Trein Bremen - Amsterdam prijzen vanaf € 24,90

28-05-2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste treinkaartje voor je reis

Meer
Meer
Meer

Bremen naar Amsterdam door trein

De reis van Bremen naar Amsterdam door trein is 275,41 km en duurt 6 uur en 13 min. Er zijn 12 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:13 en de laatste om 14:49. Het is mogelijk om te reizen van Bremen naar Amsterdam door trein voor slechts € 24,90 of zoveel als € 79,90. De beste prijs voor deze reis is € 24,90.

Laagste prijs€ 24,90
Reisduur6 uur en 13 min
Aansluiting per dag12
Laagste prijs€ 24,90
Hoogste prijs€ 79,90
Eerste vertrek00:13
Laatste vertrek14:49
Afstand275,41 km
VertrekBremen
AankomstAmsterdam
VervoerdersFlixBus, DB - IntercityMeer

Trein Tickets van Bremen tot Amsterdam

Vertrekdatum
dinsdag 28 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bremen tot Amsterdam

Goedkope trein-tickets van Bremen tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bremen tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bremen naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bremen naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bremen tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,33 tot € 41,43, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 75% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Bremen naar Amsterdam

De goedkoopste Bremen - Amsterdam treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 19,90 als je geluk hebt, of € 32,85 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 54,59 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Amsterdam te reizen

Als u met de trein naar Amsterdam reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Intercity Direct is een hogesnelheidstreindienst in Nederland die Amsterdam met Rotterdam en Breda verbindt. Het wordt geëxploiteerd door NS (Nederlandse Spoorwegen) en rijdt op de hogesnelheidslijn HSL-Zuid. De treinen die worden ingezet op de Intercity Direct zijn modern, comfortabel en voorzien van gratis wifi, stopcontacten en airconditioning. De reistijd tussen Amsterdam en Rotterdam is ongeveer 30-35 minuten, terwijl de reistijd tussen Amsterdam en Breda ongeveer 30-35 minuten is.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Bremen tot Amsterdam

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, FlixTrain en DB - Intercity wanneer u van Bremen naar Amsterdam reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
Maak moeiteloos verbinding met FlixTrain en geniet van gratis wifi, of u nu aan het werk bent, aan het chatten bent of gewoon aan het browsen bent.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Houd uw apparaten opgeladen en gebruiksklaar. FlixTrain-stoelen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Voor uw veiligheid en het comfort van iedereen aan boord staat FlixBus toe dat u één handbagage meeneemt die onder de stoel of in het bagagevak moet passen. U mag ook één ingecheckte koffer meenemen, maar zorg ervoor dat u deze zelf kunt in- en uitladen en in de bagageruimte of onder uw stoel kunt opbergen. Zorg ervoor dat uw bagage niet omvangrijk is of een risico voor anderen vormt. Vergeet niet dat het uw verantwoordelijkheid is om tijdens de reis op uw bezittingen te letten.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
FlixTrain geeft prioriteit aan comfort voor iedereen. Passagiers met mobiliteitsproblemen kunnen speciale zitplaatsen boeken en gebruik maken van gratis vervoer voor opvouwbare rolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen. Neem contact op met FlixTrain voor alle benodigde hulp.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel FlixTrain geen catering aan boord biedt, kunt u wel uw eigen hapjes en drankjes meenemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Met FlixTrain kun je een extra stuk bagage inpakken, maar het is een goed idee om vroeg te boeken, aangezien de treinruimte beperkt is. Heb je een sportuitrusting of een groot muziekinstrument? Ze zijn ook welkom, maar er kan een extra vergoeding van toepassing zijn. Als u rondfietst, kunt u uw fiets voor slechts 9 euro op specifieke plekken parkeren, maar zorg ervoor dat deze een standaardformaat heeft en vrij is van extra opzetstukken. Vergeet niet om tijdig een plekje voor je fiets te reserveren, want de ruimte raakt snel vol
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord FlixBus, DB - Intercity, FlixTrain van Bremen tot Amsterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bremen naar Amsterdam met train.
Voorzieningen FlixBus DB - Intercity FlixTrain NS - IC direct EuroCity DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE)
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check
air_con Airconditioning check cross check check check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross check check check check check
accessibility Toegankelijkheid cross cross check check check check check
bicycle Fiets cross cross check check check check check
sleeper_couchette Slaper cross cross check check check check check

Bremen tot Amsterdam CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
19.28kg
Bus
20.66kg
Vlucht
55.08kg
Auto
44.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bremen tot Amsterdam met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bremen en Amsterdam is 19.28kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bremen en Amsterdam? Door de trein te nemen tussen Bremen en Amsterdam bespaar je 35.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.38kg vs de bus en 24.78kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bremen tot Amsterdam?
Een trein-ticket van Bremen tot Amsterdam is € 41,12. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bremen naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bremen tot Amsterdam is € 24,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bremen en Amsterdam door trein?
Bremen tot Amsterdam is 275,41 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bremen en Amsterdam?
Bremen tot Amsterdam is gemiddeld 6 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 11 min.
Welke bedrijven werken van Bremen tot Amsterdam?
Bremen tot Amsterdam wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, DB - Intercity, FlixTrain, NS - IC direct, EuroCity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Bremen naar Amsterdam?
Bremen naar Amsterdam heeft gemiddeld 12 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bremen naar Amsterdam?
De vroegste trein van Bremen tot Amsterdam vertrekt om 00:13. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bremen tot Amsterdam?
De nieuwste trein van Bremen tot Amsterdam vertrekt om 14:49. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bremen tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Bremen naar Amsterdam door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bremen en Amsterdam is 4 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Bremen naar Amsterdam?
Ja, er is een directe trein tussen Bremen en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bremen tot Amsterdam door trein?
De reis van trein van Bremen naar Amsterdam zorgt voor 19.28kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Bremen

Populaire routes

Weekendjes weg van Bremen

Internationale routes van Bremen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Bremen

Belangrijkste trajecten naarAmsterdam

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten