Trein Amsterdam - Bremen prijzen vanaf € 16,98

Start van
€ 16,98

Amsterdam naar Bremen door trein

De reis van Amsterdam naar Bremen door trein is 275,41 km en duurt 4 uur en 51 min. Er zijn 69 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:43 en de laatste om 13:52. Het is mogelijk om te reizen van Amsterdam naar Bremen door trein voor slechts € 16,98 of zoveel als € 118,60. De beste prijs voor deze reis is € 16,98.

Laagste prijs€ 16,98
Reisduur4 uur en 51 min
Aansluiting per dag69
Laagste prijs€ 16,98
Hoogste prijs€ 118,60
Eerste vertrek00:43
Laatste vertrek13:52
Afstand275,41 km
VertrekAmsterdam
AankomstBremen
VervoerdersDB - Regional Express, NordWestBahnMeer

Trein Tickets van Amsterdam tot Bremen

Vertrekdatum
dinsdag 5 mrt 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Amsterdam tot Bremen

Goedkope trein-tickets van Amsterdam tot Bremen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Amsterdam tot Bremen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Amsterdam naar Bremen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Amsterdam naar Bremen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Amsterdam tot Bremen te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Amsterdam naar Bremen

De goedkoopste Amsterdam - Bremen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 19,90 als je geluk hebt, of € 26,88 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 40,34 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Bremen te reizen

Als u met de trein naar Bremen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

NordWestBahn is een Duitse spoorwegmaatschappij die regionale passagierstreinen exploiteert in Nedersaksen, Bremen en delen van Noordrijn-Westfalen. NordWestBahn, een dochteronderneming van de Transdev Group, exploiteert een betrouwbaar en uitgebreid spoorwegnet van ongeveer 1.400 kilometer door Noordwest-Duitsland. Met 17 routes, waaronder Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven en de Noordzeeregio, zorgt NordWestBahn voor veilig en efficiënt vervoer voor passagiers en verbindt ze met hun gewenste bestemmingen.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Amsterdam tot Bremen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - InterCity Express (ICE) en DB - Intercity wanneer u van Amsterdam naar Bremen reist.

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord DB - Regional Express, NordWestBahn, DB - Intercity van Amsterdam tot Bremen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Amsterdam naar Bremen met train.
Voorzieningen DB - Regional Express NordWestBahn DB - Intercity FlixBus DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn FlixTrain
quiet_zone Stiltezone check check cross cross check check check
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check cross cross check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check
air_con Airconditioning check check cross check check check check
bicycle Fiets check check cross cross check check check
sleeper_couchette Slaper check check cross cross check check check
luggage Bagage cross check check check check check check

Amsterdam tot Bremen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
19.28kg
Bus
20.66kg
Vlucht
55.08kg
Auto
44.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Amsterdam tot Bremen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Amsterdam en Bremen is 19.28kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Amsterdam en Bremen? Door de trein te nemen tussen Amsterdam en Bremen bespaar je 35.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.38kg vs de bus en 24.78kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Amsterdam tot Bremen?
Een trein-ticket van Amsterdam tot Bremen is € 38,55. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 16,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Amsterdam naar Bremen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Amsterdam tot Bremen is € 16,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Amsterdam en Bremen door trein?
Amsterdam tot Bremen is 275,41 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Amsterdam en Bremen?
Amsterdam tot Bremen is gemiddeld 4 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 16 min.
Welke bedrijven werken van Amsterdam tot Bremen?
Amsterdam tot Bremen wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, NordWestBahn, DB - Intercity, FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, FlixTrain diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Amsterdam naar Bremen?
Amsterdam naar Bremen heeft gemiddeld 69 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Amsterdam naar Bremen?
De vroegste trein van Amsterdam tot Bremen vertrekt om 00:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Amsterdam tot Bremen?
De nieuwste trein van Amsterdam tot Bremen vertrekt om 13:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Amsterdam tot Bremen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 16,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Amsterdam naar Bremen gaan?
Er zijn 16 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Amsterdam om naar Bremen te gaan. Je kunt gaan van Amsterdam Holendrecht, Duivendrecht, Amsterdam RAI, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal, Schiphol, Amsterdam Science Park, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Leidseplein, Amsterdam Rijksmuseum, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Dam, Diemen, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Amstel en je kunt aankomen op Bremen-Burg, Bremen Hbf, ZOB Breitenweg / Hbf.
Wat is de snelste reistijd tussen Amsterdam naar Bremen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Amsterdam en Bremen is 4 uur en 16 min.
Is er een directe trein van Amsterdam naar Bremen?
Ja, er is een directe trein tussen Amsterdam en Bremen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Amsterdam tot Bremen door trein?
De reis van trein van Amsterdam naar Bremen zorgt voor 19.28kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Amsterdam

Populaire routes

Weekendjes weg van Amsterdam

Internationale routes van Amsterdam en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Amsterdam

Belangrijkste trajecten naarBremen

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten