijn tariefopties die de flexibiliteit van het ticket en de bijbehorende kosten bepalen, en Standard, First en Business zijn de niveaus van service en comfort die in de trein worden aangeboden.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Salzburg tot Leogang

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Railjet en DB - Intercity wanneer u van Salzburg naar Leogang reist.

Economy Class

Economy Class biedt open zitplaatsen met stopcontacten en bagagerekken.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Eersteklas met verstelbare leren stoelen, tafels, stopcontacten en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Class

Business Class biedt nog comfortabelere zitplaatsen, een gratis welkomstdrankje en de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen van het restaurantmenu, maar dit is alleen beschikbaar op bepaalde routes en tegen een extra vergoeding.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Ongeacht de klasse kunt u comfortabele voorzieningen verwachten, waaronder gratis WiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Railjet beschikt over stille zones voor een rustige reis. Voor het comfort van iedereen verzoeken wij u in deze ruimtes de stilte te bewaren voor de 1e en 2e klas.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel is voorzien van een stopcontact, geschikt om ook rolstoelaccu’s op te laden.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Railjet reist, bent u niet gebonden aan een specifieke bagagelimiet. U moet er echter voor zorgen dat uw koffers in het bagagerek of in de daarvoor bestemde bagageruimtes in de trein passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Rolstoelvriendelijke ruimtes zijn aanwezig in Regiojet-treinen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Geniet aan boord van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes. Bekijk de Regiojet-app voor het volledige menu. Elke passagier krijgt een gratis fles water, en als u in Relax of Business Class zit, kunt u genieten van een gratis Italiaanse koffie of muntthee.
air_con Airconditioning open icon close icon
Railjet-treinen zijn voor uw comfort uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt op de meeste ÖBB-treinen reizen met een speciaal fietskaartje, dat 10% bedraagt van een regulier kaartje of minimaal € 2 voor de tweede klas. De fietsvergoedingen voor Railjet-treinen variëren, dus controleer hun dienstregeling. Eén fiets per persoon, en als het een e-bike is, zorg er dan voor dat de batterij is opgeladen, aangezien opladen aan boord niet mogelijk is. Voor het gemak is er binnen Oostenrijk een deur-tot-deur service voor het vervoer van fietsen.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord DB - Regional Express, Oberleitungs Bus, DB - Intercity van Salzburg tot Leogang
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Salzburg naar Leogang met bus.
Voorzieningen DB - Regional Express Oberleitungs Bus DB - Intercity Railjet ÖBB
quiet_zone Stiltezone check check cross check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
air_con Airconditioning check cross cross check check
bicycle Fiets check check cross check check
sleeper_couchette Slaper check cross cross check check
luggage Bagage cross cross check check check

Salzburg tot Leogang CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
3.18kg
Bus
3.4kg
Vlucht
9.08kg
Auto
7.26kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Salzburg tot Leogang?
Een bus-ticket van Salzburg tot Leogang is € 16,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 13,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Salzburg naar Leogang?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Salzburg tot Leogang is € 13,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Salzburg en Leogang door bus?
Salzburg tot Leogang is 45,38 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Salzburg en Leogang?
Salzburg tot Leogang is gemiddeld 2 uur en 32 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 4 min.
Welke bedrijven werken van Salzburg tot Leogang?
Salzburg tot Leogang wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, Oberleitungs Bus, ÖBB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Railjet, ÖBB diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Salzburg naar Leogang?
Salzburg naar Leogang heeft gemiddeld 20 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Salzburg naar Leogang?
De vroegste bus van Salzburg tot Leogang vertrekt om 05:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Salzburg tot Leogang?
De nieuwste bus van Salzburg tot Leogang vertrekt om 21:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Salzburg tot Leogang?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 13,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Salzburg naar Leogang gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Salzburg om naar Leogang te gaan. Je kunt gaan van Salzburg Gnigl, Salzburg PR Süd, Salzburg Hbf en je kunt aankomen op Leogang Bahnhof, Leogang-Steinberge Bahnhst.
Wat is de snelste reistijd tussen Salzburg naar Leogang door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Salzburg en Leogang is 2 uur en 4 min.
Is er een directe bus van Salzburg naar Leogang?
Ja, er is een directe bus tussen Salzburg en Leogang.
Wat is de CO2-uitstoot voor Salzburg tot Leogang door bus?
De reis van bus van Salzburg naar Leogang zorgt voor 3.4kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Salzburg

Populaire routes

Weekendjes weg van Salzburg

Internationale routes van Salzburg en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Salzburg

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten